categoryTopBlock
Huonekalut

Pöytä & ruokailuryhmä

+10 000tuotetta
ALE

Pöydät kuuluvat kotiin kuin kotiin, ja niitä voidaan tarvita useampia moneen eri tarkoitukseen. Tyypillisesti kotoa löytyy ruokapöytä, apupöytä, sohvapöytä, yöpöytä ja kenties työ- tai kirjoituspöytä. Olohuoneeseen voisi sopia kenties kukkapöytä pitämään kasvit pois lattiatasolta - tehden tilasta siistin ja huolitellun. Laajasta valikoimastamme löydätkin kaikki upeat pöytä-ratkaisut, joilla teet kodistasi viihtyisän. Korkealaatuiset pöytämme kestävät käytössä monta vuotta. Upean muotoilun ja taidokkaasti käytettyjen materiaalien ansiosta ne miellyttävät silmää. On kuin kotonasi olisi käytännöllistä taidetta! Oli valitsemasi pöytä tehty lasista, puusta tai marmorista, tulee se sopimaan kotiisi erinomaisesti. Sekoittele tyylejä keskenään, tai vain viimeistele sisustuksesi upealla luomuksella. Sisustaessa kannattaa käyttää mielikuvitusta, koska lopputulos voi yllättää itse kenetkin.

Pöytä & ruokailuryhmä-kategoriasta löydät erilaiset vaihtoehdot viimeistelemään sisustuksesi.

Uutta pöytää valittaessa on hyvä ottaa huomioon muutamia seikkoja. Millaiseen tilaan pöydät ovat tulossa? Mihin tarkoitukseen pöytää tullaan käyttämään? Tietenkin myös materiaaleilla ja tuotteen koolla on iso merkitys. Tuotteistamme löytyy kokoja jokaiseen tilaan. Värejä ja malleja on pilvin pimein, eikä valinta varmaankaan tule olemaan helppo. Valinnassa suosittelemme ottamaan huomioon tuotteen puhdistettavuuden etenkin, jos tuote on tulossa lapsiperheeseen, joissa tuotteet kokevat elinkaarensa aikana paljon. Tuotteen kestävyydellä on myös sanansa sanottavanaan. Emme myy kertakäyttöisiä tuotteita, vaan tarkoituksenamme on, että ostettu tuote kestää isältä pojalle ja ehkä vielä pojan pojallekin. Tuotteemme ovat monikäyttöisiä, helppohoitoisia ja helppoja kasata. Tämä helpottaa huonekalujen käyttöönottoa varsinkin, jos on juuri muuttanut uuteen kotiin ja haluaa saada kaikki vain paikoilleen nopeasti. Pöydät voivat olla joissakin huoneissa sen keskipiste, jolloin ehkä kannattaa hankkia jotain loistokasta. Ehkäpä kalliimpi ja kenties modernimpi pöytä veistosmaisella ulkonäöllä sopisi sinne kuin nakutettu. Perinteiseen kotiin voisimme ehkä suositella puusta tehtyä pöytää?

Ovatko pöydät palapelejä?

Mikäli tilaat pöydät netistä, tulee sinun ottaa huomioon, että kuljetuksen kannalta suurimpia tuotteita ei voida kuljettaa koottuina. Tästä johtuen jotkin pöydät on koottava kotona. Sinun ei kuitenkaan tarvitse säikähtää, että saisit kotiisi 1000 palan palapelin, vaan kyse on yksinkertaisesta kokoamisprojektista. Koottavien pöytiemme mukana tulee selkeät kokoamisohjeet, joita seuraamalla saat pöydät koottua nopeasti käyttökelpoisiksi. Homma taittuu näppärästi tuiki tavallisilla työkaluilla, kuten esimerkiksi ruuvimeisselillä. Ei siis tarvitse kutsua remonttireiskaa paikalle! Jos et halua koota huonekaluja yksin voit aina kutsua paikalle kaverin, tai tehdä siitä perheprojektin. Kokoaminen sujuu mukavassa seurassa mieluisasti. Voit kasata vain välttämättömimmät huonekalut ja jättää muut seuraavalle päivälle, mikäli et heti samana päivänä jaksa koota kaikkea. Lähde siis rohkeasti päivittämään huonekalujasi tai täydennä sisustustasi uusilla tuotteilla. Mitä tahansa päätätkin, löydät valikoimastamme monenlaiset laadukkaat vaihtoehdot kotiisi. Anna meidän auttaa sinua viimeistelemään kotisi tyylillä.

Mieti näitä kysymyksiä, ennen kuin hankit pöydät kotiisi.

Mihin tarkoitukseen olet hankkimassa pöytää?

Pöytä on hyvin monikäyttöinen huonekalu ja se on omiaan ruokailuun, tavaroiden säilytykseen sekä esimerkiksi askartelualustana. Ensin täytyy ottaa huomioon se, että mihin tarkoitukseen olet kotiisi hankkimassa pöytää? Tuleeko se olohuoneeseen, jolloin lasket sen päälle kenties kahvikupin ja muutaman sanomalehden? Onko kyseessä ruokapöytä, joka on jokapäiväisessä käytössä useita kertoja päivässä? Ehkä kyseessä on vain yöpöytä, jolle sijoitat lehden tai kirjan, herätyskellon ja lampun? Kun olet pohtinut näitä kysymyksiä, on aika alkaa miettiä millaisesta materiaalista tehty pöytä sopii kotiisi parhaiten. Tarkoitus on tehdä kodista viihtyisä ja arkea helpottava. Olemme tehneet tuotevalikoimamme selaamisen helpoksi, jotta löydät kaikki tarvitsemasi pöydät, tuolit ja muut huonekalut pienellä vaivalla.

Mistä materiaalista pöydän tulisi olla tehty?

Lapsiperheeseen kannattaa valita tukevat ja ehdottomasti kulutusta kestävät pöydät. Materiaaleina valikoimassamme on muun muassa lasi, puu ja marmori. Marmori on kestävää kivimateriaalia, mutta sen kanssa tulee olla tahrojen suhteen tarkka. Marmori on nimittäin yllättävän huokoista ja imeekin itseensä kahvi-, mehu- ja viinitahroja herkästi. Puu on klassinen materiaali, josta huonekaluja on tehty kautta aikojen. Puu yleensä lakataan, vahataan tai öljytään, mikä auttaa materiaalia hylkimään likaa ja tahroja. Mutta joitain puupöytiä pitääkin huoltaa säännöllisesti vahaamalla tai öljyämällä. Lasinen pöytä on aivan upea ilmestys missä tahansa kodissa, mutta voi olla herkkä iskuille ja päälle putoaville esineille. Lasinsirut ovatkin sitten pienimuotoinen riskitekijä, jos perheessä on lapsia tai lemmikkejä. Valinta on kuitenkin yksinomaan sinun.

Onko pöydän koolla väliä?

Pöydät on yleensä suunniteltu käyttötarkoitusten perusteella. Iso pöytä sopii parhaiten esimerkiksi ruokailuun, kun taas pienempi voi olla yöpöytä tai apupöytä. Liian pieni pöytä voi isossa huoneessa näyttää hassulta, joten kannattaa valita pöytä huoneessa olevan tilan mukaan. Pieneen huoneeseen ei tosin kannata sijoittaa kovin isoa pöytää, koska se voi tehdä tilasta erittäin ahtaan. Pyöreä pöytä voi olla ahdas, varsinkin isomman perheen ruokapöytänä. Silloin kannattaa harkita tilavampaa kulmikasta pöytää. Kaikki riippuu kuitenkin loppujen lopuksi siitä, millaista lopputulosta itse tavoittelet sisustuksen kannalta. Haluatko sen olevan rentoa, vaiko modernia? Valitsitpa millaisen lähestymistavan tahansa, saat meidän valikoimastamme useat eri vaihtoehdot kätevästi esille. Sitten ei muuta kuin hankkimaan pöytää, jonka kohdalle valinta osuu.

Miten pidät pöydän hyvänä pitkään?

Pöydät kestävät pidempään, jos niistä pidetään hyvää huolta. Riippuen siitä onko esimerkiksi puupöytä lakattu tai vahattu, tulee siitä huolehtia eri tavalla. Esimerkiksi vahattua pöytää ei saa öljytä, koska öljyssä voi olla aineita, jotka pilaavat vaha pinnan. Vahattu pöytä tuleekin vahata muutaman kerran vuodessa pidentääksesi pöydän käyttöikää. Marmoripöytä taas tarvitsee erilaisen lähestymistavan. Marmoripöydän pinta tulee käsitellä vain kivi- ja marmoripinnoille tarkoitetuilla aineilla, tai parafiiniöljyllä. Tämän jälkeen pinta kiillotetaan hankaamalla. Oikeanlaisella käsittelyllä pinnasta tulee likaa hylkivä. Lasipintojen puhtaanapitoon löytyy useita eri ratkaisuja. Jotkut käyttävät hyvin tuloksin astianpesuainetta ja etikkaa, vaahtoavaa tuulilasinpesuainetta, tai esimerkiksi alkoholia. Lapsiperheissä kannattaa välttää myrkyllisiä aineita varsinkin niillä pinnoilla, joille voi tippua ruokaa.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE