Puutarhapenkki - kesäsuosikki

-10%

PICNICPENKKI Mini

Picnicpenkki
Varastotuote
63,00 €
Norm. hinta: 69,99 €
Säästät: 6,99 €
Varastotuote
436,40 €

Meiltä Kodin1:ltä löydät puutarhapenkit, joilla toivotat kevään ja kesän tervetulleeksi omalle pihallesi. Puutarhaan, terassille tai kuistille sijoitettu penkki toivottaa vieraat tervetulleiksi ja luo samalla pihaan kutsuvan ja kodikkaan ilmeen.  Valikoimastamme löytyy monen tyylisiä, värisiä ja mallisia puutarhapenkkejä, joista voit valita mieleisesi. Haaveiletko viihtyisestä istumapaikasta puutarhasssa, terassilla, laiturilla tai parvekkeella? Meiltä löydät tyyliltään sekä klassiset, romanttiset että modernin tyylikkäät penkkivaihtoehdot.

Miten valitsen puutarhapenkin?

Laajassa puutarhapenkkivalikoimassamme on monen kokoisia ja mallisia penkkejä. Materiaalivaihtoehtoja ovat muun muassa puu, luonnonrottinki, nahka ja alumiini. Värivaihtoehtoina ovat esimerkiksi klassiset musta, valkoinen, harmaa ja sininen. Tee jokaisesta päivästä kesän suosikkipäivä nauttimalla mielimusiikistasi tai linnunlaulusta puutarhapenkillä. Sijoita penkki vaikkapa puun alle, jolloin puu tarjoaa luonnollisen suojan auringonpaahteelta. Tai miksipä et sijoittaisi puutarhapenkkiä kauniin ja tyylikkään aurinkovarjon alle?

 

5 vinkkiä puutarhapenkin käyttöön parvekkeella

 

  • Käytä tekstiilejä luodaksesi kodikasta tunnelmaa. Sijoita rustiikkinen, luonnonvalkoinen riippumatto puisen puutarhapankin viereen. Ajaton yhdistelmä! Tutustu laajaan riippumattovalikoimaamme.
  • Puutarhapenkki toimiii istuimena, mutta halutassasi myös tasona tai hyllynä. Sen päälle voit sijoittaa niin kasveja, koreja kuin lehtiä ja kirjojakin. Kasveilla teet parvekkeestasi oman kesäkeitaan.
  • Valaise parvekkeesi oikein. Lämpimän sävyisillä valoilla saat aikaan kodikkaan ja viihtyisän tunnelman. Voit valaista tilan myös erikokoisin kynttilälyhdyin, jotka voit sijoittaa joko puutarhapenkille tai sen viereen lattialle. 
  • Erilaisilla tyynyillä ja tyynynpäällisillä muutat parvekkeen sisustusta ja tunnelmaa kädenkäänteessä. 
  • Säilytystilallinen puutarhapenkki on sekä tyylikäs että fiksu vaihtoehto! Jos tarvitset parvekkeelle säilytystilaa, tarjoaa penkki oivan paikan tavaroiden säilytykseen.