Missing translation for header.skipToContent

Osta nyt – Maksa 3 kk päästä! Lue lisää

HOME FURNISHING NORDIC AB KUNNIOITTAA YKSITYISYYTTÄSI

Home Furnishing Nordic kunnioittaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut käsittelemään henkilötietojasi turvallisesti ja sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, miten käsittelemme henkilötietojasi, jos olet asiakkaamme tai verkkosivustomme kävijä. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojastamme, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Yrityksemme ja tietosuojavastaavamme yhteystiedot löydät tekstistä otsikon ”Yhteystiedot” alta.

REKISTERINPITÄJÄ

Olemme henkilötietojesi rekisterinpitäjä ja siksi vastuussa siitä, että henkilötietojasi käsitellään oikein ja turvallisesti sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Myymme tuotteita useilla eri tuotemerkeillä ja useiden eri verkkosivustojen kautta. Olemme rekisterinpitäjä niiden henkilötietojen osalta, jotka on kerätty trademax.se, trademax.no, trademax.dk, furniturebox.se, chilli.se, chilli.no ja kodin1.com -sivustoilla.

HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELY​ 

Alla olevassa taulukossa on tietoja siitä, mistä keräämme henkilötietojasi, mitä henkilötietoja käsittelemme, mihin tarkoituksiin henkilötietojasi käsitellään ja mikä on kunkin käsittelytoimen oikeusperusta. Sinulla ei ole velvollisuutta jakaa henkilötietojasi kanssamme. Jos päätät olla jakamatta henkilötietojasi kanssamme, emme voi myydä tai toimittaa sinulle tuotteita, antaa sinulle asiakastukea, lähettää sinulle markkinointia tai olla muuten vuorovaikutuksessa kanssasi tarjotaksemme palveluitamme.

ASIAKKAITAMME KOSKEVAT TIEDOT

 
Henkilötiedot on kerätty: Henkilötietoryhmät: Käsittelyn tarkoitus: Oikeudellinen perusta:
Sinulta tai väestöviranomaiselta (pyynnöstäsi)  Nimi, sähköpostiosoite, osoite, puhelinnumero, henkilötunnus tai vastaava Ostoksen hallinnointi, esim. henkilöllisyyden ja iän tarkistaminen, tilauksen vastaanottaminen ja tuotteen toimittaminen Sopimuksen täytäntöönpano
Sinulta Nimi, sähköpostiosoite sekä muut tiedot, jotka haluat jakaa asiakaspalvelumme kanssa Asiakastuen tarjoaminen Käsittely on tarpeen oikeutetun etumme vuoksi pyynnöstä tapahtuvan asiakastuen tarjoamiseksi (oikeutettu etu).
Sinulta Nimi, sähköpostiosoite, tekniset tiedot, esim. IP-osoite, yksilöllinen laitetunnus, selain, muut evästeistä tai vastaavista seurantatekniikoista saadut tiedot, verkkokäyttäytyminen, esim. mitä tuotteita olet ostanut Analysoida verkkokäyttäytymistäsi, personoida ja lähettää sinulle markkinointia Käsittely on tarpeen oikeutetun etumme vuoksi, jotta voimme markkinoida tuotteitamme ja palveluitamme (oikeutettu etu).
Sinulta Nimi, sähköpostiosoite ja muut tiedot, jotka annat kilpailun yhteydessä Hallinnoida kilpailuja, joihin osallistut Käsittely on tarpeen oikeutetun etumme vuoksi, joka liittyy asiakaskilpailujen järjestämiseen (oikeutettu etu).
Sinulta Arvostelussa antamasi henkilötiedot, esim. nimi Jakaa arvosteluja muiden asiakkaiden kanssa ja räätälöidä tuotteitamme ja tarjontaamme Käsittely on tarpeen oikeutetun etumme vuoksi, joka liittyy arvostelujen jakamiseen ja tuotteiden mukauttamiseen tällaisten arvostelujen perusteella (oikeutettu etu).
Sinulta Nimi, sähköpostiosoite, ostoa ja tuotteen käyttöä koskevat tiedot Hallinnoida palautuksia Sopimuksen täytäntöönpano
Sinulta kameravalvonnan tai verkkosivumme evästeiden avulla Osto- ja tilaushistoria, henkilötunnus tai vastaava, video- ja äänitallenteet, tekniset tiedot, kuten IP-osoite, yksilöllinen laitetunnus, selain, muut evästeistä tai vastaavista seurantatekniikoista saadut tiedot, verkkokäyttäytyminen, esimerkiksi ostetut tai katsotut tuotteet verkkosivustollamme tai jollakin muulla verkkosivustollamme Estää verkkosivustojemme, palveluidemme tai tuotteidemme väärinkäyttöä sekä estää rikoksia, kuten petoksia. Käsittely on tarpeen oikeutetun etumme vuoksi, jotta voimme varmistaa, että tuotteitamme ja palveluitamme käytetään ehtojemme ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti (oikeutettu etu).
Sinulta Nimi, sähköpostiosoite, tiedot ostoksistasi Lakisääteisten vaatimusten täyttäminen, esim. reklamaatioita, kirjanpitoa, verotusta ja tuoteturvallisuutta koskeva lainsäädäntö Käsittely on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi.

