categoryTopBlock
Huonekalut

Tyylikäs tuoli & nojatuoli Kodin1:ltä

4 036tuotetta
ALE

Voit olla varma, että Kodin1:n valikoimista löydät aina tyylikkäät kalusteet kotiin, varsinkin designtyyliset tuolit. Vieläpä uskomattoman hyvään hintaan! Valikoimassamme on istuimia jokaiseen huoneeseen, tarpeeseen, budjettiin ja makuun – yksinkertaisesti jotain ihan jokaiselle. Laajasta valikoimasta löydät niin verhoiltuja tuoleja kuin puusta tai metallista valmistettuja istuimia. Klassisien tuolien lisäksi meillä on penkkejä, jakkaroita ja paljon muuta.

Trendikkäät tuolit Kodin1:ltä!

Tuoli on monikäyttöinen huonekalu, jota on saatavana lukuisissa eri malleissa ja väreissä, vaihtoehtoja on lukemattomia. Olemme valinneet verkkokauppaamme valtavan valikoiman tuoleja, jotta varmasti löytäsit etsimäsi. Alla linkit laajimpiin tuolikategorioihimme.

 

Ruoka- ja keittiö tuolien toivotaan yleensä olevan hyvin käytännöllisiä ja tyylikkäitä, jotta ne sopivat sekä perheen arkisiin ruokahetkiin kuin myös yhteisille päivällisille ystävien ja sukulaisten kanssa. Valikoimastamme löydät ruokailuryhmiä ja tuoleja erilaisiin tarpeisiin ja tiloihin. Tilavaan ruokailutilaan voit valita kookkaat vintagetuolit, joissa on näyttäviä yksityiskohtia. Silloin tällöin tarvittavat lisätuolit voi säilyttää olo- tai makuuhuoneen puolella. Lisätuoleiksi voi myös valita kokoon taittuvat tai pinottavat tuolit, jotka pystyy säilyttämään pienessä tilassa. Valoisiin ja skandinaavisiin keittiöihin sopii loistavasti kevyet ja modernit valkoiset tai tammenväriset ruokatuolit. Tyylikkäillä ruokatuoleilla viimeistelet ruokailutilan viihtyisäksi osaksi kotia. 

Pinnatuolit – ajattomia klassikoita

Pinnatuoli on yksi sisustusminimalistin suosikki, mutta täyttävät tehtävänsä niin hyvin, että pikkuhiljaa ovat löytäneet paikkansa yhä useammassa kodissa. Varmasti jokainen pystyy löytämään ilon pinnatuolista. Pinnatuoli on tyyliltään sekä klassinen että persoonallinen, joten se ei mene ikinä pois muodista. Suorien ja selkeiden linjojensa ansiosta pinnatuoli sopii erinomaisesti kodin jokaiseen huoneeseen. Kodin1:n suursuosikki on musta pinnatuoli, mutta valikoimastamme löydät myös muun muassa harmaita, keltaisia, turkooseja ja valkoisia pinnatuoleja. Mikä on sinun suosikkisi? 

Rennosti baarituolilla

Keittiötrendien kuuminta uutta on integroida keittiöön oma baari. Baaritiskiä voi käyttää laskutilana, apu- tai aamiaispöytänä, seurustelupaikkana tai sananmukaisesti upeana baarina! Jotta kodin baaripöydästä saisi irti kaiken mahdollisen hyödyn, kannattaa sen ääreen hankkia tyylikkäät ja mukavat baarituolit tai -jakkarat. Kodin1:n valikoimasta löydät eri tyylisiä, värisiä ja hintaisia baarijakkaroita – varmasti myös omaan makuusi sopivan baarituolin.

Antiikkityyliä ja vintagetunnelmaa

Verhoillut tuolit vievät ajatukset menneille ajoille. Upeat materiaalit ja näyttävät yksityiskohdat antavat tuoleille ylellisen ilmeen. Tuolien valinnalla voit vaikuttaa sisustukseen ilmeeseen, joka taas puolestaan vaikuttaa tilan yleiseen tunnelmaan. Keinonahalla verhoiltu tuoli vie ajatukset Chesterfield- ja Oxford-tyyleihin, viktoriaaniseen sisustustyyliin. Valikoimamme keinonahkaverhoillut ruokatuolit toimivat hyvin niin ruokapöydän ääressä kuin olohuoneen lisätuoleinakin. Valitse ruokailutilaan mukavat ja kangas- tai keinonahkaverhoillut tuolit, joilla on mukava istua pidemmänkin aikaa nauttien yhteisistä illallishetkistä perheen ja ystävien seurassa.

Ergonomiset tuolit toimistotöihin ja pelaamiseen

Etsitkö lapselle kirjoituspöydän tuolia? Me Kodin1:llä tiedämme, että nykyään lapset ja nuoret viettävät koko ajan enemmän aikaa tietokoneiden ääressä. Siksi on erityisen tärkeää huolehtia siitä, että käytetyt tuolit vastaavat täydellisesti lapsen tarpeita. Jos lapsesi on vailla pelituolia, löydät ne meiltä! Ne perheenjäsenet, jotka eivät pelaa, mutta viettävät muuten paljon aikaa koneen ääressä, hyötyvät varmasti perinteisestä, ergonomisesti muotoillusta ja säädettävästä työtuolista

Pidä huolta tuolin verhoilusta

Tuoli kokee paljon elämänsä aikana. Sen päälle saattaa kaatua niin lastenruokaa, kahvia, tomaattikastiketta kuin viiniäkin. Tuoli on jatkuvasti käytössä, joten vahingoilta on lähes mahdoton välttyä. Kangasverhoillut tuolit kannattaa suojata ennen käyttöön ottoa tarkoitukseen suunnitellulla tekstiilinsuoja-aineella. Mahdollinen nestetahra kannattaa poistaa tuoreeltaan imeyttämällä se puhtaaseen liinaan tai paperiin. Tahrojen poistoon kannattaa käyttää tekstiilinpuhdistusaineita!

Psst! Etsitkö mahdollisesti muovituoleja ulkokäyttöön? Tutustu valtavaan ulkotuolivalikoimaamme ja edullisiin hintoihin täällä!

Osta uudet tuolit Kodin1.com -verkkokaupasta!

Kodin1:n valikoimista löydät upeat, edulliset ja laadukkaat huonekalut ja sisustustuotteet. Jos etsit halpoja tuoleja ja muita kalusteita, on Kodin1.com oikea osoite ostoksien tekemiseen. Meillä on aina edullinen rahti, luotettava toimitus ja ystävällinen asiakaspalvelu. Lisäksi ostoksillasi on 14 päivän palautusoikeus.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Vuodekoko
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE