Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 3941 tuotteesta
1
...
165

Suositut suodattimet

Kodin1:n valikoimasta löydät tyylikkäät ja trendikkäät valaisimet kaikkiin huoneisiin ja tiloihin. Valikoimamme on erittäin laaja ja pitää sisällään edullisia lamppuja ja valaistusvaihtoehtoja niin keittiöön, eteiseen kuin olo- ja makuuhuoneeseenkin. Etsitkö tyylikästä lattiavalaisinta, upeaa kattovalaisinta, trendikästä pöytävalaisinta tai ehkäpä eleganttia seinävalaisinta? Mitä ikinä etsit, löydät sen varmasti meiltä! Meiltä löydät myös reilun valikoiman ikkunavalaisimia. Kodin1:n tyylikkäässä lamppuvalikoimassa on varmasti myös sinun makuusi ja sisustustyyliisi sopivia valaisimia! Valaisimien ostaminen netistä on helppoa ja nopeaa!

Oikea valaistus oikeaan paikkaan

Valaistus on yksi tärkeimmistä kodin sisustuksen käytännöllisyyteen ja viihtyisyyteen liittyvistä asioista. Oikealla valaistuksella saa tuotua esille sisustuksen elementtejä kuten yksittäisiä huonekaluja tai arkkitehtuurisia yksityiskohtia. Oikeanlaisilla kohdevaloilla taide-esineet ja taulut saavat ansaitsemansa huomion. Erilaisilla varjojen ja valojen leikeillä huoneeseen on mahdollista luoda oma, jännittävä tunnelmansa. Varjojen avulla tyhjille seinille saa luotua kuvioita ja ilmettä. Ilman asianmukaista ja oikeaa valaistusta muuten täydellinen sisustus jää helposti vaille syvyyttä ja lämpöä. Kodin1:ltä löydät kaiken kodin valaistukseen tarvittavan helposti ja nopeasti! Tilaa jo tänään!

Valaistus kaikkiin huoneisiin ja tiloihin

Yleensä kaikki kodin huoneet ja tilat tarvitsevat jonkinlaisen valaistuksen. Usein makuu- ja olohuoneen sekä ruokailutilan valaistusta mietitään hyvinkin tarkasti. Eteisvalaistustakaan ei tulisi unohtaa. Kodin1:n valikoimasta löydät kaiken ylellisistä kattokruunuista elegantteihin eteisvalaisimiin. Etsit millaista lamppua tahansa, löydät sen varmasti suuresta ja monipuolisesta valikoimastamme.

Sopivan valaistuksen valitseminen

Hyvän valaistuksen suunnitteluun ja sopivien valaisimien valintaan kannattaa panostaa. Huoneen valaistuksen suunnittelu saattaa tuntua haastavalta. Kannattaa aloittaa miettimällä millaiseen toimintaan tilaa käytetään ja millaista valaistusta tarvitaan. Olohuoneen yleisvaloksi sopii yleensä himmennettävä kattovalaisin. Sen lisäksi kannattaa harkita luku- tai lattiavalaisinta, jonka valossa pystyy lukemaan tai tekemään käsitöitä. Seinillä olevan taiteen ja valokuvat saa esille kohde- tai tauluvalaisimilla. Työhuone vaatii yleensä yleisvalon lisäksi työvaloa pöydän ääreen. Ruokailutilan valaistukseen sopii erinomaisesti pöydän ylle ripustettu kristallikruunu, joka toimii samalla myös sisustuksellisena elementtinä ja näyttävänä yksityiskohtana. Eteiseen sopii erinomaisesti yksinkertainen ja energiatehokas katto- tai seinävalaisin. Oikealla valaistuksella saa syvyyttä kodin sisustukseen ja lisättyä tilan käytettävyyttä ja viihtyisyyttä!