categoryTopBlock
Sisävalaistus

Lattialamppu

313tuotetta
Kampanja

Lattiavalaisin on pystymallinen valaisin, joka sijoitetaan lattialle. Se koostuu yleensä metallisesta tai puusta valmistetusta rungosta, joka tukee valaisimen valonlähdettä. Lattiavalaisin tarjoaa käytännöllisen ja tyylikkään ratkaisun valaista suurempia tiloja, kuten olohuoneita tai makuuhuoneita. Valaisimen korkeus ja suunnattavuus mahdollistavat valon säätelyn halutun tunnelman ja tarpeen mukaan. Lattiavalaisimia on saatavilla erilaisilla designeilla ja valotehoilla, joten jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto. Lattiavalaisin on suosittu valinta kodin sisustuksessa, ja se toimii myös hyvin lukuvalona tai tunnelmavalaistuksena.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lattiavalaisimista

Miten lattiavalaisin sijoitetaan ja asennetaan oikein?

Lattiavalaisin voidaan sijoittaa ja asentaa oikein seuraavilla ohjeilla: Aseta lattiavalaisin haluttuun paikkaan huoneessa. Huomioi, että valaisin ei saa olla esteenä liikkumiselle tai aiheuttaa vaaraa kaatumisen vuoksi. Tarkista, että pistorasia on saatavilla valaisimen sijoituspaikassa. Tarvittaessa voit käyttää jatkojohtoa tai asennuttaa uuden pistorasian. Kytke valaisimen sähköjohto verkkovirtaan. Noudata valaisimen mukana tulevia asennusohjeita ja varmista, että asennus tehdään turvallisesti ja sähköalan ammattilaisen ohjeiden mukaisesti. Sijoita valaisimen varjostin tai valonlähde haluttuun asentoon. Varmista, että valo jakautuu tasaisesti huoneeseen ja valaisin toimii halutulla tavalla. Tarkista, että valaisin on tukevasti paikallaan ja se ei heilu tai ole epävakaassa asennossa. On suositeltavaa, että valaisimen asennuttaa ja sijoittaa ammattilainen, jos sinulla ei ole riittävää tietoa tai kokemusta sähköasennuksista. Ammattilainen osaa varmistaa turvallisen asennuksen ja noudattaa voimassa olevia sähköturvallisuusmääräyksiä.

Miten lattiavalaisinta käytetään sisustuselementtinä?

Lattiavalaisinta voidaan käyttää sisustuselementtinä monella eri tavalla. Se voi toimia sekä valonlähteenä että koriste-esineenä. Lattiavalaisin voi luoda tunnelmaa ja lisätä huoneen viihtyisyyttä. Se voi myös toimia keskipisteenä tai korostaa tiettyä aluetta huoneessa. Lattiavalaisin voidaan valita huoneen tyylin ja värimaailman mukaan, ja sen avulla voidaan tuoda lisää persoonallisuutta sisustukseen.

Voiko lattiavalaisinta käyttää lukemiseen tai työskentelyyn?

Kyllä, lattiavalaisinta voi käyttää lukemiseen tai työskentelyyn. Lattiavalaisimella on yleensä säädettävä valoteho, joten voit valita sopivan valaistuksen tarpeidesi mukaan. Lisäksi monet lattiavalaisimet voidaan kallistaa tai suunnata, joten voit suunnata valon haluamaasi kohtaan. Tämä tekee lattiavalaisimesta erinomaisen valinnan luku- tai työskentelyvalaistukseen, kun tarvitset kohdennettua ja riittävän kirkasta valoa.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja