Sivukaappi 60x35x76 cm täysi kierrätetty puu ja teräs

Ruskea

Tuotenumero: 1173361
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys35 cm
Pituus60 cm
Korkeus76 cm
Materiaali
MateriaaliPuuTeräsMassivt återvunnet trä
Yleistä
TuotemerkkiBe Basic
Värin nimiRuskea
Väri
TyyliTeollisuustyylinen

Tuotetiedot

Tuo vuosisadan puolivälin inspiroimaa eleganssia sisustukseesi tällä tyylikkäällä täydestä kierrätetystä puusta valmistetulla sivukaapilla!

Tämä sivukaappi on valmistettu täydestä kierrätetystä puusta, joka on saatu purettavien vanhojen rakennusten palkeista, lattioista ja tukipylväistä. Se voi koostua erityyppisistä puista, kuten seesampuu (ruusupuu), mänty, tiikki, pyökki, tammi, seetri, mangopuu, akaasia jne. Tämä tarkoittaa, että kierrätetty puu säilyttää näiden erityyppisten puulajien ominaisuudet. Kierrätetty puu on jo ikääntynyt, paljon kokenut ja kuivunut, joten se ei kutistu tai taivu. Jokainen valmistusprosessin vaihe suoritetaan erittäin huolellisesti, olipa kyse sitten kiillotuksesta, maalaamisesta tai lakkaamisesta. Hieno käsityötaito ja sirot puun kuviot tekevät jokaisesta huonekalusta erottuvan ja hieman erilaisen kuin muut. Sivukaapissa on 2 ovellista lokeroa ja 1 hylly, joten se tarjoaa ihanteellisen ratkaisun pienten esineiden säilyttämiseen käden ulottuvilla. Kaapin kokoaminen on helppoa.

Tärkeä huomio: Värit ja puunsyyt vaihtelevat kappaleittain, mikä tekee jokaisesta sivukaapista ainutlaatuisen. Toimitus on sattumanvarainen.

  • Materiaali: kierrätyspuu + jauhemaalattu teräsrunko
  • Mitat: 60 x 35 x 76 cm (L x S x K)
  • 2 ovellista lokeroa ja 1 hylly
  • Hiottu, maalattu ja lakattu

Tuotemerkki

Be Basic
Be Basic

Tarvitsetko apua?

Soita meille 09 42454200

Onko sinulla kysyttävää? Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua! Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10 - 15