Sinulta

Nimi, sähköpostiosoite, tiedot ostoksistasi Oikeudellisten etujemme suojaaminen, esim. maksun laiminlyönnin yhteydessä Käsittely on tarpeen oikeutettujen etujemme suojaamiseksi, esimerkiksi maksun saamiseksi (oikeutettu etu).
Sinulta Myymälässä tehtyjen ostosten yhteydessä annetut tiedot Analysoida ostokäyttäytymistä, personoida ja lähettää sinulle markkinointia Hyväksyminen

 

VERKKOSIVUSTOMME KÄVIJÖIHIN LIITTYVÄT TIEDOT

Henkilötiedot on kerätty: Henkilötietoryhmät: Käsittelyn tarkoitus: Oikeudellinen perusta:
Verkkosivujemme evästeiden kautta Tekniset tiedot, kuten IP-osoite, yksilöllinen laitetunnus, selain, muut evästeistä tai vastaavista seurantatekniikoista saadut tiedot, verkkokäyttäytyminen, esim. ostetut tai katsotut tuotteet verkkosivustollamme tai jollakin muulla verkkosivustollamme Analysoida verkkokäyttäytymistäsi, personoida ja lähettää sinulle markkinointia Hyväksyminen
Verkkosivujemme evästeiden kautta Tekniset tiedot, kuten IP-osoite, yksilöllinen laitetunnus, selain, muut evästeistä tai vastaavista seurantatekniikoista saadut tiedot Verkkosivustomme toimivuuden varmistaminen Käsittely on tarpeen oikeutetun etumme vuoksi, jotta voimme varmistaa, että verkkosivustomme toimivat suunnitellulla tavalla (oikeutettu etu).
Verkkosivujemme evästeiden kautta Tekniset tiedot, kuten IP-osoite, yksilöllinen laitetunnus, selain, muut evästeistä tai vastaavista seurantatekniikoista saadut tiedot Verkkosivustojemme kehittäminen esimerkiksi verkkosivuston käytön perusteella. Hyväksyminen

 

PROFILOINTI

Saatamme koota tietoja sinusta eri lähteistä, jotta voimme tehdä johtopäätöksiä henkilökohtaisista kiinnostuksen kohteistasi ja verkkokäyttäytymisestäsi. Tätä kutsutaan profiloinniksi. Profiloinnin avulla voimme luoda asiakasprofiilin, joka sisältää muun muassa aiemmat ostoksesi ja sen, mistä verkkosivustojemme tuotteista olet osoittanut olevasi kiinnostunut. Profiloinnin tarkoituksena on varmistaa, että sinulle lähettämämme markkinointi, kuten henkilökohtaiset tarjoukset tai kohdennetut mainokset, kiinnostavat sinua ja ovat sinulle merkityksellisiä.

