Ohjeet

Tervetuloa Kodin1:n Ohjeet-sivulle!

Ohjeet-sivuille olemme koonneet sinua varten hyödyllistä lisätietoa Kodin1:stä. Kodin1:n laajasta valikoimastamme löydät kaiken kodin sisustamiseen ja paljon muutakin! Kodin1 palvelee Suomessa yhdeksällä Kodin1-tavaratalolla joiden yhteystiedot ja aukioloajat löydät tai Kodin1-tavaratalot-sivulta. Kodin1.com-verkkokaupassa voit taas tehdä ostoksia juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Ostaminen Kodin1.com-verkkokaupasta on helppoa ja turvallista

Voit tehdä ostokset Kodin1.com-verkkokaupasta niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimella. Saat tilauksen kotiisi nopeasti ja luotettavasti 1-3 arkipäivässä. Voit myös noutaa tilauksesi ilman toimituskuluja yli 30 Kodin1- ja Anttila-tavaratalosta ympäri Suomea! Ostoksesi voit maksaa helposti laskulla tai erämaksulla ja tuotteet voi palauttaa kätevästi postitoimipaikkaan tai tavarataloon . Kodin1 on suomalainen vaihtoehto johon voit luottaa!

Etsitkö lisätietoa, tarvitsetko apua tai haluatko antaa palautetta?

Lisätietoa löydät vasempaan laitaan kootuista aiheista. Olemme myös koonneet usein kysytyistä kysymyksistä vastauksia Usein kysyttyä–sivulle. Jos et löydä apua sinua askarruttavaan kysymykseen, niin olethan yhteydessä meihin. Yhteystietomme löydät Yhteystiedot–sivulta ja ruusuja tai risuja voit antaa palautelomakkeemme kautta.

Haluatko saada Kodin1 parhaat edut sähköpostiisi sekä matkapuhelimeesi?

Tilaa Kodin1-etukirje ja saat heti upean liittymisedun Kodin1.com-verkkokauppaan: -30% valitsemastasi matosta tai valaisimesta!. Jatkossa saat ensimmäisenä sähköpostiisi tiedon ajankohtaisista eduista, uutuuksista, kilpailuista ja tapahtumista!

Tervetuloa ostoksille Kodin1-tavarataloon ja Kodin1.com-verkkokauppaan!

Kodin1 tarjoaa sinulle aina ideoita ja tuotteita joita et muualta löydä - tervetuloa ostoksille Kodin1-tavarataloon ja Kodin1.com-verkkokauppaan. On meille kunnia-asia saada juuri sinut asiakkaaksemme!

Löydät Kodin1:n myös sosiaalisesta mediasta!

Tykkää Kodin1:stä Facebookissa , seuraa Kodin1:stä Instagramissa nimimerkillä @kodin_1 sekä hashtagilla #kodin1, ja inspiroidu Kodin1:stä Pinterestissä . Nähdään somessa!