Sivupöytä Bahamas säilytyksellä 45 cm

Valkoinen

-20%
Tuotenumero: 687677
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys45 cm
Pituus45 cm
Korkeus45 cm
Syvyys45 cm
Korkeus Pöytälevyyn39 cm
Pöydän pitkän sivun jalkojen etäisyys toisistaan41
Pöydän lyhyen sivun jalkojen etäisyys toisistaan41 cm
Materiaali
MateriaaliPolyrottinkiTeräs
Yleistä
SarjaBahamas
Värin nimiValkoinen
Väri
Maksimipaino60 kg
Vaatii kokoamisenEi
PinottavaEi

Tuotetiedot

Bahamas Sivupöytä on valmistettu kestävästä polyrottingista. Pöydän kantena toimii tarjotin, jonka alla on käytännöllistä säilytystilaa. Tälle kuution muotoiselle pöydälle on mukava laskea lehti tai vaikka kahvikuppi.

Materiaali & Hoito-ohje
Polyrottinki on erittäin suosittu ulkokalustemateriaali, sillä se on säänkestävää ja helppohoitoista. Kalusteet on suunniteltu kestävään sekä hellettä että pakkasta, joten niitä voi säilyttää ulkotilassa vuoden ympäri.

  • Puhdista polyrottinki tarvittaessa pyyhkimällä kostealla liinalla.
  • Jotta kalusteet säilyisivät siisteinä ja hyvinä pitkän aikaa, suosittelemme käsittelemään niitä ajoittain polyrottingille tarkoitetulla hoitoaineella.

Bahamas sarjassa on ajattomia ja edullisia puutarhaan, terassille ja parvekkeelle suunniteltuja ulkokalusteita. Kalusteet kestävät erinomaisesti pohjoisen vaihtelevia sääolosuhteita, joten niitä voi säilyttää ulkotiloissa vuoden ympäri. Bahamas sarjan kalusteet mahdollistavat rennon kesänvieton, sillä niitä ei tarvitse suuremmin hoitaa ja huoltaa, vaan yleensä pelkkä pyyhkiminen tarvittaessa riittää. Sarja kuuluu suositun Comfort Garden -tavaramerkin alle.

Tarvitsetko apua?

Soita meille 09 42454200

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00