Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 140 tuotteesta
1
...
6

Suositut suodattimet

Baaripöytä voi olla täydellinen ratkaisu pieneen asuntoon, jonne täysikokoinen ruokapöytä ei mahdu.  Se voi myös toimia täydennyksenä suuremmalle ruokailuryhmälle. Sivuiltamme löydät monia eri tyylisiä baaripöytiä. Baaripöytä on korkeampi kuin normaali ruokapöytä ja voit tilata sen seuraksi baarituolit tai käyttää sitä seisomapöytänä. Kodin1-verkkosivuilla olevasta valikoimasta löydät esimerkiksi tammisia baaripöytiä, baaripöytiä säilytystilalla tai valkoisen baaripöydän juuri oikean kokoisena ja tyylisenä. Tutustu valikoimaamme ja löydä omasi!  

Usein kysyttyjä kysymyksiä baaripöydistä

  • Mitä eroa on baaripöydällä ja perinteisellä ruokapöydällä?

    Baaripöytä ja perinteinen ruokapöytä eroavat toisistaan pääasiassa korkeutensa ja käyttötarkoituksensa suhteen. Baaripöytä on tyypillisesti korkeampi kuin perinteinen ruokapöytä, ja se on suunniteltu käytettäväksi lähinnä juomien ja pienten naposteltavien tarjoiluun, kun taas ruokapöytä on tarkoitettu aterioiden nauttimiseen. Baaripöydät ovat yleensä myös pienempiä ja kompaktimpia kuin perinteiset ruokapöydät, ja niitä käytetään usein baareissa, kahviloissa ja ravintoloissa.
  • Onko baaripöydissä useita korkeusvaihtoehtoja?

    Kyllä, baaripöydissä on usein saatavilla eri korkeusvaihtoehtoja. Niitä voi löytyä esimerkiksi baarien eri tasoilta tai erikokoisina. Tämä mahdollistaa asiakkaille valita itselleen sopivan korkeuden ja tekee baarikokemuksesta mukavamman.
  • Miten baaripöytä sopii eri sisustustyyleihin?

    Baaripöytä sopii monenlaiseen sisustustyyliin, kuten moderniin, skandinaaviseen, teolliseen ja boheemiin tyyliin. Modernissa sisustuksessa baaripöydän voi valita minimalistisena ja linjakkaana, skandinaavisessa sisustuksessa valitaan yksinkertaisia ja luonnonmateriaaleista valmistettuja baaripöytiä. Teollisessa sisustuksessa käytetään usein metallisia baaripöytiä, jotka ovat rosoisia ja kuluneita. Boheemissa sisustuksessa baaripöytä voi olla vaikkapa vanha ja patinoitunut, tai sitten värikäs ja persoonallinen.