categoryTopBlock

Puutarhakalusteet & terassikalusteet

Shoppaile kaikki puutarhakalusteet
+10 000tuotetta
ALE

Etenkin kesäkuukausina ulkona vietetään paljon aikaa, ja omalla pihalla onkin mukava grillata, pelata pelejä ja viettää laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa. Kaunis piha ja puutarha takaavat sen, että vuoden lämpimämmästä ja valoisammasta ajasta haluaa ottaa kaiken irti ja nauttia ulkona olemisesta mahdollisimman paljon. Ulkotilojen viihtyisyyteen kannattaakin panostaa ja tehdä pihasta toimiva ja omaa silmää miellyttävä. Kestävät ja trendikkäät kalusteet sekä harkitut yksityiskohdat takaavat sen, että kodin ulkotiloista tulee kuin toinen olohuone, jossa viihtyy koko perhe. Toimivan pihan tärkein elementti ovat laadukkaat puutarhakalusteet, jotka kannattaa valita huolella käyttötarkoituksen mukaan. Oli tarpeesi mikä hyvänsä, löydät meidän valikoimastamme kattavan tarjonnan edullisia ja laadukkaita ulkokalusteita.

Millainen piha on sinun mielestäsi viihtyisä? Onko se vehreä puutarha täynnä pensaita ja kukkia vai kenties sellainen, jossa on reilusti tilaa lasten leikkiä ja temmeltää? Haluatko pyhittää pihan rentoutumiselle ja auringonotolle vai onko sinulle tärkeintä, että grillijuhlien aikaan saman pöydän ääreen mahtuu suurempikin seurue syömään? Pihaa voi käyttää moneen tarkoitukseen, ja jokaisella onkin oma näkemys siitä, millainen on täydellinen piha tai puutarha. Yksi haluaa pihan katseenvangitsijaksi modernin oleskeluryhmän, toiselle riittävä terassikaluste on rentouttava keinu ja kolmas kenties haluaa säänkestävän ruokailuryhmän, jonka äärellä nautitaan kesäpäivinä niin aamukahvit kuin grilliherkutkin. Puutarhakalusteiden ostaminen kannattaakin aloittaa miettimällä, millainen sinun unelmiesi piha on, sillä sinun omat mieltymyksesi antavat suunnan sille, millaiset puutarhakalusteet tarvitset. Meidän runsaaseen tarjontaamme tutustuminen auttaa varmasti päätöksenteossa, sillä valikoimamme trendikkäät ja laadukkaat terassikalusteet mahdollistavat monenlaiset ratkaisut. Ja mikä parasta: ensiluokkaiset ja tyylikkäät tuotteemme saat aina edulliseen hintaan. Upea ja viihtyisä puutarha on nyt enää vain muutaman klikkauksen päässä!

Saat puutarhakalusteet helposti käyttövalmiiksi

Kun saat tilauksesi toimitettuna, uudet ja laadukkaat puutarhakalusteet ovat lähes käyttövalmiit! Osa tuotteistamme toimitetaan kokonaisina, mutta osan joudumme kuljetusteknillisistä syistä lähettämään osiin pakattuina. Kalusteiden kokoaminen on kuitenkin tehty asiakkaalle aina mahdollisimman helpoksi, sillä toimitamme tuotteiden mukana selkeät ja yksityiskohtaiset kokoamisohjeet, joista selviät varmasti, vaikka et olisi ammattilainen. Työkaluiksi riittävät yleensä pelkät kotoa jo valmiiksi löytyvät perustyökalut, kuten ruuvimeisseli, vasara ja jakoavain, mutta joissakin tapauksissa voi myös porakone tulla tarpeeseen. Kalusteiden kokoaminen sujuu näppärästi ja nopeasti esimerkiksi ystävien ja perheen kanssa, mutta terassikalusteet voi helposti koota yksinkin. Sinun ei siis tarvitse olla kokenut timpuri saadaksesi uudet kalusteesi käyttövalmiiksi, vaan jokainen asiakkaamme pystyy kokoamaan ja asentamaan kaikki valikoimastamme löytyvät puutarhakalusteet ilman ammattilaisen apua. Meidän tavoitteenamme on, että tilauksesi saatuasi pääset nauttimaan uusista puutarhakalusteita mahdollisimman nopeasti. Olemme siis tehneet tuotteiden kokoamisen sinulle niin helpoksi kuin mahdollista.

Mieti näitä asioita, ennen kuin ostat puutarhakalusteet

Mitä puutarhakalusteita tarvitset ehdottomasti?

