landing-top-banner

Cyber Monday edut 2021

Alessa tunnettuja tuotemerkkejä

Lisää suosittuja tuotemerkkejä

Vallila_logo.jpg
TRIO_logo.jpg
Finlayson_new.jpg
IvyEllis_new.png
poshpebble(1).png
VM_Carpet_Logo.jpg
AmandaB.jpg
scandinavian-dreaming_upd.png
novali_upd.png
heathmoor.png
cloud-47.jpg
by_rydens.jpg

Cyber Monday Suomessa

Aivan kuten Black Friday, myös Cyber Monday on kotoisin USA:sta, jossa Cyber Monday on verkkokaupan vastine Black Fridaylle. Kodin1:llä olemme yhdistäneet nämä kaksi, joten alepäivä koskee sekä fyysistä myymää että verkkokauppaa.

Cyber Monday on jatkoa Black Weekendille, joten sinulla on uusi mahdollisuus hyödyntää tarjoukset ja tehdä löytöjä, jotka jäivät alussa ehkä huomaamatta.

Milloin on Cyber Monday?

Cyber Monday alkaa maanantaina 29. marraskuuta 2021. Koko tuo maanantai on täynnä alennuksia ja tarjouksia, joten teet silloin tuotelöytöjä aivan järjettömän edullisin hinnoin.

Milloin konsepti keksittiin?

Ellen Davis ja Scott Silverman mainitsivat Cyber Mondayn ensimmäisen kerran Shop.org -sivuston lehdistötiedotteessa vuonna 2005. Suomeen Cyber Monday ja Black Friday rantautuivat yleisesti 2010-luvun puolivälissä. Kodin1:llä Cyber Monday on järjestetty jo useiden vuosien ajan, ja joka vuosi tarjolla on ollut uskomattomia tarjouksia ja etuja.

Miten valmistaudun Cyber Mondayhin?

Jos haluat välttää stressiä ja heräteostoksia, kannattaa miettiä tarkkaan etukäteen, mitä tarvitset, ja tehdä tuotteista lista. Onko listallasi uudet tuolit, uusi ruokapöytä tai uusi sänky? Varaa aikaa ja tutustu Kodin1:n valikoimaan. Merkitse verkkokaupassa suosikkituotteesi sydämellä, ja olet valmiina Cyber Mondayhin.