Painopeitto Cura Pearl Basic 8 kg

Valkoinen

Tuotenumero: 1223966
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys150 cm
Pituus210 cm
Korkeus0.03 cm
Yleistä
Värin nimiValkoinen
ToimintoPainopeitto

Tuotetiedot

CURA Pearl Basic on edullinen painopeitto, jonka 5 kerrosta takaavat sen, että nukut loistavasti yöstä toiseen. CURA Pearl Basic on edullisempi vaihtoehto CURA Pearl Classic peitolle. Basic mallissa on puuvillaisen päälliskankaan sijasta polyesterinen kangas. Peiton luoma painon tunne on kuitenkin molemmissa malleissa samanlainen. Edullisuutensa ansiosta kaikilla on nyt mahdollisuus hankkia painopeitto.

Tuotetietoa

  • Jotta painontunne olisi jatkuva ja mahdollisimman tasainen, on peiton lasipallotäyte jaettu tasaisesti koko peittoon.
  • Valitse sopivin useista painovaihtoehdoista.
  • Konepesu 40 asteessa.

Painopeiton valinta

Painopeitto luo nukkujan vartalolle kokonaisvaltaisen, halaukseen verrattavan tunteen. Paino stimuloi ihon reseptoreja ja lähettää signaaleja hormonijärjestelmälle, joka puolestaan alkaa tuottaa ja vapauttaa hormoneja, kuten oksitosiinia ja serotoniinia. Toisin sanoen, se auttaa kehoa rentoutumaan ja parantaa unen laatua.

CURA Pearl Basic painopeitto auttaa nukkumaan paremmin ja rauhallisemmin. Valitse peitto nukkujan painon mukaan niin, että peiton paino on noin 10-15% nukkujan ruumiinpainosta. Suosittelemme käyttämään peiton päällä CURA-pussilakanaa, joka auttaa pitämään peiton paikoillaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarvitsetko apua?

Soita meille 09 42454200

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00