Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 35833 tuotteesta
1
...
416

Suositut suodattimet

Nautitko sisustamisesta ja kodin laittamisesta? Huonekaluilla saat paljon aikaan! Huonekalut täyttävät monta tärkeää tehtävää mutta luovat kotiisi samalla ainutlaatuista tunnelmaa ja tyyliä. Modernin kodin sisustaminen on kuin hauska seikkailu: meiltä löydät laajan valikoiman käytännöllisiä ja erittäin hyvännäköisiä huonekaluja. Elämän muutosten myötä kalusteet menevät monesti vaihtoon. Olitpa sitten sisustamassa kokonaista asuntoa tai uusimmassa yhtä tärkeimmistä huonekaluista ja etsit uutta sohvaa, sänkyä tai ruokapöytää, saatavilla on monta upeaa suosikkia. Huonekaluja uusimalla vaihdat näppärästi huoneiden ilmettä ja viet asumismukavuutesi täysin uudelle tasolle. Valikoimassamme yhdistyvät trendikäs suunnittelu, kestävät materiaalit ja korkea laatu. Tee siis elämästäsi suloisempaa jo tänään ja tilaa kaikki tarvitsemasi samasta osoitteesta edullisin hinnoin.

Trendikkäät ja aikaa kestävät huonekalut edullisesti

 • Mitä huonekaluja ehdottomasti tarvitset?

  Monet kalusteet näyttävät suorastaan houkuttelevan ihanilta. Mieti kuitenkin ennen shoppailun aloittamista, mitä huonekaluja tarvitset eniten. Tarpeesi riippuu myös siitä, haluatko uusia kaikkia kotisi huonekaluja vai vain korvata joitain niistä uusilla. Tee itsellesi lista välttämättömistä ostoksista: Saatat tarvita uuden sängyn. Tai ehkäpä puolisosi on jo kuukausikaupalla puhunut tuliterän sohvan tarpeellisuudesta. Jos olet muuttamassa uuteen kotiin ja tarvitset täydellisen kalustuksen, kaikkein välttämättömimpiä ovat varmasti sänky, pöytä, tuolit ja sohva. Niiden avulla sisustat jo pienen yksiön tyylikkäästi. Jos etsit tuotteita koko perheelle, huomaathan, että meiltä löydät myös kaikenlaista hauskaa perheen pienimmille. Mieti siis nykytilannetta ja sitä, mitä haluaisit jatkossa tehdä toisin: vanha matto saattaa näyttää kulahtaneelta - ehkäpä nyt on aika hankkia uusi!
 • Millaisen kokonaisuuden haluat luoda?

  Oli ajatuksenasi sitten hankkia olohuoneeseen uusi kirjahylly tai makuuhuoneeseen lipasto, kannattaa uusia säilytyskalusteita valitessa miettiä sisustettavaa tilaa kokonaisuutena, sillä silloin saat pienellä etukäteissuunnittelulla onnistuneen ja harmonisen lopputuloksen kerralla. Monesti kun käy niin, että uusia sisustuselementtejä ostaessa ihastuu yksittäisiin tavaroihin, jotka eivät sitten lopulta sovikaan tyyliltään, muodoiltaan tai väreiltään yhteen, ja näin tilasta tulee sekava. Kirkkaan väriset säilytyskalusteet saattavat ostohetkellä tuntua viehättäviltä, mutta paikoilleen asetettuna näyttävätkin tilaan sopimattomilta. Heräteostosten tekoa kannattaa siis välttää, sillä se aiheuttaa usein tyytymättömyyttä tilan sisustukseen, ja punaisen langan puuttuessa onkin pian tarve ostaa taas jotain uutta. Pieni suunnittelu ja kokonaiskuvan hahmottaminen ennen ostopäätöksen tekoa saa aikaan sen, että sisustuksesta tulee kerralla onnistunut ja pitkäikäinen.
 • Mikä on sinulle tärkeintä huonekaluissa?

  Jokainen valitsee huonekalunsa omista lähtökohdistaan. Kaikkien kriteerit eivät luonnollisestikaan ole samat: Joku odottaa huonekaluiltaan ennen kaikkea käyttömukavuutta, kuten pehmeitä materiaaleja, harmonisia värejä ja lisäksi kestävyyttä käytössä. Toinen taas haluaa luoda upea tyylikkään sisustuskokonaisuuden, jossa huonekalujen näyttävyys ja trendikkyys ovat tärkeimmässä osassa. Oli toiveesi mikä tahansa, meiltä löydät varmasti omaan tyyliisi sopivat huonekalut. Kaikki valikoimamme tuotteet ovat moderneja ja niiden suunnittelussa on panostettu käytännöllisyyteen materiaalien miellyttävyyttä ja kestävyyttä unohtamatta. Huonekalujen helppohoitoisuus on tärkeää, olit sitten sinkku, perheellinen tai lemmikin omistaja. Voit lisätä jo entuudestaankin hyvien huonekalujen käyttöikää hoitamalla niitä materiaalien vaatimilla tavoilla. Osa materiaaleista on niin helppohoitoisia, että pelkkä pölyjen pyyhkiminen riittää pitämään ne hyväkuntoisina erittäin pitkään.
 • Mikä on sinun sisustusbudjettisi?

  Tuntuuko sinusta siltä, että rahat eivät välttämättä riitä kaikkien haaveidesi toteuttamiseen? Uskomus, jonka mukaan kauniit ja tyylikkäät huonekalut maksavat maltaita, ei todellakaan pidä paikkaansa. Valikoimastamme löydät paljon kiinnostavia tuotteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kun tulet ostoksille, voi kuitenkin olla hyvä, että mietit budjettiasi jo etukäteen. Tee lista tarvitsemistasi tuotteista ja luo itsellesi kokonaisbudjetti hankintoja varten. Tulet huomaamaan, että valikoimastamme saat rahoillesi runsaasti vastinetta. Pystyt siis hankkimaan kerralla suurimman osan tarvitsemistasi huonekaluista sen suurempia uhrauksia tekemättä. Edulliset sohvat, ruokapöydät, työpöydät, tuolit ja sängyt ovat vain muutaman klikkauksen päässä. Tee nyt ostoksesi meillä ja nauti uudesta sisustustyylistä ja silmiä hivelevän kauniista huonekaluista käyttömukavuudesta ja edullisuudesta tinkimättä.