categoryTopBlock
Kaikki Valitse materiaalin mukaan

Valitse muoviset ulkokalusteet

20kpl muovi
Kampanja

Meiltä Kodin1:ltä löydät aina edulliset, tyylikkäät ja monikäyttöiset, muovista valmistetut ulkokalusteet. Muoviset ulkokalusteet ovat varma valinta, sillä ne ovat olleet suosittuja jo pitkän aikaa. Me autamme sinua löytämään juuri oikeat ulkokalusteet! Jos valitset valkoiset muovikalusteet, on ne helppo yhdistää muuhun sisustukseen ja muihin väreihin. Valikoimassamme on myös mustia ja harmaita muovikalusteita. Valitessasi värilliset kalusteet, voit yhdistää sisustukseen luonnonvärejä ja -materiaaleja luoden näin kutsuvan ja rauhallisen kokonaisuuden. Luo unelmiesi terassi tai parveke ihanien ja edullisten, muovista valmistettujen ulkokalusteidemme avulla.

Ulkokalusteet muovista - hyvä materiaalivaihtoehto

Muovi on ulkokäyttöön erinomainen materiaalivaihtoehto. Materiaali on säänkestävää ja helppohoitoista. Muovikalusteet on tarvittaessa helppo puhdistaa pyyhkimällä liinalla ja miedolla pesuaineella. Muovituoleja voi helposti päivittää pehmusteita vaihtavalla, jolloin koko kalusteen ilme muuttuu. Halutessasi voit valita tuolin pehmusteisiin ja aurinkovarjoon saman kankaan. Muoviset ulkokalusteet ovat edullisia ja monikäyttöisiä. Ne ovat kevyitä siirrellä, joten niiden paikkaa on helppo vaihtaa aina tarpeen tullen. 
 

Huolehdi muovisista ulkokalusteistasi

Sinulle, joka toivot ulkokalusteilta helppohoitoisuutta ja sitä, ettei niiden puhditamiseen ja hoitamiseen kulu liikaa aikaa, löytyy monia eri puhdistusvaihtoehtoja. Voit käyttää puhdistamiseen muovikalusteille tarkoitettua puhdistussuihketta, jolla puhdistus hoituu hetkessä. Puhdistus on toki helppoa myös silloin, kun käytät pyyhkimiseen pehmeää liinaa ja mietoa, ei naarmuttavaa pesuainetta. Pienellä vaivalla ja huolenpidolla muoviset ulkokalusteesi pysyvät siisteinä kesästä toiseen. 

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Tuolien lukumäärä
Muoto
Toiminto
Hinta
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja