Sohvapöytä 100x50x35 cm täysi mangopuu

Ruskea

Tuotenumero: 1204859
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys50 cm
Pituus100 cm
Korkeus35 cm
Materiaali
MateriaaliPuuMassivt Mangoträ
Yleistä
TuotemerkkiBe Basic
Värin nimiRuskea
Väri

Tuotetiedot

Maalaismaista viehätysvoimaa tihkuva upea sohvapöytä on ajaton lisä sisustukseesi. Sen vankka pöytälevy tarjoaa vakaan ja turvallisen pinnan, jonka päälle voit asettaa juomia, vaaseja, hedelmäkulhoja tai muita koristeita.

Vankan rakenteen ja mangopuun ansiosta pöytä on erittäin tukeva ja kestävä. Mangopuu on tiheää ja tukevaa kovapuuta, jonka pinnalla on kauniita ruskeita tai kultaisia raitoja ja kuvioita. Jokainen valmistusprosessin vaihe suoritetaan erittäin huolellisesti, olipa kyse sitten kiillotuksesta, maalaamisesta tai lakkaamisesta. Pöydässä on 2 ylöspäin käännettävää ovea, ja siinä on suuri säilytystila, joka sopii mainiosti multimedialaitteiden, kirjojen, aikakauslehtien tai pienten esineiden säilyttämiseen ulottuvillasi. Lisäksi sitä voidaan käyttää sivupöytänä, säilytysarkkuna jne.

Rentoudu ja pidä hauskaa perheesi ja ystävien kanssa tämän ainutlaatuisen sohvapöydän ympärillä! Tärkeä huomio: värit vaihtelevat kappaleittain, mikä tekee kustakin kappaleesta ainutlaatuisen; toimitus on satunnainen.

  • Materiaali: täysi mangopuu
  • Mitat: 100 x 50 x 35 cm (P x L x K)
  • 2 ylöspäin käännettävää ovea
  • Veistetyllä koristelulla
  • Hiottu, maalattu ja lakattu

Tuotemerkki

Be Basic
Be Basic

Tarvitsetko apua?

Soita meille 09 42454200

Onko sinulla kysyttävää? Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua! Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10 - 15