categoryTopBlock
Kaikki Valitse materiaalin mukaan

Puukalusteet

208kpl puu & tiikki
Kampanja

Onko sinulla koskaan ollut puukalusteita? Jos ei ole, niin nyt on aika hankkia sellaiset. Meiltä löydät tyylikkäät ja kestävät puukalusteet, jotka on valmistettu muun muassa korkealaatuisesta männystä. Puukalusteissamme käytetty mänty on kasvatettu hitaasti ympäristöystävällisissä olosuhteissa. Puukalusteissamme käytämme VOC-vapaita pintakäsittelyaineita, jotka on suihkutettu tarkkaan puun pinnalle kolmivaiheisesti kestävän ja hyvän pinnan takaamiseksi. Muita materiaaleja ovat akaasia, tammi ja lehtikuusi. Kesällä oleskellaan paljon ulkona, ja välillä tuleekin juotua kahvit puutarhassa, samalla kesän lämmöstä nautiskellen. Puukalusteemme ovat kuin luotuja puutarhaasi, ja ne tuovat kauneutta kesäisen luonnon keskelle. Laajasta valikoimastamme löytyy muun muassa ruokailuryhmiä, sohvapöytiä, penkkejä ja keinuja. Hanki meiltä kestävät ja edulliset kalusteet pihasi iloksi.

Hanki tyylikkäät puukalusteet kesäiseen pihaasi

Puiset puutarhakalusteet ovat jatkuvasti alttiita erilaisille säänvaihteluille. Luonnonmateriaalina puukalusteet vaativat hyvää ja säännöllistä hoitoa. Säännöllinen puhdistus ja öljyäminen pidentävät puukalusteiden käyttöikää vuosilla. Puisia puutarhakalusteita ei saa pitää suorassa auringonvalossa ja öljyämiseen pitää käyttää puulle, tai kovapuulle, tarkoitettua öljyä. Pintojen puhdistus on hyvä suorittaa painepesurilla ja tarkoitukseen soveltuvalla harjalla. Ennen öljyämistä pitää varmistaa, että puupinta on täysin kuiva ja puhdas. Puukalusteet ovat myös herkkiä säänvaihteluille ja pintaan voikin joskus muodostua vinoutta sekä halkeamia. Halkeamat johtuvat puun jännityksestä. Ratkaisu on, että kalusteiden ruuveja kiristetään silloin tällöin. Suomen talvi säänvaihteluineen voi olla yllättävä. Tiedossa voi olla lunta, vettä, pakkasta ja ajoittaista suojasäätä. On suositeltavaa, että kalusteet siirretään talveksi ulkotiloista pois. Kalusteita ei saa kuitenkaan laittaa liian kuivaan ja lämpimään tilaan, koska se edistää puun halkeilua ja kuivumista. Puukaluste on hyvä säilyttää autotallissa tai autokatoksessa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Kalusteita ei saa koskaan peittää muovilla, koska se edistää ruostumista ja sienten muodostumista.

Jotkin puukalusteet on koottava kotona

Tilasitko puutarhakalusteita? Kuljetukseen liittyvistä syistä, suurimpia puutarhakalusteita ei voida toimittaa kokonaisina, mutta puiset huonekalut ovat kotona helposti koottavat. Et tarvitse monimutkaisia työvälineitä tai insinöörin taitoja kokoamiseen, sillä mukana tulevat selkeät kokoamisohjeet. Meille on aina kunnia-asia, että pääset nauttimaan kalusteiden kauneudesta ja mukavuudesta mahdollisimman pian toimituksen jälkeen. Jokaisella on varmasti kotona perustyökalut, kuten esimerkiksi ruuvimeisseli, jakoavain ja tavallinen vasara. Näiden avulla homma hoituu leikiten. Puutarhapöydän ja tuolien lisäksi voit halutessasi hankkia pihan piristykseksi kalusteisiin sopivan keinun. Aurinkoisena kesäpäivänä keinussa on mukava levätä tai seurustella ystävien kanssa. Keinu on myös erittäin helppo koota paikoilleen, vaikkapa yhdessä kaverin tai perheenjäsenten kanssa. Puukalusteet näyttävät hyvältä ja niiden suosio on koko ajan jatkuvassa kasvussa. Tukevalle puutarhapöydälle on mukava nostaa kesän kunniaksi kukkaruukku tai maljakko täytettynä luonnonkukilla, somistamaan pihaa entisestään. Upeat puukalusteet saat edullisesti meiltä, joten tutustu kattavaan valikoimaamme.

Mieti näitä seikkoja ennen kuin hankit puukalusteet kotiisi

Mikä on budjettini?

Kerran vuodessa useammille tulee siivous- ja sisustusvimma, ja silloin halutaan huoneisiin jotain uutta ja piristävää. Monilla on nykyään erinomainen sisustus- ja tyylitaju, jota kannattaa hyödyntää. Ennen kun mietit kalusteiden valitsemista, ja niiden lopullista hankintaa, on luotava budjetti. On mietittävä, paljonko on varaa sijoittaa uusiin kalusteisiin ja millä aikataululla? Mitkä ovat ne kalusteet, joihin haluan tällä hetkellä sijoittaa? Useampi meistä miettii tulevaa kesää ja esimerkiksi puutarhajuhlia. Puukalusteet, kuten vaikkapa ruokaryhmä, on tyylikäs hankinta. Meiltä ruokaryhmän saa edullisesti ja se toimitetaan suoraan kotiisi. Haluatko tällä kertaa vain keinun? Meiltä löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja löydä meiltä tyylikkäät puukalusteet puutarhaan kuin puutarhaan.

Miten valitsen oikeat puukalusteet?

Puutarhakalusteiden valitseminen ei aina ole helppoa, eikä se mieluisin vaihtoehto satu aina ensimmäisenä kohdalle. Valikoimamme on kattava, joten meiltä löydät varmasti mieleisesi kalusteet puutarhaasi. Ennen ostopäätöstä, mieti seuraavia kysymyksiä. Ostaisinko kovapuiset, polyrottinkiset vai metalliset puutarhakalusteet? Mikä olisi paras vaihtoehto mökille ja mikä pihaan? Ei muuta kuin miettimään ja tutkimaan vaihtoehtoja. Mieti minne olet sijoittamassa kalusteita ja mitä ominaisuuksia painotat eniten niiden hankinnassa. Puu on yleisin materiaali puutarhakalusteissa, ja puukalusteet tulevat nykyisin markkinoille entistä tyylikkäimpinä. Muista, että kalusteiden hyvä hoito ja talvisuojaus sisätiloissa, pidentää puukalusteiden ikää merkittävästi. Meiltä saat kalusteet kaikkiin kesän juhliin vain muutamalla klikkauksella. Tutustu tarjontaamme ja tilaa upeat puutarhakalusteet kesäiseen puutarhaasi.

Kannattaako puukalusteisiin sijoittaa?

Suomalaiset ovat aina arvostaneet puukalusteita, onhan Suomi perinteisesti tuhansien järvien ja metsien maa. Meiltä hankit puukalusteet turvallisesti, sillä käytämme kalusteissamme VOC-vapaita puunkäsittelyaineita, jotka saavat kalusteet kestämään kauan. Puukalusteisiin sijoittaminen ei ole nykyään kallista, eikä niiden hoito ole hankalaa, joten miksi et siis hankkisi tulevaan kesään näyttäviä puukalusteita puutarhaasi? Puiset kalusteet sopivat suomalaiseen pihaympäristöön, ja ovat tarvittaessa helposti siirrettäviä tarpeen vaatiessa. Puu on aito luonnontuote, jonka arvo ei laske koskaan ja joka materiaalina on varsin helppohoitoinen. Puhdistamalla vedellä tai miedolla pesuaineella, ja öljyämällä säännöllisesti vuosittain, ne säilyttävät lähes alkuperäisen hehkunsa. Kun valitset puukalusteen, tuet metsiä, puiden kasvatusta ja luontoa. Sijoitus puuhun on aina sijoitus tulevaisuuteen.

Voinko palauttaa ostamani tuotteet?

Ostamasi tuotteen voi aina palauttaa takaisin, sillä sinulla on 14 vuorokauden palautusaika tuotteen toimituksesta lähtien. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja hyväkuntoinen, jotta tuote voidaan ottaa takaisin myyntiin. Uskomme kuitenkin, että ihastut tuotteisiimme ja vietät niiden parissa useita mukavia hetkiä. Korkealaatuisesta männystä valmistetut tuotteemme ovat niin suosittuja, että olemme asiasta todella ylpeitä. Tuotekehitys on onnistunutta ja kaikki on tehty käyttäjän tarpeita ajatellen. Puukalusteita on aina ollut ja puukalusteet tulevat aina olemaan muodissa vuodesta toiseen. Useamman ihmisen kriteereihin kuuluvat ympäristöystävällisyys, käytännöllisyys sekä tyylikkyys, ja meillä nuo kriteerit täyttyvät loistavasti. Maksuvaihtoehtoja on paljon, joten valitse niistä mieleisesi. Kun kutsut vieraita kesämökillesi, anna tyylikkäiden puukalusteidesi puhua puolestaan.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Tyyli
Hinta
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja