Familon

99Tuotetta
Jo vuodesta 1966 Familon on ollut osa suomalaisten elämää ja hyvinvointia. Familon valmistaa laadukkaita, nukkumiseen liittyviä tuotteita, jotta kaikilla olisi mahdollisuus nukkua ja levätä paremmin. Familonin visiona on olla suomalaisten mielessä aina, kun he ajattelevat hyvää unta. Familonin valikoimasta löydät kaiken hyvään uneen ja lepoon tarvittavan: tyynyt, peitteet, vuoteet sekä pussilakanat.
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu

Tutkitusti turvallisia Familon-tuotteita

Kodin1:ltä löydät kattavan valikoiman Familonin kodintekstiilejä, vuodevaatteita ja kylpytekstiilejä. Familonin valmistamat tuotteet ovat tutkitusti turvallisia ja helpottavat elämää ja nukkumista. Jokainen löytää laajasta valikoimasta juuri itselleen sopivan tyynyn ja peitteen.

Familonin paksuihin ja ylellisiin froteepyyhkeisiin on miellyttävä kietoutua kylvyn tai suihkun jälkeen. Kauniit pyyhkeet antavat ilmettä niin vessaan kuin saunatiloihinkin. Valikoimasta löydät yhteensopivat pyyhkeet ja kylpytakit, joilla viimeistelet kylpytilan sisustuksen.

Laadukkaista päiväpeitteistä, koristetyynyistä ja verhoista löydät varmasti sopivat tekstiilit kodin jokaiseen huoneeseen. Allergiatunnuksen saaneet kodintekstiilit ovat turvallisia käyttää ja sopivat erinomaisesti myös allergikoille.

Valinta
Lajittelu Suosituimmat
Kategoria
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Näytä vain kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä