categoryTopBlock

Edullisia sisustustuotteita kotiisi

Ajankohtaista meillä
Löytönurkka - Kaikki -40%
Shoppaile kaikki sisustustuotteet
+20 000tuotetta
ALE
Suositut suodatukset

Löydä inspiroivaa kodinsisustusta netistä Kodin1.com:sta. Meiltä löydät laajan valikoiman edullisin hinnoin, jonka avulla voit vaivattomasti muuttaa kotisi ilmettä juuri sinun makusi mukaan. Yksityiskohdat luovat kokonaisuuden kotiisi kuten esimerkiksi seinätarrat, peilit, kynttilänjalat ja muut tuotteet. Jotta voisit todella rentoutua ja tuntea kotisi rauhan, jossa nauttia vapaa-ajasta sekä kutsua ystäviä mukavaan yhdessäoloon on tärkeää sijoittaa kodinsisustukseen itseäsi ajatellen. Panosta esimerkiksi seinätarraan eteisessä tai makuuhuoneessa. Lastenhuoneissa seinätarrat ovat myös suosittu ja hauska idea vaikkapa lainaus tunnetusta lastenkirjasta. Meiltä löydät tyylikkäitä ja hauskoja koristeita sekä hienoja ratkaisuja, jotka sopivat kotiisi. Tutki valikoimaamme netissä ja inspiroidu. Meillä on kaikkea koristetyynyistä, porsliiniin ja jakkaroihin sekä tauluja ja riippumattoja. Sisustustuotteet ja koristeet meiltä tulevat monessa eri tyylissä, esimerkiksi:

  • Boheeminen
  • Moderni
  • Klassinen
  • Skandinaavinen
  • New England

… ja monesta muusta tyylistä. Suodattimilla valikon vasemmalla puolella pääset alkuun valitsemalla, jonkin alakategorioistamme, mutta voit myös suodattaa tuloksia värin tai merkin perusteella. Näin löydät varmasti etsimäsi ja paljon muuta mielenkiintoista. Kun olet löytänyt uuden lempituotteesi, tilaat set vaivattomasti Kodin1:ltä. Kodinsisustaminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Kodin1.com:ssa löydät trendikkäitä sisustustuotteita! Tarjoamme vaivatonta sisustamista netissä, jotka sopivat koristamaan kotiasi. Tarjoamme mm.:

  • Maljakoita
  • Porsliinia
  • Koristeita (esim. seinätarroja tai lyhtyjä)
  • Torkkupeittoja
  • Keittiövarusteita

… ja monia muita tuotteita. Täällä vain mielikuvitus on rajana, kun sisustat kotiasi. Meiltä löydät tuotteita jokaiseen eri makuun ja tyyliin korkeasta laadusta tinkimättä aina hyvään hintaan.  Neuvona esimerkiksi kylpyhuoneen ehostamiseen ostamalla tyylikkäät pyykkikorit. Käy läpi alakategoriamme ja löydä juuri sen mitä etsit. Takaamme että löydät sisustustuotteita, jotka sopivat sinuun kotiisi. Sisustustuotteiden ostaminen netistä on helppo ja varma tapa sisustaa kotisi!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Pestävä
Säilytys
Seinäkiinnitteinen
Nostettava ja laskettava
Säilytystyyppi
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Väri
Materiaalityyppi
Jatkettava
Muoto
Valaistus
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Himmennettävä
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE