Missing translation for header.skipToContent

Juuri nyt: ILMAINEN RAHTI koko ostoksestasi!*

Päättyy:

*Koskee uusia yli 599€ tilauksia

Näyttää 24 tuotetta 8962 tuotteesta
1
...
374

Suositut suodattimet

Pöydät kuuluvat kotiin kuin kotiin, ja niitä voidaan tarvita useampia moneen eri tarkoitukseen. Tyypillisesti kotoa löytyy ruokapöytä, apupöytä, sohvapöytä, yöpöytä ja kenties työ- tai kirjoituspöytä. Olohuoneeseen voisi sopia kenties kukkapöytä pitämään kasvit pois lattiatasolta - tehden tilasta siistin ja huolitellun. Laajasta valikoimastamme löydätkin kaikki upeat pöytä-ratkaisut, joilla teet kodistasi viihtyisän. Korkealaatuiset pöytämme kestävät käytössä monta vuotta. Upean muotoilun ja taidokkaasti käytettyjen materiaalien ansiosta ne miellyttävät silmää. On kuin kotonasi olisi käytännöllistä taidetta! Oli valitsemasi pöytä tehty lasista, puusta tai marmorista, tulee se sopimaan kotiisi erinomaisesti. Sekoittele tyylejä keskenään, tai vain viimeistele sisustuksesi upealla luomuksella. Sisustaessa kannattaa käyttää mielikuvitusta, koska lopputulos voi yllättää itse kenetkin.

Pöytä & ruokailuryhmä-kategoriasta löydät erilaiset vaihtoehdot viimeistelemään sisustuksesi.

 • Mihin tarkoitukseen olet hankkimassa pöytää?

  Pöytä on hyvin monikäyttöinen huonekalu ja se on omiaan ruokailuun, tavaroiden säilytykseen sekä esimerkiksi askartelualustana. Ensin täytyy ottaa huomioon se, että mihin tarkoitukseen olet kotiisi hankkimassa pöytää? Tuleeko se olohuoneeseen, jolloin lasket sen päälle kenties kahvikupin ja muutaman sanomalehden? Onko kyseessä ruokapöytä, joka on jokapäiväisessä käytössä useita kertoja päivässä? Ehkä kyseessä on vain yöpöytä, jolle sijoitat lehden tai kirjan, herätyskellon ja lampun? Kun olet pohtinut näitä kysymyksiä, on aika alkaa miettiä millaisesta materiaalista tehty pöytä sopii kotiisi parhaiten. Tarkoitus on tehdä kodista viihtyisä ja arkea helpottava. Olemme tehneet tuotevalikoimamme selaamisen helpoksi, jotta löydät kaikki tarvitsemasi pöydät, tuolit ja muut huonekalut pienellä vaivalla.
 • Mistä materiaalista pöydän tulisi olla tehty?

  Lapsiperheeseen kannattaa valita tukevat ja ehdottomasti kulutusta kestävät pöydät. Materiaaleina valikoimassamme on muun muassa lasi, puu ja marmori. marmori on kestävää kivimateriaalia, mutta sen kanssa tulee olla tahrojen suhteen tarkka. Marmori on nimittäin yllättävän huokoista ja imeekin itseensä kahvi-, mehu- ja viinitahroja herkästi. Puu on klassinen materiaali, josta huonekaluja on tehty kautta aikojen. Puu yleensä lakataan, vahataan tai öljytään, mikä auttaa materiaalia hylkimään likaa ja tahroja. Mutta joitain puupöytiä pitääkin huoltaa säännöllisesti vahaamalla tai öljyämällä. Lasinen pöytä on aivan upea ilmestys missä tahansa kodissa, mutta voi olla herkkä iskuille ja päälle putoaville esineille. Lasinsirut ovatkin sitten pienimuotoinen riskitekijä, jos perheessä on lapsia tai lemmikkejä. Valinta on kuitenkin yksinomaan sinun.
 • Onko pöydän koolla väliä?

  Pöydät on yleensä suunniteltu käyttötarkoitusten perusteella. Iso pöytä sopii parhaiten esimerkiksi ruokailuun, kun taas pienempi voi olla yöpöytä tai apupöytä. Liian pieni pöytä voi isossa huoneessa näyttää hassulta, joten kannattaa valita pöytä huoneessa olevan tilan mukaan. Pieneen huoneeseen ei tosin kannata sijoittaa kovin isoa pöytää, koska se voi tehdä tilasta erittäin ahtaan. Pyöreä pöytä voi olla ahdas, varsinkin isomman perheen ruokapöytänä. Silloin kannattaa harkita tilavampaa kulmikasta pöytää. Kaikki riippuu kuitenkin loppujen lopuksi siitä, millaista lopputulosta itse tavoittelet sisustuksen kannalta. Haluatko sen olevan rentoa, vaiko modernia? Valitsitpa millaisen lähestymistavan tahansa, saat meidän valikoimastamme useat eri vaihtoehdot kätevästi esille. Sitten ei muuta kuin hankkimaan pöytää, jonka kohdalle valinta osuu.
 • Miten pidät pöydän hyvänä pitkään?

  Pöydät kestävät pidempään, jos niistä pidetään hyvää huolta. Riippuen siitä onko esimerkiksi puupöytä lakattu tai vahattu, tulee siitä huolehtia eri tavalla. Esimerkiksi vahattua pöytää ei saa öljytä, koska öljyssä voi olla aineita, jotka pilaavat vaha pinnan. Vahattu pöytä tuleekin vahata muutaman kerran vuodessa pidentääksesi pöydän käyttöikää. Marmoripöytä taas tarvitsee erilaisen lähestymistavan. Marmoripöydän pinta tulee käsitellä vain kivi- ja marmoripinnoille tarkoitetuilla aineilla, tai parafiiniöljyllä. Tämän jälkeen pinta kiillotetaan hankaamalla. Oikeanlaisella käsittelyllä pinnasta tulee likaa hylkivä. Lasipintojen puhtaanapitoon löytyy useita eri ratkaisuja. Jotkut käyttävät hyvin tuloksin astianpesuainetta ja etikkaa, vaahtoavaa tuulilasinpesuainetta, tai esimerkiksi alkoholia. Lapsiperheissä kannattaa välttää myrkyllisiä aineita varsinkin niillä pinnoilla, joille voi tippua ruokaa.