Puutarhakalusteita on moneen eri tarkoitukseen, eri kokoisille pihoille ja niitä on valmistettu erilaisista materiaaleista, joten ostopäätöksen tekeminen ei välttämättä ole helppoa. Ennen ostosten tekoa kannattaakin miettiä tarkkaan, millaiset kesäkalusteet/ulkokalusteet/pihakalusteet ovat sellaiset, jotka palvelevat sinun ja perheesi tarpeitasi parhaiten: tarvitsetteko ruokailuryhmän, pihakeinun vai sohvaryhmän - vai kenties ne kaikki? Omien tarpeiden ja toiveiden pohjalta on hyvä kirjoittaa ostoslista välttämättömistä tuotteista, ja sen jälkeen miettiä kalusteiden käyttötarkoitusta ja materiaalivalintoja. Onko pihan kalusteita tarkoitus käyttää vain kesällä, vai onko niille käyttöä talvellakin? Kun tarve on kartoitettu, kannattaa tutustua meidän laajaan tuotevalikoimaamme. Olivat tarpeesi sitten mitkä hyvänsä, kattavasta valikoimastamme löydät varmasti juuri itsellesi sopivat puutarhakalusteet.

Millaisen kokonaisuuden haluat luoda?

Oli hankintalistallasi sitten ulkotilan uusi ruokapöytä, viihtyisä oleskeluryhmä tai koko pihan puutarhakalusteet, kannattaa tilan sisustaminen miettiä aina kokonaisuutena eikä pienten osien summana. Omien mieltymysten mukaan sattumanvaraisesti valitut yksittäiset esineet eivät nimittäin välttämättä sovikaan yhteen, vaan antavat tilasta sekavan vaikutelman. Kokonaisuuteen vaikuttaa se, onko pihan käyttötarkoitus esimerkiksi rentoutuminen, puutarhanhoito vai perheen kanssa oleskelu - mutta myös se, millainen tunnelma ja värimaailma halutaan luoda. Kannattaakin miettiä, millainen on sinun unelmiesi piha, ja lähteä liikkeelle siitä. Millainen tyyli on sinun mieleesi? Kaipaatko kalusteilta käytännöllisyyttä ja helppohoitoisuutta vai kenties kaunista muotoilua ja trendikkyyttä? Runsaasta valikoimastamme löydät varmasti sinun makuusi ja pihaasi sopivat laadukkaat mutta aina edulliset puutarhakalusteet.

Mikä on sinulle puutarhakalusteissa tärkeintä?

Jokainen piha on erilainen niin käyttötarkoitukseltaan, muodoltaan kuin kooltaankin, mutta niin ovat myös pihan käyttäjät erilaisia. Yhdelle pihassa tärkeintä on sen rentouttava vaikutus, toinen arvostaa lasten viihtyvyyttä ja kolmannelle taas täydellinen piha tarkoittaa paikkaa, jossa trendikkäät puutarhakalusteet luovat viihtyisän kokonaisuuden. Ennen ulkokalusteiden hankkimista kannattaakin miettiä, mikä puutarhakalusteissa on sinulle tärkeintä, sillä oman pihan tulisi olla juuri sellainen, missä sinä itse viihdyt. Haluatko puutarhakalusteilta kaunista muotoilua, säänkestävyyttä vai mukavuutta - vai kenties kaikkea näitä? Omien mieltymysten lisäksi kannattaa ottaa huomioon pihan asettamat vaatimukset. Näin löydät oikeanlaiset ja juuri sinun tarpeeseen sopivat kalusteet. Tutustu kattavaan valikoimaamme, sillä tilaamalla puutarhakalusteet netistä säästät aikaa ja vaivaa!

Mikä on sinun budjettisi?

Onko puutarhakalusteiden ostaminen viivästynyt, koska olet ajatellut sen tulevan kalliiksi? Kestävien ja tyylikkäiden kalusteiden hankkiminen ei kuitenkaan ole niin kallista, kuin olet ehkä kuvitellut, sillä nettisivujemme kautta pystyt ostamaan laadukkaita ja moderneja tuotteita edullisesti. Vaikka tuotteidemme hinnat eivät päätä huimaa, kannattaa siitäkin huolimatta miettiä omaa budjettia ennen ostosten tekoa. Mieti, minkä verran sinun on mahdollista käyttää uusiin pihakalusteisiin, kirjaa summa ylös ja laadi sen pohjalta ostoslista. Voit kuitenkin hyvillä mielin tehdä ostokset kauttamme, sillä tehdessäsi tilauksen ostoslistasi mukaan tulet varmasti huomaamaan, että tarvitsemasi puutarhakalusteet eivät maksakaan niin paljoa kuin olit kenties kuvitellut. Tilauksen lähettämisen jälkeen toimitamme tuotteet sinulle, ja pian pihaasi koristavat uudet ja upeat kalusteet!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Vuodekoko
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE