Jenkkisänky Imperial Vaaleanharmaa

210x210 cm

-46%
Tuotenumero: 654335
Napsauta kuvaa suurentaaksesi
  Valitse oheistuotteet
  Kvantitet
  1

  Tuotetiedot

  Imperial jenkkisänky on oikea valinta sinulle, joka haluat nukkua kuin kuninkaallinen. Tässä sängyssä on tilaa juuri niin paljon kuin tarvitset - ja vielä vähän enemmän - jotta voit nukkua erityisen hyvin! Tämä sänky on erittäin mukava nukkua, laadukas, tilava ja edullinen. Imperial sänky on todellakin hintansa arvoinen! Lisäksi sänky luo makuuhuoneeseen ylellistä tunnelmaa. Tyylikäs ja laadukas verhoilukangas on hankauksen kestoltaan erinomaista (100 000 martindalea). Laadukkaasta ja tyylikkäästä sängystä on iloa vuosiksi eteenpäin!

  Korkean Bonnell-jousitetun runkopatjan ja 5-vyöhykkeisen joustinpatjan ansiosta makuumukavuus on taattu - sänky myötäilee erinomaisesti nukkujan vartaloa. Sijauspatja on kaksipuoleinen, toisella puolella lateksi ja toisella polyeetteri, omat puolensa niin kesälle kuin talvikuukausillekin.

  Täydennä sänkyä ylellisellä sängynpäädyllä (ei sisälly toimitukseen)!

  Sängyn rakenne:

  Runko: Puurunko

  Runkopatja: Bonnell-jousitus. Erikoiskorkea runkopatja lisää makuumukavuutta.

  Joustinpatja: 5-vyöhykkeinen pussijousitettu patja, joka tukee vartalon eri osia. Erityistä mukavuutta hartioille ja lantiolle samalla kun pään ja niskan alueen jousitus antaa pään alueelle erityistukea.

  Sijauspatja: 10 cm paksu. Lateksi/polyeetteri (kesä- ja talvipuoli). Laadukas sijauspatja tukee vartaloa ja poistaa paineen tunnetta vartalosta. Sijauspatjan päällinen on irrotettava ja se voidaan pestä kemiallisesti.

  Nuku Imperial Jenkkisängyssä kuin kuninkaallinen – joka yö!

  Tekniset tiedot

  Yleistä
  TyyppiJenkkisänky
  Mitat
  Leveys210 cm
  Pituus210 cm
  Vuodekoko210x210 cm

  Tarvitsetko apua?

  Soita meille 09 42454200

  Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

  Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
   klo 10:00 - 15:00

  Muut ovat katsoneet myös

  Suositellut tuotteet