Softcare Tekstiilipesu

Tuotenumero: 559810
Määrä
1

Tekniset tiedot

Yleistä
SarjaSoftcare
Väri
Sisältö (ml)500
UlkonäköMuovi

Tuotetiedot

Softcare Tekstiilipesu poistaa kaikentyyppisen lian ja tahrat, muun muassa rasva, öljy ja kahvi. Aineen valmistuksessa on käytetty puhtaita, biologisesti hajoavia raaka-aineita. Sopii kaikille sisustustekstiileille. Aineella voit myös puhdistaa varovasti tekstiilejä, jotka vaativat kemiallisen pesun, mutta testaa ensin paikkaan, joka ei ole näkyvissä käytettäessä. Noudata valmistajan pesuohjeita.

Suihkuta likaiselle pinnalle ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Pyyhi pinta puhtaalla, kostutetulla froteeliinalla, jonka huuhtelet silloin tällöin. Kun poistat tahran, pyyhi tahraa ulkoa sisäänpäin niin että et levitä tahraa. Kun poistat yksittäisiä tahroja, vältät vesirenkaita hävittämällä rajan kuivan ja märän alueen välillä, esimerkiksi kostuttamalla saumasta saumaan tai koko tyynyn pinnan. Ainetta voidaan suihkuttaa tahroihin muutamaa minuuttia ennen kuin materiaali laitetaan pesukoneeseen. Jos olet epävarma siitä, kuinka tekstiili tai väri kestää pesussa, voit ensin kokeilla pienelle näkymättömälle alueelle. Hankauskestävyyden voit kokeilla hankaamalla kosteaa, näkymätöntä aluetta froteeliinalla. Jos pinta nukkaantuu, älä hankaa voimakkaasti. Värin kestävyyden voit testata hankaamalla kostutettua aluetta valkoisella kankaalla. Jos kankaaseen tarttuu väriä, puhdista erittäin varoen tai anna ammattitaitoisen henkilön poistaa tahra.

Kun puhdistat nukkaista kangasta, pyyhi kostutettua nukkaa vain yhteen suuntaan, jolloin tuloksesta tulee tasainen. Vältä kastelemasta kangasta liikaa ja anna huonekalun kuivua ilmavassa paikassa.

Softcare Tekstiilipesu on pakattu 500 ml kierrätysmuovipulloon, joka voidaan polttaa tai lajitella sekajätteeseen.

Tarvitsetko apua?

Soita meille 09 42454200

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00