Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 1537 tuotteesta
1
...
65

Suositut suodattimet

Verkkokaupastamme löydät kattavan ja upean valikoiman erilaisia senkkejä. Senkit ovat erinomainen säilytysratkaisu, kun kodissa tarvitaan lisätilaa. Pohjoismainen suunnittelu huonekaluissa on päivän trendi, ja valikoimastamme löytyykin hyviä vaihtoehtoja tyylikkääseen sisustamiseen. Moderni valkoinen korkeakiiltoinen senkki puolustaa paikkaansa näyttävässäkin tilassa. Tyylikkyys voi olla myös käytännöllistä. Toinen suosittu sisustustrendi on retrohenkisyys. Tähänkin tyylisuuntaan on tarjolla useita näyttäviä vaihtoehtoja. Materiaaleina tuotteissamme on käytetty niin seetripuuta ja jalavaa, myös kuin mdf-levyä ja melamiinia. Öljytty tammi on myös suosittu materiaali. Senkeissämme on myös yhdistelty kaappeja ja laatikoita luoden näin mahdollisen toimivia kokonaisuuksia. Kaappien ovissa on myös valinnanvaraa ja voitkin valita, haluatko piilottaa vai tuoda esille kaappien sisällön.

Usein kysyttyjä kysymyksiä senkeistä

  • Kuinka suuri senkki sopii omaan tilaani ja säilytystarpeisiini?

    Senkin sopivuus omaan tilaan ja säilytystarpeisiin riippuu useista tekijöistä, kuten tilan kokoa, käyttötarkoitusta ja henkilökohtaisia mieltymyksiä. On tärkeää ottaa huomioon senkin leveys, korkeus ja syvyys, jotta se mahtuu tilaan sopivasti ja tarjoaa riittävästi säilytystilaa. Suosittelemme mittaamaan tilan, johon senkki on tarkoitus sijoittaa, ja harkitsemaan senkkiä, joka tarjoaa riittävästi säilytystilaa tarpeisiisi. Lisäksi kannattaa huomioida senkin muotoilu ja tyyli, jotta se sopii sisustukseen ja luo halutun tunnelman.
  • Mikä on senkki ja mihin sitä käytetään?

    Senkki on yleensä matala, leveä ja kaappimainen huonekalu, joka on suunniteltu säilyttämään esineitä, kuten astioita, liinavaatteita tai muita esineitä. Sitä käytetään usein keittiöissä, ruokailuhuoneissa tai makuuhuoneissa. Senkki voi olla avohyllyillä tai se voi olla varustettu ovilla, laatikoilla tai kaapeilla. Senkki voi olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten puusta, lasista tai metallista, ja sitä voi olla eri kokoja ja muotoja.
  • Kuinka helppoa senkin puhdistaminen ja ylläpito on?

    Senkin puhdistaminen ja ylläpito riippuu sen materiaalista ja käyttötarkoituksesta. Yleisesti ottaen senkin puhdistaminen on helppoa, kun käytetään oikeanlaisia puhdistusaineita ja -välineitä. Ylläpitoon kuuluu esimerkiksi pinnan säännöllinen puhdistaminen, kosteuden ja auringonvalon välttäminen sekä lakan tai öljyn lisääminen tarvittaessa. Noudata aina valmistajan antamia ohjeita senkin puhdistamiseen ja ylläpitoon liittyen.