Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 59 tuotteesta
1
...
3

Suositut suodattimet

Viherkasvit ovat ihana tapa luoda kotiin kodikas tunnelma. Onnistuaksesi kasvien kanssa tarvitset hyvännäköisiä ja hyviä ruukkuja, joita löydät täältä Kodin1:ltä. Ruukkumme soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja voit selata erilaisia värejä ja malleja.

Miten ruukut mitataan?

Kun mittaat ruukkua, mittaat sen halkaisijan. Jos istutat kasveja uudelleen, on aina parasta ostaa ruukku, joka on noin 3-5 senttimetriä suurempi kuin jo olemassa oleva ruukku. Tämä antaa juurille tilaa kasvaa, jotta kasvi voi kasvaa suuremmaksi.

Kuinka suuri ruukun pitäisi olla?

Jos olet ostanut uuden kasvin, ruukun on oltava samankokoinen kuin muoviruukku, jossa kasvi on toimitettu. Jos ruukku on liian pieni, multa ei pysty sitomaan kosteutta eikä juurilla ole tilaa kasvaa.

Voinko ostaa ruukkusettejä?

Totta kai voit! Kodin1:ltä löydät ruukut sarjoina, jotka näyttävät upeilta ikkunalaudalla tai terassilla. Käyttämällä samantyylisiä, mutta erikokoisia ruukkuja saat kotiisi yhtenäisen ilmeen.

Mitä edullisia ruukkuja Kodin1 tarjoaa?

Tyylistäsi riippuen voit valita tyylikkäitä ja klassisia ruukkuja yksinkertaisissa väreissä, kuten betoniruukkuja tai mustia ruukkuja. Tarjoamme tietysti myös värikkäitä ruukkuja vihreinä, vaaleanpunaisina, keltaisina ja sinisinä. Löydät myös erikokoisia ruukkuja, joten etsitpä sitten pientä tai suurta ruukkua, löydät sen varmasti Kodin1:ltä.

Miten sisustan ruukuilla?

Jos haluat päivittää kotiasi ja luoda kodikkaamman tunnelman, kasvit ovat täydellinen vaihtoehto. Erilaisten ruukkujen sekoittaminen ikkunalaudalle, kirjahyllylle tai ruokapöydälle on loistava tapa lisätä tyylikkyyttä. Ei ole myöskään huono idea koristella ihanilla kasveilla, jotka seisovat lattialla eri korkeuksilla, jolloin jalalliset ruukut ovat hyvä vaihtoehto.