categoryTopBlock

Säilytys & säilytyskalusteet

Ajankohtaista meillä
Vaatekaappi
Shoppaile kaikki säilytys
9 509tuotetta
ALE
Suositut suodatukset

Jokainen varmasti haluaa viihtyisän ja toimivan kodin, mutta kaikille ei välttämättä tule mieleen, että merkittävä tekijä viihtyvyyden lisäämisessä on se, että jokaisella kodin tavaralla on oma paikkansa. Oli sitten kyse vaatteista, koriste- ja käyttöesineistä, asiakirjoista tai vaikkapa siivoustarvikkeista, on toimivassa ja miellyttävässä kodissa niille kaikille oma säilytyspaikkansa. Tämän vuoksi säilytyskalusteiden valintaan kannattaa kiinnittää huomioita ja valita omiin tarpeisiin sopivat ratkaisut. Laadukkaat ja hyvännäköiset säilytyskalusteet takaavat sen, että koti on entistä helpompi pitää siistinä ja tavarat järjestyksessä. Tarvitsitpa sitten pientä lipastoa olohuoneeseen, lisää säilytystilaa keittiöön tai laatikoita leluille, löydät kattavasta valikoimastamme varmasti sinun tarpeisiisi sopivat, edulliset ja laadukkaat säilytysratkaisut. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa jo tänään!

Onko sinulla jo idea, millaiset säilytyskalusteet haluaisit? Olet kenties saanut vinkkejä sisustuslehdistä, TV:stä tai netistä, mutta et ole vielä ottanut selvää, mistä löytäisit juuri sinun tarpeisiin parhaiten sopivimmat säilytyskalusteet. Tai kenties et ole varma, millaiset säilytysratkaisut haluaisit, tai kuinka paljon ne tulisivat maksamaan. Säilytyskalusteita on tarjolla moneen makuun ja hyvin erilaisiin tarpeisiin, joten niiden valinta voi helposti aiheuttaa päänvaivaa. Säilytyskaluste ei useinkaan ole mikään pikkuostos, sillä se on yleensä kodissa näkyvällä paikalla, joten sen valitsemiseen kannattaa käyttää pieni tovi aikaa. Ei kuitenkaan kannata hätäillä, sillä runsaaseen valikoimaamme tutustuminen auttaa varmasti päätöksenteossa - ja näet koko valikoiman nopeasti vain muutamalla klikkauksella. Meiltä löydät laadukkaat ja kauniit säilytyskalusteet edullisesti - oli tarpeesi sitten pieni tai suuri. Alhaisista hinnoista huolimatta tuotteidemme valmistuksessa on panostettu niiden kestävyyteen, käytännöllisyyteen ja moderniin ulkonäköön. Jo pienellä investoinnilla voit siis saada aikaan paljon, ja kotisi muuttuu hetkessä entistä toimivammaksi ja viihtyisämmäksi.

Saat säilytyskalusteet helposti käyttövalmiiksi

Kun tilauksesi on valmis, se toimitetaan sinulle mahdollisimman nopeasti. Pystymme toimittamaan osan tuotteistamme kokonaisina, mutta kuljetusteknillisistä syistä osa kalusteista toimitetaan osissa, ja tällöin tuotteen kokoaminen käyttövalmiiksi jää asiakkaalle. Kalusteiden kokoaminen on kuitenkin todella helppoa, sillä toimitamme tuotteiden mukana aina selkeät ja yksityiskohtaiset kokoamisohjeet. Säilytyskalusteiden kokoamiseen tarvittaviksi työkaluiksi riittävät yleensä kodin perustyökalut, kuten ruuvimeisseli, vasara ja jakoavain, joten kokoaminen on siinäkin mielessä vaivatonta. Jos säilytyskalusteet vaativat seinään kiinnittämistä, voi porakone ja seinään kiinnittämiseen tarvittavat erikoisruuvit tulla tarpeeseen. Tarvittavista työkaluista on aina maininta ohjelehtisessä. Kalusteiden kokoaminen onnistuu nopeasti ja kätevästi esimerkiksi perheen tai ystävien kanssa, mutta säilytyskalusteet on mahdollista koota yksinkin. Et siis tarvitse ammattilaisen apua vaan pärjäät kalusteiden kokoamisessa muutamilla perustyökaluilla ja normaalilla sorminäppäryydellä. Meidän tavoitteenamme on, että tuotteiden ostaminen kauttamme on helppoa jokaisessa vaiheessa - tilaamisesta aina valmiiksi kodin sisustuselementiksi saakka.

Mieti näitä asioita, ennen kuin tilaat säilytyskalusteet

Mitä säilytyskalusteita tarvitset ehdottomasti?

Säilytyskalusteita on moneen eri tarpeeseen, eri kokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja, joten omaan kotiin sopivien säilytyskalusteiden valitseminen ei välttämättä ole helppoa. Ennen ostosten tekoa kannattaakin kartoittaa oma tarve tarkkaan, ja kirjoittaa tämän pohjalta ostoslista. Haluatko uusia koko kodin säilytyskalusteet vai onko kohteena esimerkiksi vain lastenhuoneen säilytysratkaisut? Kaipaako ainoastaan eteinen lipastoa tai koreja, vai olisiko vihdoin aika lisätä myös makuuhuoneen säilytystilaa? Lisäksi kannattaa miettiä, mikä edellisissä säilytyskalusteissa oli hyvää ja huonoa ja ajatella ostettavia tuotteita sen pohjalta: jos edellinen lipasto oli käyttötarkoitukseensa liian pieni, ei tietenkään kannata hankkia toista samankokoista. Lisäksi tilojen mittaaminen on aina suotavaa, jottei erehdy ostamaan tilaan sopimattoman kokoista kalusteita.

Millaisen kokonaisuuden haluat luoda?

Oli ajatuksenasi sitten hankkia olohuoneeseen uusi kirjahylly tai makuuhuoneeseen lipasto, kannattaa uusia säilytyskalusteita valitessa miettiä sisustettavaa tilaa kokonaisuutena, sillä silloin saat pienellä etukäteissuunnittelulla onnistuneen ja harmonisen lopputuloksen kerralla. Monesti kun käy niin, että uusia sisustuselementtejä ostaessa ihastuu yksittäisiin tavaroihin, jotka eivät sitten lopulta sovikaan tyyliltään, muodoiltaan tai väreiltään yhteen, ja näin tilasta tulee sekava. Kirkkaan väriset säilytyskalusteet saattavat ostohetkellä tuntua viehättäviltä, mutta paikoilleen asetettuna näyttävätkin tilaan sopimattomilta. Heräteostosten tekoa kannattaa siis välttää, sillä se aiheuttaa usein tyytymättömyyttä tilan sisustukseen, ja punaisen langan puuttuessa onkin pian tarve ostaa taas jotain uutta. Pieni suunnittelu ja kokonaiskuvan hahmottaminen ennen ostopäätöksen tekoa saa aikaan sen, että sisustuksesta tulee kerralla onnistunut ja pitkäikäinen.

Mihin tilaan tarvitset säilytyskalusteita?

Vaikka säilytyskalusteet pystyvät periaatteessa sijoittamaan kotona mihin huoneeseen tahansa, kannattaa kuitenkin miettiä, missä huoneessa on suurin tarve lisäsäilytystilalle. Vaikka haaveilemasi piironki sopisi olohuoneeseen täydellisesti, onko se sittenkään paras vaihtoehto, jos suurin tarve sille onkin lastenhuoneessa lelujen ja vaatteiden säilyttämistä varten? Vaikka monet säilytysratkaisut toimivat myös erinomaisina sisustuselementteinä, ei niitä välttämättä kannata kuitenkaan hankkia tarpeettomasti, vaan on hyvä löytää oikeat ja tarkoitukseen parhaiten sopivat kalusteet oikeisiin paikkoihin. Tutustumalla laajaan valikoimaamme erikokoisia, -muotoisia ja -värisiä säilytyskalusteita tulet varmasti löytämään tarjonnastamme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Tuotteissamme yhdistyvät laadukkuus, näyttävyys ja viimeisimmät trendit, mutta siitäkin huolimatta saat ne kauttamme aina kukkaroystävällisin hinnoin.

Mikä on sinun budjettisi?

Oletko haaveillut jo pitkään uusien säilytyskalusteiden ostamisesta, mutta et ole tiennyt, kuinka paljon tarvitsemasi säilytyskalusteet tulisivat maksamaan? Laadukkaiden ja tyylikkäiden kalusteiden ostaminen ei kuitenkaan ole niin kallista, kuin olet aikaisemmin saattanut kuvitella, sillä nettisivujemme kautta pystyt tilaamaan ensiluokkaisia tuotteita edulliseen hintaan. Siitäkin huolimatta kannattaa kuitenkin ennen tilauksen tekoa miettiä, kuinka suuri budjettisi on. Mieti siis hetki, minkä verran sinun on mahdollista käyttää uusiin säilytyskalusteisiin, kirjaa tämä summa ylös ja tee ostoslista. Näin pysyt budjetissa tilausta tehdessäsi, ja tuletkin huomaamaan, että uudet säilytysratkaisut eivät tulleet niin kalliiksi kuin olit aikaisemmin ajatellut. Tee siis ostoksesi meillä, ja pian pääset nauttimaan kotisi uudesta sisustuksesta!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Vuodekoko
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE