Missing translation for header.skipToContent

Juuri nyt: ILMAINEN RAHTI koko ostoksestasi!*

Päättyy:

*Koskee uusia yli 599€ tilauksia

TIETOSUOJASELOSTE

HOME FURNISHING NORDIC AB KUNNIOITTAA YKSITYISYYTTÄSI

Home Furnishing Nordic kunnioittaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut käsittelemään henkilötietojasi turvallisesti ja sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, miten käsittelemme henkilötietojasi, jos olet asiakkaamme tai verkkosivustomme kävijä. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojastamme, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Yrityksemme ja tietosuojavastaavamme yhteystiedot löydät tekstistä otsikon ”Yhteystiedot” alta.

REKISTERINPITÄJÄ

Olemme henkilötietojesi rekisterinpitäjä ja siksi vastuussa siitä, että henkilötietojasi käsitellään oikein ja turvallisesti sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Myymme tuotteita useilla eri tuotemerkeillä ja useiden eri verkkosivustojen kautta. Olemme rekisterinpitäjä niiden henkilötietojen osalta, jotka on kerätty trademax.se, trademax.no, trademax.dk, trademax.fi, furniturebox.se, furniturebox.no, chilli.se, chilli.no ja kodin1.com -sivustoilla.

HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELY​ 

Alla olevassa taulukossa on tietoja siitä, mistä keräämme henkilötietojasi, mitä henkilötietoja käsittelemme, mihin tarkoituksiin henkilötietojasi käsitellään ja mikä on kunkin käsittelytoimen oikeusperusta. Sinulla ei ole velvollisuutta jakaa henkilötietojasi kanssamme. Jos päätät olla jakamatta henkilötietojasi kanssamme, emme voi myydä tai toimittaa sinulle tuotteita, antaa sinulle asiakastukea, lähettää sinulle markkinointia tai olla muuten vuorovaikutuksessa kanssasi tarjotaksemme palveluitamme.

OIKEUTESI

Seuraavassa on yhteenveto niistä oikeuksista, joita sinulla tietosuoja-asetuksen nojalla on.

Oikeus peruuttaa suostumuksesi
Jos henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseesi oikeusperustana, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä tämän tietosuojakäytännön lopussa olevien yhteystietojen kautta.

Oikeus tutustua tietoihin​
Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja, ja tällöin sinulla on oikeus saada kopio henkilötiedoista, mukaan lukien tiedot käsittelyn tarkoituksista, käsiteltyjen henkilötietojen ryhmistä, henkilötietojen vastaanottajaryhmistä, oikeuksistasi käsittelyn suhteen, automaattisen päätöksenteon (mukaan lukien profilointi) olemassaolosta, tiedot asianmukaisista suojatoimista, jotka liittyvät henkilötietojesi siirtämiseen EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin, ja jos henkilötietoja ei ole kerätty sinulta, mistä tiedot on saatu.

Oikeus tietojen oikaisuun​
Jos käsittelemämme henkilötiedot ovat virheellisiä, epätäydellisiä tai vanhentuneita, sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan tai täydentämään kyseiset henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä.

Oikeus tulla unohdetuksi​ 
Sinulla on usein oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista ilman aiheetonta viivytystä. Näin on silloin, kun (I) henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten niitä käsiteltiin, (II) peruutat suostumuksesi eikä käsittelylle ole muuta oikeusperustaa, (III) olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin tai oikeutettuun etuun perustuvaa käsittelyä oikeusperustana, emmekä voi osoittaa käsittelylle sellaisia perusteltuja syitä, jotka ovat etujasi, oikeuksiasi ja vapauksiasi tärkeämpiä, (IV) käsittelyä ei suoriteta oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, (V) henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti tai (VI) henkilötiedot on poistettava lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.

Oikeus vastustaa​
Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu oikeutettuun etuun oikeusperustana, mukaan lukien esimerkiksi profilointi. Lisäksi sinulla on aina oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Tällöin lopetamme henkilötietojen käsittelyn, paitsi jos voimme osoittaa, että käsittelyyn on pakottavia oikeutettuja syitä, jotka ovat etujasi, oikeuksiasi ja vapauksiasi tärkeämpiä, tai jos käsittely tapahtuu oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen​
Sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä. Näin on esimerkiksi silloin, kun (I) katsot, että henkilötiedot eivät ole oikeita, ja odotat, että tarkistamme henkilötietojen oikeellisuuden, (II) käsittely on lainvastaista ja haluat henkilötietojen poistamisen sijasta rajoittaa käsittelyä, (III) emme enää tarvitse henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisten vaateiden laatimiseen, esittämiseen tai puolustamiseen, tai (IV) olet vastustanut käsittelyä oikeutetun edun perusteella ja odotat tarkistusta siitä, ovatko oikeutetut syymme tärkeämpiä kuin sinun oikeutetut syysi.

Oikeus tietojen siirtämiseen​ 
Kun meille antamiasi henkilötietoja käsitellään automatisoidusti ja oikeusperustana on suostumuksesi tai kanssasi tehty sopimus, sinulla on oikeus saada henkilötietosi yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja pyytää, että kyseiset henkilötiedot siirretään toiselle rekisterinpitäjälle.

Oikeus tehdä kantelu​
Sinulla on oikeus tehdä valitus henkilötietojesi käsittelystä seuraavalle taholle: Tietosuojavaltuutetun toimisto, PL 800, 00531 Helsinki.

COOKIES ELI EVÄSTEET​

Käytämme evästeitä ja muita vastaavia seurantatekniikoita tehdäksemme verkkosivustoistamme toimivia mahdollistamalla tietyt toiminnot, parantaaksemme verkkosivustoa ja lähettääksemme parempaa ja henkilökohtaisempaa markkinointia. Me käytämme evästeitä tämän tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Jos tätä tietosuojakäytäntöä muutetaan, julkaisemme muutetun tietosuojakäytännön osoitteessa kodin1.com. Lisäksi voimme ilmoittaa muutoksista myös muilla asianmukaisilla tavoilla.

YHTEYSTIEDOT

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, henkilötietojesi käsittelystä tai jos haluat käyttää tämän tietosuojakäytännön tai sovellettavan lainsäädännön mukaisia oikeuksiasi.

Home Furnishing Nordic AB
Organisaationumero: 556780-9685
Postiosoite: Box 605, 251 06 Helsingborg 
Voit olla yhteydessä Asiakaspalveluun.

Tietosuojavastaava: Martin Hansson
Sähköposti: [email protected]