Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

1. Ostoehdoista

1.1 Näitä ostoehtoja sovelletaan kaikkiin ostoksiin, joita teet Kodin1.com-sivustolla. Hyväksyt ostoehdot, kun teet ostoksen.

1.2 Sopimus muodostuu TM Finland Oy:n ja asiakkaan välille.
TM Finland Oy, Kodin1
Y-tunnus: 2662443-6
Hämeenkatu 10, 11100 Riihimäki

1.3 Halutessasi voit olla yhteydessä Asiakaspalveluun.

 

2. Tilaukset

Jotta voit tehdä ostoksen, sinulla on oltava sovellettavan lain mukainen oikeus tehdä sopimus. Kodin1 tekee sopimuksia vain sellaisten asiakkaiden kanssa, jotka ovat yli 18-vuotiaita (täysi-ikäisiä) tai joilla alaikäisinä on huoltajan lupa ja suostumus sopimuksen tekemiseen.

 

3. Tilauksen vahvistaminen

Kun olet tehnyt ostoksen Kodin1:llä, saat sähköpostiisi automaattisen tilausvahvistuksen, jossa vahvistetaan tilaus ja se, että sopimus on tehty. Suosittelemme, että tallennat tilausvahvistuksen helpottaaksesi tulevaa yhteydenpitoa kanssamme.

 

4. Hinnat ja tuotetiedot

4.1 Ostoosi sovellettavat hinnat ilmoitetaan tilauksesi yhteydessä Kodin1:llä. Kaikki hinnat ilmoitetaan euroissa (€) ja ne sisältävät sovellettavan arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä toimitus- ja rahtikuluja, jotka ilmoitetaan erikseen.

4.2 Jos Kodin1.com-sivustolla ilmoitettu tuotteen hinta tai tuotetiedot ovat virheellisiä ja kyseessä on niin ilmeinen virhe, että asiakkaan voidaan olettaa ymmärtäneen virheen olemassaolo, hinta tai tuotetiedot eivät koske ostosta. Tällaisissa tapauksissa otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olemme havainneet virheen.

4.3 Kodin1 pyrkii aina esittämään tuotteiden ominaisuudet ja ulkonäön mahdollisimman realistisesti. Kodin1.com-sivustolla tuotteen ulkonäköä kuvaavien kuvien ei voida taata edustavan tuotteen tarkkaa ulkonäköä esimerkiksi siksi, että näytön asetukset voivat vaikuttaa värintoistoon. Tuotteissamme, jotka ovat luonnonmateriaalia tai sisältävät luonnonmateriaaleja, voi myös olla luonnollisia vaihteluita, ja tuotteen ulkonäkö voi vaihdella myös tuotantoteknisistä syistä.

 

5. Maksaminen

5.1 Tarjoamme yhdessä maksupalveluntarjoajamme Svea Bank AB:n (publ.) kanssa erilaisia maksuvaihtoehtoja, joista voit valita haluamasi maksutavan. Valittavanasi olevat maksutavat näkyvät aina Kodin1.com-sivustolla ja tilauksesi yhteydessä. Valitsemastasi vaihtoehdosta voi aiheutua lisäkustannuksia. Löydät tarkat tiedot kaikista maksuvaihtoehdoista ja mahdollisista lisäkustannuksista Lue lisää. Näet maksuvaihtoehtosi mahdolliset kustannukset aina ennen tilauksen tekemistä.

5.2 Tehdessäsi ostoksen meiltä, teet erillisen maksusopimuksen maksupalveluntarjoajamme kanssa. Maksusopimukseen sovelletaan näitä ehtoja.

Korttimaksu

5.3 Kodin1 tarjoaa suojatun korttimaksun VISA- ja MasterCard-korteille yhteistyössä Svea Bank AB:n ja Paytrailin kanssa. Maksut on sertifioitu PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) -standardin mukaisesti. Kodin1 hyväksyy kaikki Pohjoismaissa myönnetyt VISA- ja MasterCard-kortit. Korttiostokset tehdään suoraan Svea Bank AB:ssa, ja kaikki tiedot salataan voimassa olevien standardien ja asetusten mukaisesti. Mitään korttitietoja ei käsitellä eikä tallenneta Kodin1:lle. Maksettu summa veloitetaan kortilta heti, kun hyväksyt tapahtuman.

