Sivupöytä 130x40x80 cm kierrätetty puu

Ruskea

Tuotenumero: 1288811
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys40 cm
Korkeus80 cm
Syvyys40 cm
Materiaali
MateriaaliMassivt återvunnet trä
Yleistä
Värin nimiRuskea
Väri

Tuotetiedot

Tuo ripaus maalaismaista tyyliä sisustukseesi kierrätetystä puusta valmistetulla konsolipöydällämme! Sen kovapuinen pöytälevy tarjoaa vakaan ja turvallisen pinnan lasien, maljakkojen, hedelmien ja muiden koristeiden sijoittamiseen.

Antiikkityylinen pöytä on tehty täydestä kierrätetystä puusta, joka on saatu kaatuneista puista, puisista tavaravaunuista, veneiden puusta, palkeista, lattioista ja vanhoista puretuista rakennuksista, ja se voi koostua erityyppisistä puista, kuten mahonki, seesam (ruusupuu), mänty, tiikki, pyökki, tammi, setri, mangopuu, akaasia jne. Tämä tarkoittaa, että kierrätetyllä puulla on näiden erityyppisten puulajien ominaisuudet ja voit löytää niistä nauloja, ruuveja, koloja sekä muita epätäydellisyyksiä, mutta nämä puutteet osoittavat puun rikkaan historian ja antavat huonekaluille lämpimän ja aidon ilmeen. Konsolipöytä on helppo koota.

Tärkeä huomio: Puun pintakuviot ja värit vaihtelevat kappaleesta toiseen, mikä tekee jokaisesta konsolipöydästä ainutlaatuisen. Toimitus on sattumanvarainen.

  • Materiaali: kierrätetty puu
  • Mitat: 130 x 40 x 80 cm (L x S x K)

Tarvitsetko apua?

Soita meille 09 42454200

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00