Nojatuoli Thor Light

Valkoinen

Tuotenumero: 687847
Määrä
2

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys55 cm
Korkeus96 cm
Syvyys62.5 cm
Materiaali
MateriaaliPolyrottinkiTeräs
Yleistä
SarjaThor
Värin nimiValkoinen
Väri
UlkonäköPolyrottinki

Tuotetiedot

Thor Light nojatuoli on erittäin monikäyttöinen, sillä se sopii niin terassille ruokapöydän ääreen kuin parvekkeelle yksittäin. Näppärä ja kevyt tuoli on pinottava, joten se toimii erinomaisesti myös lisäistuimena, sillä säilytys onnistuu pienessäkin tilassa. Thor Light tuoli sopii yhdistettäväksi sarjan muihin nojatuoleihin. Ota rento asento, kuppi kahvia ja nauti kesästä!

Materiaali

  • Polyrottingista valmistettu kaluste on kestävä eikä vaadi suurempaa hoitoa.
  • Polyrottinki on lujaa ja säänkestävää, mikä tekee siitä erinomaisen ulkokalustemateriaalin. Materiaali on UV-kestävää eli se sietää erinomaisesti auringonvaloa.
  • Polyrottinkiset ulkokalusteet sopivat erinomaisesti pohjoisen vaihtelevaan säähän ja ilmastoon.

Hoito-ohje

  • Kuivaa kalusteet tarvittaessa pehmeällä liinalla.
  • Suosittelemme kalusteiden käsittelyä Polyrottingin hoitoaineella, jotta uudet kalusteesi pysyvät pitkään huippukunnossa.

Thor sarjaan kuuluu edullisia ja laadukkaita ulkokalusteita pöydistä ja valmiista ruokailuryhmistä tuolehin ja nojatuoleihin. Saman sarjan istuinpehmusteilla lisää tuolien istuinmukavuutta ja saat väri ulkokalusteryhmääsi.

Tarvitsetko apua?

Soita meille 09 42454200

Onko sinulla kysyttävää? Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua! Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10 - 15