categoryTopBlock
Kaikki Tuolit

Karmituolit

777kpl karmituolit
Cyber Monday

Istu mukavasti Kodin1:ltä hankkimassasi käsinojallisessa tuolissa. Löydät meiltä ergonomisesti muotoillut karmituolit, joissa on mukava istua. Käsinojallisessa tuolissa on miellyttävä istua, sillä käsinojat ja selkänoja antavat tarvittavaa tukea. Mukavuutensa lisäksi käsinojallinen tuoli on tyylikäs lisä kodin sisustukseen. Etsitkö karmituolia eteiseen, ruokailutilaan tai makuuhuoneeseen? Laajasta käsinojallisten tuolien valikoimasta löydät varmasti useita vaihtoehtoja, jotka sopivat sinun kotiisi, tyyliisi ja tarpeisiisi.

Erityylisiä käsinojallisia tuoleja

Karmituoli on yleisnimike tuoleille, joissa on sekä selkä- että käsinojat. Käsinojallisia tuolivaihtoehtoja on erilaisia, erityylisiä sekä erikokoisia. Kodin1:n valikoimasta löydät muotokieleltään yksinkertaiset ja tyylikkäät karmituolit kuin myös suuremmat, lähes nojatuoleja muistuttavat vaihtoehdot. Valitse pehmustettu karmituoli silloin, kun haluat pehmeää mukavuutta. Ilman pehmusteita olevat tuolit ovat monesti ilmeeltään trendikkäitä tai retrohenkisiä. Meidän valikoimassamme on sopivia karmituoleja erityylisiin koteihin ja tiloihin. Etsit sitten klassisen eleganttia tai trendikkään modernia vaihtoehtoa, löydät sen Kodin1:ltä. Löydät meiltä muun muassa nämä:

  • Puiset karmituolit
  • Nahkaiset karmituolit
  • Keinonahkaiset karmituolit
  • Samettiset karmituolit
  • Tammiset karmituolit
     

Meillä on suosittuja standardivärisiä vaihtoehtoja, kuten valkoisia ja mustia, mutta myös pastellisävyisiä sekä kirkkaanvärisiä karmituoleja. Etsitkö karmituoleja ruokapöydän ääreen? Tutustu laajaan ruokapöytävalikoimaan ja luo juuri sellainen ruokailuryhmä kuin haluat!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Tuolien lukumäärä
Muoto
Toiminto
Tyyli
Hinta
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Cyber Monday