categoryTopBlock
Kaikki Valitse materiaalin mukaan

Alumiini- ja teräskalusteet ulkokäyttöön

28kpl alumiini & teräs
Kampanja

Sinulle, joka haluat ottaa kaiken irti kesästä ja nauttia sen valoisista illoista, on alumiini- ja teräskalusteet oikea valinta. Valikoimastamme löydät keiken pienistä cafépöydistä suuriin ja kulmikkaisiin ruokapöytiin sekä kokoontaitettaviin tuoleihin ja penkkeihin. Silloin, kun koko perhe kokoontuu yhteen viettämään aikaa tai juhlimaan, ovat alumiinista ja teräksestä valmistetut ulkokalusteet erinomainen vaihtoehto. Laajasta valikoimastamme löydät valmiit ruokailuryhmät ja parvekesetit sekä valtavasti yksittäisiä pöytiä tai tuoleja. Sisusta terassi tai parveke edullisilla ja tyylikkäillä ulkokalusteilla, joista on iloa vuosiksi eteenpäin.

Alumiini- ja teräskalusteiden edut

Viime vuosien aikana on alumiini- ja teräskalusteista tullut hyvin suosittuja. Syy suosioon on osin siinä, että nämä tyylikkäät ja modernit kalusteet eivät vaadi suurempaa huoltoa tai ylläpitoa, ja niiden säilytys on helppoa ja vaivatonta. Alumiinista ja teräksestä valmistetut ulkokalusteet ovat pitkäikäisiä. Kokonaisuuksia on helppo päivittää uuden näköisiksi pehmusteita ja tyynyjä vaihtamalla sen sijaan, että hankkisi uudet kalusteet. Koska alumiini- ja teräskalusteiden huoltamiseen riittää puhdistaminen tarvittaessa pehmeällä liinalla ja miedolla pesuaineella. Näin kalusteet säilyvät siisteinä ja käyttökelpoisina kesästä toiseen.

Kodin1:n alumiini- ja teräskalusteiden valtteja:

  • Edullisuus
  • Ruostumattomuus
  • Kosteudenkesto 
  • Keveys 
  • Huoltovapaus 
  • Hyvä kantavuus/kestävyys
     

Alumiini- ja teräskalusteet joka tilanteeseen

Alumiinista ja teräksestä valmistetut ulkokalusteet eivät ole pelkästään tyylikkäitä, vaan myös monikäyttöisiä. Niiden moderni ja teollinen ilme on helppo yhdistää eri tyyleihin sopivaksi. Voit tehdä alumiinisesta tai teräksisestä ulkokalusteryhmästä lämpimän ja kutsuvan lisäämällä sisustukseen puuta ja pehmeitä tekstiilejä. Voit halutessasi yhdistää erilaisia tai eri värisiä tuoleja yhdeksi kokonaisuudeksi, ja näin luoda mielenkiintoisen kokonaisuuden terassille tai puutarhaan. Kodin1:n laajasta alumiini- ja teräskalusteiden valikoimasta löydät takuulla haluamasi kalusteet, joilla lisäät tyyliä ja persoonallisuutta omalle pihallesi tai parveekkeellesi.

Alumiini- ja teräskalusteet sopivat moniin eri tilaisuuksiin. Oli kyseessä sitten takapihan grillijuhlat tai illallinen terassilla, on tärkeää, että tarvittaessa kalusteita pystyy siirtämään vaivattomasti paikasta toiseen!

Anna terassille vähän rakkautta ja huolenpitoa ripustamalla sen kattoon verhot, asettamalla mattoja lattialle ja valaisemalla se hämärien iltojen varalta tunnelmallisilla valosarjoilla. Aseta pehmeät istuinpehmusteet tuoleihin, ja unelmien keidas on valmis. Tutustu valtavaan alumiini- ja teräskalustevalikoimaamme ja inspiroidu!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Väri
Ulkonäkö
Hinta
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja