Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 693 tuotteesta
1
...
29

Suositut suodattimet

Lipastot ovat monipuolisia huonekaluja joille on käyttöä kaikissa kodin huoneissa. Lipaston laatikot piilottavat sisällensä todella paljon tavaraa. Hyvin organisoituina ne ovat parhaita mahdollisia säilytyspaikkoja monenlaisille pikkutavaralle, tärkeistä papereista asusteisiin ja koruihin. Valitse lipasto käyttötarkoituksen ja käytettävissä olevan tilan mukaan. Esimerkiksi makuuhuoneen yöpöydäksi sopii parhaiten matala lipasto parilla laatikolla. Koska lipastoja on kaiken kokoisia ja tyylisiä, löydät valikoimastamme varmasti mieleisen ja sisustukseen sopivan. Lipastosta saa myös kätevästi lisää laskutilaa kodin vilkkaimpiin kohtiin kuten eteiseen ja keittiöön. Keittiössä lipasto onkin oiva säilytysratkaisu harvemmin käytetyille astioille toimien samalla näppäränä apupöytänä. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti juuri oikea lipasto luomaan kodikasta tunnelmaa käytännöllisyyttä unohtamatta. Lipasto voi olla ratkaisu kotisi säilytysongelmiin.

Lipastot jotka vastaavat tarpeitasi

 • Mihin huoneeseen lipastoa tarvitaan?

  Lipastot piilottavat sisäänsä paljon pientä tavaraa, joka muuten jäisi helposti lojumaan pöydänkulmalle. Lipastoilla saa lisää säilytys-ja laskutilaa sinne missä sitä eniten tarvitaan. Lipasto toimii kampauspöytänä, yöpöytänä, tv-tasona, vauvan hoitopöytänä tai vaikka keittiön apupöytänä. Siro lipasto sopii myös pieneen tilaan kuten eteiseen tai kylpyhuoneeseen joihin isompi huonekalu ei ehkä mahdu, mutta jossa säilytystilaa on vähän. Lipasto on mainio säilytyspaikka esimerkiksi kosmetiikalle, hansikkaille, huiveille ja hatuille. Jopa kengät voi sujauttaa alalaatikkoon pois silmistä, jotta eteinen näyttää kutsuvalta ja viihtyisältä. Lipaston laatikoihin kannattaa viikata kaikki ne vaatteet joita ei voi ripustaa henkarille. Laatikosta ne ovat helposti löydettävissä nopealla silmäyksellä. Tilaa kauniit lipastot netistä edullisesti ja kätevästi kotiinkuljetuksella, niin säästät aikaa ja vaivaa.
 • Millaisen tunnelman haluat luoda kotiisi?

  Yksittäiset huonekalut voivat muuttaa kodin ilmeen nopeasti ja tehokkaasti. Yksinkertainen, vaaleasävyinen ja pelkistetty lipasto, sopii skandinaavisen pelkistettyyn tyyliin. Romanttisen koristeellinen lipasto voi näyttää todella hyvältä muuten modernisti sisustetussa huoneessa. Eteisessä suositaan usein kestäviä ja kauniita rottinkisia koreja lipaston laatikkoina. Ne ovatkin klassinen ja varma valinta, joka ei koskaan mene pois muodista. Edullinen lipasto ratkaisee monta säilytyspulmaa ja parhaimmillaan täydentää samalla sisustuksen. Keittiön tai ruokailutilan lipastot voivat sisältää vitriinikaapin, jossa kauneimmat astiat pääsevät oikeuksiinsa. Lastenhuoneen lipastoksi kannattaa valita matala, värikäs ja tukevaa tekoa oleva kaluste. Kylpy-tai makuuhuoneeseen saa hetkessä naisellista glamouria tekemällä lipaston päälle kampauspöydän peilillä ja kauniilla lasi kipoilla meikkisutien säilyttämistä varten.
 • Kätevä säilytysratkaisu vai kaunis katseenvangitsija?

  Lipastot ovat paitsi käytännöllisiä myös kauniita. Jos kaipaat lähinnä säilytysratkaisua, on laatikoiden koko ja lukumäärä kenties tärkeämpi ostopäätöstä tehdessä kuin lipaston ulkonäkö, vaikkakaan kaunis ulkonäkö ja käytännöllisyys eivät sulje toisiaan pois. Paraskin säilytysratkaisu voi olla todella tyylikäs. Oikein valittu lipasto voi olla huoneen keskipiste ja katseenvangitsija. Valitse väri joka poikkeaa muusta sisustuksesta luodaksesi mielenkiintoisen yksityiskohdan huoneeseen. Lasiovinen lipasto on omiaan kauniiden tavaroiden tai esimerkiksi kirjojen säilytykseen. Kauneus ja käytännöllisyys luovat yhdessä viihtyisän ja toimivan kodin koko perheelle. Harvalla on tarpeeksi säilytystilaa, joten tilava lipasto on tehokas apuväline kodin järjestyksen ylläpitämiseen. Valitse lipasto tarpeidesi mukaan ja muista että pieneenkin lipastoon mahtuu yllättävän paljon tavaraa.
 • Kuinka lipastoilla voi jakaa tilan?

  Lipastot ovat myös käteviä tilanjakajia. Esimerkiksi matala ja tukeva lipasto lastenhuoneessa voi jakaa huoneen erillisiin leikki- ja nukkuma-alueisiin, tai toimia rajapyykkinä kahden lapsen yhteisessä huoneessa. Suuren ja ehkä hieman kolkonkin olohuoneen voi lipastoilla jakaa pienempiin soppeihin, jotka ovat omiaan vaikkapa tv:n katseluun, seurusteluun tai lukemiseen. Lapsiperheiden kannattaa hankkia esimerkiksi eteiseen lipasto, jossa on jokaiselle kodin asukkaalle oma laatikko. Jokainen voi sitten kotiin tullessaan laittaa käsineet, pipot ja muut pienet henkilökohtaiset, helposti katoavat tavarat omaan laatikkoonsa. Koti pysyy siistinä, kun kaikella on oma paikka ja tavarat löytyvät helposti, kun niitä seuraavan kerran tarvitaan. Lipaston päälle voi vielä laittaa lokerikon postille ja pienen korin tai astian avaimille.