Verkkomaksu

5.4 Kodin1:lle voit maksaa ostoksesi Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Ålandsbankenin, Handelsbankenin, S-Pankin, Aktia Pankin, Oma Säästöpankin, Säästöpankin sekä POP-pankin verkkopankkitunnuksilla. Maksun yhteydessä sinut siirretään automaattisesti verkkopankkiin, jossa vahvistat maksun. Veloitus tehdään tililtäsi heti, kun hyväksyt maksun.

Luotolliset maksutavat

5.5 Kodin1 tekee yhteistyötä Svea Bank AB:n kanssa, joka myöntää laskun tehtyään luottotarkastuksen tilaajan henkilötunnuksen perusteella. Laskun tai erämaksun voi saada vain täysi-ikäinen henkilö, jolla ei ole maksumerkintöjä. Valitessasi maksuvaihtoehdoksi Svea Laskun, saat ostoksillesi 14 päivää maksuaikaa. Lasku lähetetään sinulle ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun tilaus kirjataan lähteneeksi varastoltamme. Myöhästyneestä maksusta Svea veloittaa toimitusehtojensa mukaisen myöhästymismaksun sekä koron. Valitse maksutavaksi Svea Erämaksu, jos haluat maksaa tilauksesi osissa. Luottoajan valitset sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta. Valittuasi erämaksun, Svea lähettää sinulle sähköpostitse luottosopimuksen, joka tulee hyväksyä sähköisesti. Jos sähköistä hyväksyntää ei tehdä, Svea lähettää postitse sopimuksen, joka tulee allekirjoittaa ja palauttaa.

5.6 Laskulla maksettaessa laskutuslisä on 3€/lasku.

 • Pääoma: Alle 500€, Korko: 19,95%, Avausmaksu: 5€, Käsittelykulu: -
 • Pääoma: Yli 500€, Korko: 19,95%, Avausmaksu: -, Käsittelykulu: Max. 0,01 % alkup. pääoma/päivä

5.7 Erämaksuluoton todellinen vuosikorko 1500€ esimerkkiluotolle: 29,02%. Luottokustannukset: käsittelykulu 0,01% päivässä, kuitenkin vähintään 5 € ja enintään 150€ vuodessa ja luottokorko 19,95%. Tutustu etukäteen Svean luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin kuluttajaluottotietoihin täältä. Maksutapoihin ja laskutukseen liittyvissä asioissa ole ystävällisesti yhteydessä Svean asiakaspalveluun puhelimitse 09 4242 3330 tai lomakkeella.

Lahjakortit

5.7 Lahjakorttimme ovat voimassa 6 kuukautta myöntämispäivästä, ja niitä voidaan käyttää maksuvälineenä ostoksia tehdessä Kodin1.com-sivustolla. Tiedot lahjakortin voimassaoloajasta löytyvät lahjakortista kuten myös lahjakortin arvo sekä koodi. Voit käyttää useita lahjakortteja samaan ostokseen tai käyttää lahjakortteja ostoksen osamaksuna. Jos lahjakortin arvo ylittää sen hetkisen ostosumman, ylimenevä summa tallennetaan lahjakortille, ja sitä voidaan käyttää myöhemmässä ostoksessa, kunnes lahjakortin voimassaoloaika päättyy. Huomaathan, että lahjakortilla ei voi maksaa toimitus- tai rahtikuluja.

 

6. Rahti ja toimitus

Toimitusvaihtoehdot

6.1 Kaikki verkkokauppatilauksemme toimitetaan luotettavasti tilauksen koosta ja painosta riippuen joko kotiosoitteeseesi kadunvarsitoimituksena tai lähimpään noutopisteeseen. Löydät tarkat tiedot toimituksistamme Lue lisää.

6.2 Joissakin tapauksissa toimitukseen liittyviä lisäpalveluita voidaan tarjota sen jälkeen, kun olet suorittanut ostoksesi. Jos tällaisia palveluja on saatavilla, ne esitellään sinulle, ja voit valita, haluatko tehdä erillisen sopimuksen tällaisista lisäpalveluista. Jos valinnaisia palveluita ei näytetä, emme valitettavasti voi tarjota niitä postinumeroalueellesi ja ostamillesi tuotteille.

6.3 Jos tilauksesi sisältää useita tuotteita, joista osaa ei ole varastossa tai joiden toimitusaika on pidempi, voimme lähettää tuotteet sinulle useammassa toimituksessa ilman lisäkustannuksia. Tehdäksemme toimituksen asiakkaalle helpommaksi ja minimoidaksemme toimituksen ympäristövaikutuksia pyrimme toimittamaan tuotteet aina yhdessä toimituksessa. Tämä tarkoittaa sitä, että tilauksen toimitusaika määräytyy sen tuotteen mukaan, jolla on pisin toimitusaika.

Rahtikulut

6.4 Kun teet meiltä ostoksia, tilaukseen lisätään rahtimaksu ellei Kodin1.com-sivustolla toisin mainita. Rahtimaksun määrä perustuu tuotteiden painoon ja kokoon sekä siihen, toimitetaanko tuotteet kotiosoitteeseesi vai toimituspisteeseen. Rahtimaksu kattaa koko tilauksen riippumatta siitä, toimitetaanko tuotteet eri aikoina. Löydät tarkat tiedot rahtikuluistamme Kodin1.com-sivustolta.

Toimitusaika

6.5 Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tuotekortilla ja tilausvahvistuksessa, ja se voi vaihdella toimitustavan mukaan. Kodin1.com-sivustolla ilmoitettu arvioitu toimitusaika on alustava ja se lasketaan siitä hetkestä, kun teet tilauksen. Pyrimme aina toimittamaan tilauksesi Kodin1.com-sivustolla ja tilausvahvistuksessasi ilmoitetun arvion mukaisesti. Jos tilauksesi toimitusaika muuttuu, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian sähköpostitse tai puhelimitse.

Vastaanottamatta jätetyt lähetykset

6.6 Olet vastuussa toimituksen vastaanottamisesta tai noutamisesta sinulle tilauksen yhteydessä annettujen ohjeiden mukaisesti. Noutopisteeseen toimitetut paketit, joita ei noudeta ilmoituksessa ilmoitetun ajan kuluessa, palautetaan varastoon. Tällaisissa tapauksissa meillä on oikeus periä asiakkaalta palautuksesta aiheutuvat välittömät kulut. Tietoa palautusmaksuistamme löydät kohdasta Palautusmaksut.

6.7 Jos et noudata kotiinkuljetusohjeita, esimerkiksi jos et ole kotona vastaanottamassa lähetystä sovitusti tai kuljetusliikkeen ei ole mahdollista tavoittaa sinua virheellisten yhteystietojen vuoksi, meillä on oikeus periä asiakkaalta palautusmaksuna palautuksesta aiheutuvat välittömät kulut. Tietoa palautusmaksuistamme löydät kohdasta Palautusmaksut.

 

7. Tarjoukset, alennuskoodit ja lahjat

7.1 Saatamme ajoittain tarjota asiakkaillemme kampanjoita, alennuskoodeja, lahjoja ja muita tarjouksia ("Kampanjat"). Tällaiset Kampanjahinnat ovat voimassa vain kyseisen Kampanjan yhteydessä määritellyn ajan ja Kampanjan yhteydessä määritellyin ehdoin sekä edellytyksin. Kampanjahintoja ei voi yhdistää muihin alennuksiin, ellei siitä nimenomaisesti toisin mainita.

7.2 Jotta voit hyödyntää tarjoushinnan, sinun on syötettävä koodi tai aktivoitava kyseinen Kampanja muulla tavoin ennen ostoksen suorittamista. Tilattujen tuotteiden mahdollinen palauttaminen voi tarkoittaa sitä, ettet ole enää oikeutettu tarjoushintaiseen tuotteeseen, joten saatat joutua palauttamaan mahdollisen edun tai maksamaan edun arvon. Otamme sinuun yhteyttä tällaisissa tapauksissa.

 

8. Digitaalisia osia sisältävät tuotteet

8.1 Osa Kodin1:llä myytävistä tuotteista voi olla integroitu tai linkitetty digitaaliseen sisältöön tai palveluun, kuten sovellukseen tai ohjelmistoon.

8.2 Joissakin tapauksissa tämäntyyppisiin tuotteisiin sovelletaan erityissääntöjä - jos digitaalisen sisällön tai palvelun puuttuminen tarkoittaa sitä, että tuotetta ei voida käyttää tarkoitetulla tavalla. Näin voi olla esimerkiksi silloin, jos tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä sovelluksen tai tietyn ohjelmiston kanssa. Näissä tapauksissa sovelletaan tämän kohdan säännöksiä.

8.3 Jos tuote sisältää digitaalisia osia tai digitaalisia palveluita, tästä ilmoitetaan tuotekuvauksessa. Sinulla on pääsy digitaaliseen sisältöön tai palveluun viimeistään silloin, kun fyysinen tuote toimitetaan sinulle, ellei toisin nimenomaisesti mainita.

8.4 Ilmoitamme sinulle tietoturvapäivityksistä ja muista tarvittavista päivityksistä ja toimitamme niitä sovellettavan lainsäädännön edellyttämällä tavalla. Jos olet ostanut digitaalista sisältöä sisältävän tuotteen tai digitaalisen palvelun kertamyyntinä, velvollisuutemme toimittaa päivityksiä on voimassa sen ajanjakson ajan, jonka kuluttajana voit kohtuullisesti odottaa päivityksiä toimitettavan.

8.5 Jos olet ostanut tuotteen, joka sisältää digitaalista sisältöä, tai digitaalisen palvelun jatkuvana palveluna (esimerkiksi tilauksena tai kun palvelu on toistaiseksi voimassa oleva), velvollisuutemme kestää kolme vuotta digitaalisia elementtejä sisältävän tuotteen toimituspäivästä tai sopimuksen keston ajan.

8.6 Jos olet asentanut toimitetut päivitykset, mutta tuotteessa on silti vika, joka johtuu päivitysten puuttumisesta, olemme vastuussa viasta. Tätä ei kuitenkaan sovelleta, jos et ole asentanut tarjottuja päivityksiä ja sinulle on ilmoitettu, että päivitykset ovat saatavilla tai jos asennuksen laiminlyönnin seuraukset ja asennuksen laiminlyönti eivät johdu asennusohjeista.

 

9. Harkinta-aika

9.1 Lain mukaan sinulla on oikeus peruuttaa ostoksesi 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona sinä tai puolestasi toimiva henkilö vastaanottaa Kodin1:ltä ostamasi tuotteen.

9.2 Tilausten, joita ei ole vielä käsitelty, peruuttaminen on maksutonta. Kun tilaus on käsitelty, Kodin1 ei valitettavasti voi peruuttaa toimitusta. Tällöin asiakkaalle tulee maksettavaksi palautuskulut.

Tiettyjä tuotteita koskeva poikkeus

9.3 Peruuttamisoikeus ei koske kaikkia tuotteita. Tällaisia tuotteita ovat:

 • tuotteet, jotka on valmistettu toiveidesi mukaisesti tai jotka muuten ovat personoituja
 • tuotteet, kuten pyyhkeet ja peitteet, jotka on sinetöity ja joita ei sinetin avaamisen jälkeen voida terveys- tai hygieniasyistä palauttaa
 • tuotteet, jotka voivat pilaantua tai vanhentua nopeasti, kuten kukat ja kasvit.

Käytettyjen tuotteiden arvonalennukset

9.4 Käyttäessäsi lakiin perustuvaa peruuttamisoikeuttasi, sinulla on oikeus avata pakkaus ja tutkia tuotetta siinä määrin kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimintojen arvioimiseksi.

9.5 Sinulla on oikeus peruuttaa ostoksesi ja saada täysi hyvitys siinä tapauksessa, että ilmoitat asiasta meille 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Jos käsittelet tuotetta enemmän kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimintojen määrittämiseksi, meillä on oikeus tehdä arvonalennus. Tällainen arvonalennus tehdään vertaamalla tuotteen palautushetken arvoa alkuperäiseen ostohetken arvoon. Siksi suosittelemme, että palautat tuotteen alkuperäisessä kunnossa, jotta saat siitä täyden hyvityksen.

Miten käytän peruuttamisoikeuttani

9.6 Jos haluat peruuttaa ostoksesi, sinun on ilmoitettava siitä meille 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona sinä tai puolestasi toimiva henkilö vastaanottaa tai noutaa tilauksen. Peruuttamista koskevat ohjeet voit lukea täältä. Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi, on sinun ilmoitettava siitä Kodin1:lle ennen peruuttamisajan päättymistä vapaamuotoisella sähköpostiviestillä tai käyttämällä lomaketta, joka löytyy asiakaspalvelusivun kohdasta ”Reklamaatio”. Voit käyttää peruuttamisesta ilmoittamiseen myös Kilpailu- ja kuluttajaviraston lomakemallia.

9.7 Kun olet ilmoittanut meille peruutuksesta, annamme sinulle ohjeistuksen tuotteen palauttamiseksi. Suosittelemme, että palautat tuotteen samassa pakkauksessa, jossa sen sait, sillä olet vastuussa kaikista palautuslähetykselle palautuksen aikana tapahtuvista vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat huolimattomuudestasi, kuten tuotteen riittämättömästä pakkaamisesta.

Palautusmaksu

9.8 Asiakas maksaa peruutuksen yhteydessä palautusmaksun, jos toimitus on ehtinyt lähteä varastoltamme. Oheisesta taulukosta näet palautusmaksun suuruuden. Ottamalla yhteyttä asiakaspalvelumme, saat lisätietoa palautusmaksuista ja niiden määräytymisestä. Palautusmaksu vähennetään hyvityksestäsi.

Palautusmaksut

 • Noutopaketti: 19,95€
 • Rahti 0–0,19m³: 89,95€
 • Rahti 0,20–0,39m³: 129,95€
 • Rahti 0,40–1,59m³: 139,95€
 • Rahti >1,60m³: 195,95€
 • Poreallas (ei ilmatäytteinen): 500€

Noutamaton paketti tai vastaanottamaton lähetys 

 • Noutopaketti: 29,95€
 • Rahti 0–0,19m³: 109,95€
 • Rahti 0,20–0,39m³: 149,95€
 • Rahti 0,40–1,59m³: 159,95€
 • Rahti >1,60m³: 215,95€

Maksun palauttaminen

9.9 Kun olet palauttanut ostoksesi, suoritamme maksun palautuksen maksupalveluntarjoajamme kautta 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona vastaanotimme palautuksesi. Emme kuitenkaan palauta maksua ennen kuin olemme saaneet tuotteen takaisin tai ennen kuin olet osoittanut, että olet lähettänyt sen meille.

9.10 Hyvityksemme sisältää kaikki ostohetkellä maksamasi rahtikulut. Tämä koskee kuitenkin vain tavanomaisen rahdin kustannuksia. Erikseen valittavien maksullisten lisäpavelujen kuluja ei palauteta.

9.11 Palautukset maksetaan samalle maksutavalle, jota käytit ostohetkellä, ellei toisin sovita. Kun ostos on maksettu laskulla, laskutuslisä palautetaan vain silloin, kun koko tilaus palautetaan.

 

10. Reklamaatio

10.1 Jos tuotteessa on vika, sinulla on oikeus reklamoida siinä olevista virheistä. Reklamaatio tulee tehdä kohtuullisen ajan kuluessa siitä, kun sinun olisi pitänyt huomata virhe. Vuoden aikana tuotteen vastaanottamisesta tehdyt reklamaatiot kuuluvat virheolettaman piiriin. Vuoden jälkeen tuotteen vastaanottamisesta tarvitsemme selvityksen vikaantumisen syystä. Reklamaatio-oikeudelle ei ole takarajaa, mutta mikäli tuote on kestänyt sen oletettavan käyttöiän ajan, tai vika johtuu vääränlaisesta käytöstä tai huollon puutteesta, emme tarjoa reklamaatiolla ratkaisua.

10.2 Jos digitaalisia osia sisältävän tuotteen digitaalisessa sisällössä tai digitaalisessa palvelussa on vika ja tuotetta koskeva sopimus on voimassa yli kolme vuotta, sinulla on oikeus reklamoida sopimuksen keston ajan.

10.3 Jos haluat tehdä reklamaation tuotteesta, ilmoita siitä asiakaspalveluumme käyttämällä lomaketta, joka löytyy Kodin1.comin asiakaspalvelusivuilta kohdasta Reklamaatio.

10.4 Kun reklamaatio on vastaanotettu ja olemme todenneet, että reklamaatio on hyväksyttävä, annamme mahdolliset vaihtoehdot reklamaation ratkaisemiseksi.

 

11. Takuu

Olemme pidentäneet kuluttajansuojalaissa määrättyä reklamaatio-oikeutta sohvien ja sänkyjen osalta. Takuu koskee sellaisia sohvia ja sänkyjä, joiden tuotekortilla on maininta takuusta. Täältä löydät lisää tietoa sohvatakuustamme ja Täältä löydät lisää tietoa sänkytakuustamme.

 

12. Velvollisuutemme

12.1 Jos tuotteessa on vika tai jos toimitus viivästyy, olemme kuluttajansuojalain mukaisesti vastuussa vahingoista, joita sinulle vian tai viivästyksen takia aiheutuu. Sinun on kuitenkin toimittava kaikin tavoin niin, että rajoitat vian tai viivästyksen aiheuttamia seurauksia. Olemme vastuussa vahingosta vain siltä osin, kun se olisi asiakkaan tekemillä kohtuullisilla toimenpiteillä voitu rajoittaa. Toisin sanoen emme ole vastuussa vahingosta, joka olisi voitu välttää kohtuullisin toimenpitein.

12.2 Emme ole vastuussa vahingoista, joita sinulle aiheutuu tuotteiden viivästymisestä tai virheistä, jotka johtuvat meistä riippumattomista esteistä, joita emme olisi kohtuudella voineet ennakoida tai joiden seurauksia emme olisi voineet välttää tai estää.

 

13. Näistä ostoehdoista

13.1 Meillä on oikeus muuttaa näitä ostoehtoja, mutta aina kyseisellä ostohetkellä hyväksymiäsi ostoehtoja sovelletaan kyseiseen ostoon. Kaikki muutokset näkyvät ostoehtojen viimeisimmässä julkaistussa versiossa Kodin1.com-sivustolla. Muutokset tulevat voimaan kohdallasi silloin, kun hyväksyt ostoehdot, eli kun teet uuden ostoksen Kodin1:llä.

13.2 Näitä ehtoja tulkitaan ja sovelletaan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Jos toimivaltainen tuomioistuin, viranomainen tai vaihtoehtoinen riidanratkaisuelin katsoo jonkin näiden ostoehtojen määräyksistä pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseisen määräyksen muut osat ja kaikki muut näiden ostoehtojen määräykset pysyvät pätevinä ja täytäntöönpanokelpoisina täysimääräisesti sovellettavan lain mukaisesti.

 

14. Yrityksiä koskevat erityisehdot

14.1 Näitä ostoehtoja sovelletaan asiakkaisiin, jotka toimivat yksityishenkilöinä. Jos kuitenkin teet ostoksia Kodin1:llä yritysasiakkaana, hyväksyt ostoehdot yrityksen puolesta ja takaat, että sinulla on valtuudet hyväksyä nämä ostoehdot ja tehdä ostoksia yrityksen puolesta.

14.2 Yritysasiakkaille, jotka tekevät ostoksia Kodin1:llä, emme tarjoa peruuttamisoikeutta tai kolmen vuoden reklamaatio-oikeutta. Emme myöskään ole vastuussa epäsuorista menetyksistä tai menetetyistä voitoista. Lisäksi näiden ostoehtojen mukainen vastuumme mistä tahansa menetyksestä tai vahingosta on rajoitettu määrään, joka vastaa sitä kokonaissummaa, jonka yritysasiakas on maksanut meille tuotteesta, johon menetys tai vahinko liittyy tai josta menetys tai vahinko johtuu.

 

15. Kysymykset, valitukset tai riidat

15.1 Voit olla yhteydessä meihin, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen tilaukseesi liittyen. Tavoitat meidät helposti näiden ostoehtojen alussa olevien yhteystietojen avulla.

15.2 Kodin1:n toimintaa säätelevät kuluttajansuojalaki sekä EU-lainsäädäntö. Lue lisää laeista ja oikeuksista Kilpailu- ja kuluttajaviraston verkkosivuilta. Riitatapauksissa Kodin1 sitoutuu noudattamaan vapaaehtoisesti Kuluttajariitalautakunnan päätöstä. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakuntaan, asiakkaan kannattaa olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan. Voit tehdä valituksen myös EU:n verkkovälitteisen riidanratkaisufoorumin kautta.

 

_______________________

Päivitetty viimeksi 11.4.2024.
TM Finland Oy määritteli ostoehdot 15.12.2022.