SOSIAALISEN MEDIAN KANAVAMME

Käsittelemme sosiaalisen median kanaviemme kautta saatuja henkilötietoja markkinoidaksemme itseämme ja tuotteitamme sekä ollaksemme vuorovaikutuksessa nykyisten asiakkaiden, potentiaalisten asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Käsittely on tarpeen oikeutetun etumme vuoksi, jotta voimme markkinoida itseämme ja tuotteitamme sekä olla vuorovaikutuksessa nykyisten asiakkaiden, potentiaalisten asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa (oikeutettu etu). Henkilötietoja käsitellään niin kauan kuin se käsittelyn tarkoitusten täyttämiseksi on tarpeen. Jos haluat tietoja alustojen henkilötietojen käsittelystä, joka liittyy vierailuusi sosiaalisen median kanavissamme, kuten esim. Facebook, Instagram, Twitter, Youtube and LinkedIn, tutustu kyseisen alustan tietosuojakäytäntöön.

KENEN KANSSA JAAMME HENKILÖTIETOJASI?

Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille, paitsi jos se on tarpeen lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi tai niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten käsittelemme henkilötietojasi.

Tilanteet, joissa henkilötietojasi voidaan jakaa kolmansille osapuolille, on lueteltu alla olevassa taulukossa.

Kolmas osapuoli: Jakamisen tarkoitus: Jaettavat henkilötiedot:
Muut konserniimme kuuluvat yritykset Henkilötietoja saatetaan joutua jakamaan muiden konserniin kuuluvien yritysten kanssa, koska keskeisiä toimintoja, kuten analyysejä, markkinointia ja rahoitusta hoidetaan osittain keskitetysti konsernissa, johon kuulumme, sekä IC-tilausten yhteydessä. Nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite
Tavarantoimittajat ja yhteistyökumppanit Voimme jakaa henkilötietojasi tavarantoimittajille ja/tai yhteistyökumppaneille, jos tavarantoimittajat ja/tai yhteistyökumppanit tarvitsevat henkilötietojasi täyttääkseen meille antamansa sitoumukset, esimerkiksi pilvipalvelujen tarjoajat. Nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite
Viranomaiset Henkilötietoja voidaan luovuttaa viranomaisille, jos se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi. Nimi, osoite, henkilötunnus
Myynti Jos aiomme myydä liiketoimintamme kokonaan tai osittain, henkilötietoja voidaan luovuttaa mahdolliselle ostajalle. -

 

HENKILÖTIETOJEN SIIRTO KOLMANTEEN MAAHAN

Voimme siirtää henkilötietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolelle alla olevassa taulukossa lueteltuihin maihin.

Maa: Onko riittävyyttä koskeva päätös tehty?
Turkki  Kyllä.

Kun siirrämme henkilötietoja EU:n/ETA:n ulkopuoliseen maahan, toteutamme tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että henkilötietoja käsitellään turvallisesti soveltamalla asianmukaisia suojatoimia, esimerkiksi EU:n komission vakiosopimuslausekkeita. Sinulla on oikeus saada kopio vakiosopimuslausekkeista ottamalla meihin yhteyttä.

OIKEUTESI

Seuraavassa on yhteenveto niistä oikeuksista, joita sinulla tietosuoja-asetuksen nojalla on.

Oikeus peruuttaa suostumuksesi
Jos henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseesi oikeusperustana, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä tämän tietosuojakäytännön lopussa olevien yhteystietojen kautta.

Oikeus tutustua tietoihin​
Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja, ja tällöin sinulla on oikeus saada kopio henkilötiedoista, mukaan lukien tiedot käsittelyn tarkoituksista, käsiteltyjen henkilötietojen ryhmistä, henkilötietojen vastaanottajaryhmistä, oikeuksistasi käsittelyn suhteen, automaattisen päätöksenteon (mukaan lukien profilointi) olemassaolosta, tiedot asianmukaisista suojatoimista, jotka liittyvät henkilötietojesi siirtämiseen EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin, ja jos henkilötietoja ei ole kerätty sinulta, mistä tiedot on saatu.

Oikeus tietojen oikaisuun​
Jos käsittelemämme henkilötiedot ovat virheellisiä, epätäydellisiä tai vanhentuneita, sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan tai täydentämään kyseiset henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä.

Oikeus tulla unohdetuksi​ 
Sinulla on usein oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista ilman aiheetonta viivytystä. Näin on silloin, kun (I) henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten niitä käsiteltiin, (II) peruutat suostumuksesi eikä käsittelylle ole muuta oikeusperustaa, (III) olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin tai oikeutettuun etuun perustuvaa käsittelyä oikeusperustana, emmekä voi osoittaa käsittelylle sellaisia perusteltuja syitä, jotka ovat etujasi, oikeuksiasi ja vapauksiasi tärkeämpiä, (IV) käsittelyä ei suoriteta oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, (V) henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti tai (VI) henkilötiedot on poistettava lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.

Oikeus vastustaa​
Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu oikeutettuun etuun oikeusperustana, mukaan lukien esimerkiksi profilointi. Lisäksi sinulla on aina oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Tällöin lopetamme henkilötietojen käsittelyn, paitsi jos voimme osoittaa, että käsittelyyn on pakottavia oikeutettuja syitä, jotka ovat etujasi, oikeuksiasi ja vapauksiasi tärkeämpiä, tai jos käsittely tapahtuu oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen​
Sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä. Näin on esimerkiksi silloin, kun (I) katsot, että henkilötiedot eivät ole oikeita, ja odotat, että tarkistamme henkilötietojen oikeellisuuden, (II) käsittely on lainvastaista ja haluat henkilötietojen poistamisen sijasta rajoittaa käsittelyä, (III) emme enää tarvitse henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisten vaateiden laatimiseen, esittämiseen tai puolustamiseen, tai (IV) olet vastustanut käsittelyä oikeutetun edun perusteella ja odotat tarkistusta siitä, ovatko oikeutetut syymme tärkeämpiä kuin sinun oikeutetut syysi.

Oikeus tietojen siirtämiseen​ 
Kun meille antamiasi henkilötietoja käsitellään automatisoidusti ja oikeusperustana on suostumuksesi tai kanssasi tehty sopimus, sinulla on oikeus saada henkilötietosi yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja pyytää, että kyseiset henkilötiedot siirretään toiselle rekisterinpitäjälle.

Oikeus tehdä kantelu​
Sinulla on oikeus tehdä valitus henkilötietojesi käsittelystä seuraavalle taholle: Tietosuojavaltuutetun toimisto, PL 800, 00531 Helsinki.

COOKIES ELI EVÄSTEET​

Käytämme evästeitä ja muita vastaavia seurantatekniikoita tehdäksemme verkkosivustoistamme toimivia mahdollistamalla tietyt toiminnot, parantaaksemme verkkosivustoa ja lähettääksemme parempaa ja henkilökohtaisempaa markkinointia. Me käytämme evästeitä tämän tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Jos tätä tietosuojakäytäntöä muutetaan, julkaisemme muutetun tietosuojakäytännön osoitteessa kodin1.com. Lisäksi voimme ilmoittaa muutoksista myös muilla asianmukaisilla tavoilla.

YHTEYSTIEDOT

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, henkilötietojesi käsittelystä tai jos haluat käyttää tämän tietosuojakäytännön tai sovellettavan lainsäädännön mukaisia oikeuksiasi.

Home Furnishing Nordic AB
Organisaationumero: 556780-9685
Postiosoite: Box 605, 251 06 Helsingborg 
Ota yhteyttä Asiakaspalveluun.

Tietosuojavastaava: Martin Hansson
Sähköposti: [email protected]