Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 807 tuotteesta
1
...
34

Kodin1:ltä löydät suuren valikoiman edullisia ulkotarvikkeita pihalle ja terassille. Luo tuotteidemme avulla ulkotilaan siisti ja raikas ilme, jota on helppo pitää yllä. Valikoimassamme on muun muassa hoitotuotteita ulkokalusteille, grillivaunuja, tulikoreja, kylmälaukkuja ja erikokoisia hyllyjä. Joskus viihtyminen on kiinni pienistä yksityiskohdista, jotta ulkotilasta tuli paras paikka viettää kesäkautta. Viimeistele ulkotilasi valikoimamme ulkotarvikkeilla ja helpota arkeasi. Meiltä löydät aina laadukkaat tuotteet parvekkeelle, puutarhaan tai terassille. Pidä omasta ulkotilastasi hyvää huolta, niin siitä on mahdollisimman paljon iloa kaikille.

Tarvikkeita ulkoilmaelämään - pidennä kesää

Etsitkö ulkotilaasi sopivia pieniä yksityiskohtia, jotka saisivat tilan tuntumaan ja näyttämään viimeistellyltä ja valmiilta? Kodin1:ltä löydät erilaiset hyllyt ja tikkaat niin valkoisena, mustana kuin harmaanakin. Valikoimamme ulkohyllyjä on saatavilla erityylisinä, joten niitä on helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Valitse vaikka romanttinen, rustiikkinen tai klassinen ulkohylly. Somista hylly tavaroilla, jotka kuvaavat omaa tyylisiä, jotta ulkotila saat persoonallisen ja kodikkaan ilmeen. Tikkaat voi somistaa vaikka valosarjoilla tai köynnöskasveilla. Aseta ne seinää vasten ja ne antavat terassillesi tai parvekkeellesi aivan uuden ja trendikkään ilmeen.

Ulkokalusteiden hoitotuotteita

Kaikki valikoimamme ulkokalusteet on valmistettu laadukkaasti ja kestävästi, jotta ne kestäisivät käytössä mahdollisimman kauan. Toki erilaiset sääolosuhteet vaikuttavat materiaaleihin eri tavalla, joten tuotteet voivat ulkona kulua eri tavalla kuin sisäkäytössä. Valikoimamme ulkokalusteille tarkoitetuilla hoitoaineilla saat helposti pidettyä ulkokalusteesi hyvässä kunnossa ja kauniina koko kesän.

Valikoimastamme löytyvät muun muassa seuraavat ulkokalusteiden hoitotuotteet:

Monikäyttöisiä kalusteita ulkotilaasi

Modernit, polyrottingista valmistetut kylmälaukut ja -laatikot pitävät juomat viileinä helteisinä kesäpäivinä. Vai mitä sanot siitä, että samalla kun ne pitävät juomat kylminä ne toimivat istuimina – monikäyttöistä, eikö?

Hanki lisäksi upea kukkapöytä tai tuiki tarpeellinen välipalatarjotin. Valitse suosikkisi laajasta ulkotarvikkeiden valikoimasta. Meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus. Tervetuloa Kodin1:lle!