topBlock

Black Friday & Black Week edut 2023

Älä ohita! Rekisteröidy nyt, niin saat lisäalea alessa

Valmistaudu vuoden suurimpaan shoppailujuhlaan! Tilaa uutiskirjeemme, niin saat 5% alennuskoodin, jonka voit käyttää Kodin1:n Black Friday alessa.

Hyväksyn, että Kodin1.com käsittelee henkilötietojani tietosuojaselosteensamukaisesti.

Black Friday 2023 – Tarjouksia huonekaluista & sisustustuotteista Kodin1:llä

Black Fridayn alkuperä on Yhdysvalloissa ja se on yksi suurimmista ostos- ja alennuspäivistä maailmassa. Black Fridayta vietetään aina päivää Kiitospäivän jälkeen, eli neljäntenä perjantaina marraskuussa, ja sitä myötä aloitetaan myös jouluostokset anteliailla alehinnoilla ja tarjouksilla. Päivän liikevaihto on tähtitieteellinen ja jonot kauppojen ulkopuolella ovat usein pitkät, jo ennen kauppojen aukeamista. Monet valmistautuvat ostoksille tutkimalla tarjouksia tietokoneella, tabletilla ja puhelimella löytääkseen parhaat tarjoukset etukäteen ja tehdäkseen ostoksia vaivattomasti netissä.

Mistä nimi Black Friday tulee?

Black Friday nimen alkuperästä on monia teorioita. Jotkut viittaavat monien kauppojen vaihtavat punaiset tappionumerot mustiin voiton numeroihin suuren alen ansioista. Suurin osa kuitenkin sanoo nimen tulleen 1961-aikoihin Philadelphiasta, kun paikallinen poliisilaitos kuvaili tilannetta suurten liikennetukosten takia, jotka ilmenivät tämän suuren ostospäivän yhteydessä.

Milloin Black Fridayta vietetään Suomessa?

24. marraskuuta 2023 alkaa vuoden upein alepäivä Suomessa! Black Friday rantautui suomeen lopullisesti 2010-luvun puolivälissä, jonka jälkeen sitä onkin vietetty aktiivisesti joka vuosi. Kodin1 on myös ollut mukana juhlassa jo useamman vuoden parantaen tarjouksia joka vuosi. Siitä lähtien myynti on kasvanut voimakkaasti ja teemme uusia ennätyksiä vuosittain. Merkkaa siis kalenteriisi 24. marraskuuta 2023 niin et jää mistään paitsi!

Kuinka kauan Black Friday-ale jatkuu?

Perinteisesti Black Friday on ollut ainoastaan 24 tuntia kestävä ostosten pikajuoksu. Moni kivijalkaliike ja verkkokauppa on kuitenkin alkanut pidentää alennusaikaa. Tämän mekin teemme Kodin1:llä ja voit tehdä ostoksia läpi koko viikon upeilla tarjouksilla yhden päivän sijaan. Meillä Black Week jatkuu koko viikon aina Cyber Mondayhin saakka

Miksi kannattaa ostaa huonekaluja & sisustustuotteita Black Fridayna?

Kodin1:llä saat mahdollisuuden ostaa huonekaluja ja sisustustuotteita uskomattomilla alehinnoilla. Monet odottavat Black Fridayhin ostaakseen asioita, joita he ovat miettineet ostavansa jo pidemmän aikaa, kuten sohvia, sänkyjä ja muuta kalustoa. Black Friday on täydellinen ajankohta hyödyntää alennetut hinnat uuden sohvan tai sängyn ostamiseen ja vanhan vaihtamiseen. Keskimääräinen hinta sohvalle tai sängylle on usein korkea, joten pienikin alennus voi säästää paljon ostoksestasi Black Fridayna. Mutta me emme tyydy vain siihen, monesta tuotteesta löydät suuria alennuksia. Kodin1:ltä löydät parhaat Black Friday tarjoukset huonekaluista ja sisustuksesta.

Milloin on Black Weekend?

Black Weekend alkaa lauantaina 27. marraskuuta ja jatkuu läpi viikonlopun, kunnes Cyber Monday alkaa. Kodin1:llä juhlimme Black Weekendia koko viikonlopun upeilla tarjouksilla. Black Weekendin aikana voit löytää alennettuja hintoja sohvista, nojatuoleista, sänkyistä, ruokailuryhmistä ja monesta muusta tuotteesta.

Black Friday 2023