Black Friday - Jopa 60% alennusta!

Black Friday: kaikki alennetuin hinnoin + 5% LISÄalennusta!

Älä ohita vuoden parhaimpia tarjouksia! Tilaa uutiskirjeemme jo tänään – saat alennuskoodin, jonka voit käyttää Black Fridayna Kodin1:llä! Saat Black Fridayn aikaan 5% lisäalennusta koko Kodin1:n valikoimasta - myös jo alennetuista hinnoista!

Black Friday on kotoisin Yhdysvalloista, ja on eittämättä yksi maailman suurimmista ostos- ja alennusmyyntipäivistä. Black Friday sijoittuu amerikkalaisten suuren juhlapyhän, Kiitospäivän jälkeiseen päivään eli on aina marraskuun neljäs perjantai. Black Friday reiluine alennuksineen ja tarjouksineen on lähtölaukaus joulumyynnille. Päivän myynnit ovat valtavia, 50-60 miljardin dollarin luokkaa, ja asiakkaat jonottavat liikkeiden edessä jo paljon ennen niiden avautumista. Monet odottavat alen alkamista puhelimien, tablettien ja tietokoneiden ääressä, jotta pääsevät hyödyntämään parhaat tarjoukset. USA:ssa verkkokauppojen alennusmyynnit alkavat usein Black Fridayn jälkeisenä maanantaina, josta käytetään nimeä Cyber Monday. Cyber Monday on siis netin oma Black Friday.

“Black Friday” -nimen alkuperästä on useita teorioita. Osan mukaan nimi yhdistetään kirjanpidossa käyttäviin väreihin: alkuvuodesta yritykset tekevät usein tappiota eli punaisia lukuja, kun taas Black Fridaysta eteenpäin loppuvuosi on myynnin kannalta voittoisaa, eli kirjanpitoon merkitään mustia lukuja. Useimmat ovat kuitenkin sitä mieltä, että nimi keksittiin vuoden 1961 paikkeilla Philadelphiassa, jossa kyseisen päivän valtava liikennemäärä aiheutti ruuhkia ja työllisti poliisia.

Milloin on Black Friday 2020?

Vuoden 2020 Black Friday osuu marraskuun 27. päivälle. Suomessa ensimmäistä Mustaa Perjantaita vietettiin tiettävästi neljä vuotta sitten. Sen jälkeen alepäivän suosio on kasvanut huimasti ja myyntiennätyksiä rikotaan vuosi vuodelta. Kyseisenä päivänä monet kuluttajat hankkivat tulevan joulun lahjat netistä erittäin edullisesti, luonnollisesti tuotteita hankitaan myös omaan käyttöön. Kannattaa siis merkitä päivä kalenteriin – 27.11.2020 on taas mustan perjantain aika!

Haluatko saada päivästä muistutuksen ja tietoa edullisista Black Friday -tarjouksistamme? Tilaa uutiskirjeemme!

Miksi huonekaluja ja sisustustuotteita kannattaa ostaa Black Friday -kampanjasta?

Black Fridaysta on jo muutaman vuoden aikana tullut käsite, ja monet odottavatkin lähes koko vuoden päästäkseen tekemään edullisia löytöjä kyseisenä päivänä. Monet kuluttajat ostavat Black Fridayn aikana tuotteita, joiden hankintaa on mietitty jo ehkä pidemmänkin aikaa. Huonekalut lukeutuvat usein juuri tällaisiin tuotteisiin. Musta perjantai tarjoukset tarjoaa täydellisen tilaisuuden hyödyntää edullisia hintoja, ja mahdollisuuden hankkia uusi sohva tai sänky vanhan tilalle. Sohvan tai sängyn normaalihinta on suhteellisen korkea, joten jo 5-10% lisäalennuksella voit säästää selvää rahaa.

Tekemällä edullisia ja laadukkaita löytöjä Kodin1:llä vältät pitkät jonot ja ruuhkat. Aloitamme suuren huonekalualemme jo kello 00.00 ja olemme avoinna vuorokauden ympäri. Ole ensimmäisenä jonossa ja hyödynnä hämmästyttävät tarjouksemme kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa – superlöydöt ovat vain klikkauksen päässä!

Kodin1:n Black Friday - ja Cyber Monday -tarjoukset

Luonnollisesti myös me täällä Kodin1:llä olemme Black Fridayn kunniaksi ladanneet verkkokauppamme täyteen parhaimpia huonekalu- ja sisustustuotetarjouksia. Etkö ehdi mukaan Black Friday -huumaan? Ei hätää, sillä sohvien, sänkyjen, ruokapöytien, tuolien, vitriinikaappien, TV-tasojen ja muiden tuotteiden uskomattomat Black Friday -tarjoukset jatkuvat vielä Cyber Mondayhin. Lupaamme hurjaa hintajuhlaa ja uskomattomia löytöjä! Täydennämme valikoimaa koko ajan uusilla tarjouksilla, jotta sinä voit tehdä elämäsi parhaat löydöt! Black Fridayn ja Cyber Mondayn myötä Black Weekend on yleistynyt. Myös Kodin1:llä otetaan ilo irti koko Black Weekendistä.

Etkö millään jaksaisi odottaa Black Friday -kampanjan alkamista? Hyödynnä käynnissä olevia kampanjoitamme, joissa tarjolla on valtava valikoima edullisia huonekaluja ja sisustustuotteita. Emme voi luvata, että tällä hetkellä kampanjoissa olevat tuotteet olisivat kampanjassa vielä paremmalla hinnalla Black Fridayn aikaan. Jos siis jo tänään löydät jotain, mitä haluat, älä jää odottamaan – tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Black Fridayn Huonekalut ja sisustustuotteet

Valtavasta valikoimastamme löydät niin sohvat, sängyt, sisustustuotteet kuin valaisimetkin. Tarjoamme tilauksille aina edullisen rahdin sekä 14 päivän palautusoikeuden, jotta voit hankkia huonekalut edullisesti netistä – riippumatta siitä, missä asut.

Suosituimmat ja asiakkaidemme eniten kysymät tuotteet Black Fridayn aikaan ovat niitä, joiden myynnissä olemme muutenkin Pohjolan johtavia yrityksiä – sekä edullisissa hinnoissa että valtavassa valikoimassa. Useimmiten asiakkaamme etsivät:

Sohvistamme divaanisohva Crazy on yksi suosituimmista. Se on klassinen divaanisohva, joka sopii useimpiin koteihin. Sängyistä Happy näyttää olevan eniten asiakkaidemme suosiossa. Happy sänkyä on saatavilla usean värisenä ja kokoisena. Kodin1:n valikoimasta löydät varmasti rahatilanteeseesi sopivan vaihtoehdon, perusmalleista ylellisiin kokonaisuuksiin. Päätät itse, mikä on sinulle sopivin vaihtoehto.

Myös valaisimien ja sisustustuotteiden hankkiminen Black Fridaysta on suosittua. Black Friday sijoittuu sopivasti ajankohtaan, jolloin illat alkavat lyhentyä ja vuoden pimein aika lähestyä. Koriste- ja sisustustuotteita taas ostetaan paljon joululahjoiksi. Tutustu suureen valikoimaamme jo hyvissä ajoin ennen Black Fridayta.

Black Friday-tarjoukset myymälässämme

Löydät netin lisäksi Black Friday -tarjouksia myös myymälästämme Helsingistä. Myymälässä vietetään hintajuhlaa edullisin tarjouksin. Löydät Black Friday -henkisiä hintoja niin huonekaluista kuin sisustustuotteistakin. Myymälämme Suomessa:

Tervetuloa tutustumaan ja tekemään huonekalu- ja sisustustuotelöytöjä. Tule koeistumaan sohva tai testaamaan sänky. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikeat tuotteet. Jos päädyt hankkimaan huonekalun Black Friday -alesta, on silläkin 14 päivän palautusoikeus.

Jatkamalla sivuston käyttöä muuttamatta asetuksiasi, hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lue lisää täältä.
Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.