categoryTopBlock
Sänky

Jenkkisängyt

1 341tuotetta
ALE

Jenkkisängyt edustavat monelle sänkyjen aatelia. Valikoimaamme kuuluu kahdenlaisia jenkkisänkyjä, joista osa koostuu jousitetusta runkopatjasta, joustinpatjasta sekä sijauspatjasta. Osassa on jousitetun runkopatjan tilalla kasattava, sälepohjallinen puurunko. Jenkkisängyn ehdoton etu on sen monipuolisuus. Jokaiselle nukkujalle löytyy varmasti sopiva sängyn korkeus, pehmeys ja joustavuus. Jos haluat nukkumiseen ylellisyyden tuntua, on jenkkisänky enemmän kuin varteenotettava vaihtoehto.

Huomioi nämä asiat ostaessasi kategorian jenkkisängyt tuotteita

Jenkkisängyt kutsuvat nukkumaan jo pelkällä muhkealla ulkonäöllään. Jenkkisänky voikin olla juuri se sänky, jonka sinä haluat. Ennen ostopäätöstä kannattaa kuitenkin muistaa muutama asia. Sängyn ja erityisesti patjan tehtävä on antaa keholle tukea. Tämän vuoksi patjamallia valitessasi huomioi omat mittasuhteesi. Nukkujan pituus vaikuttaa sängyn korkeuden valintaan ja paino puolestaan patjan kovuuden ja joustavuuden valintaan. Jos olet ostamassa parisänkyä, on sinun huomioitava myös partnerin mittasuhteet. Mikä sopii sinulle, ei ehkä sovi hänelle. Jousitusvalinnalla onkin iso merkitys, jos nukkujat ovat hyvin eripainoisia. Yleensä tiheä pussijousitus tarjoaa nukkumismukavuutta, vaikka nukkujat olisivat hyvinkin eripainoisia. Samoin jenkkisängyssä on mahdollisuus valita molemmille omat sopivat patjat, jotka sitten yhdistetään yhteisellä petauspatjalla. Toki sinun on mietittävä patjojen ohella sängyn leveyttä. Leveyteen vaikuttaa luonnollisesti se, tuleeko sänky yhdelle vai kahdelle nukkujalle. Samoin sänkyä ostaessasi sinun on mitattava myös tila, johon sänky on tulossa. Petaaminen on helpompaa, jos sängyn molemmille puolille jää sopivasti tilaa. Jenkkisängyt tarjoavat näissäkin seikoissa valinnanvaraa.

Jenkkisängyt on helppo koota

Jenkkisängyn muhkeus ei tarkoita sitä, että sen kokoaminen olisi työlästä. Päinvastoin, jokainen saa laitettua jenkkisängyn käyttökuntoon helposti ja nopeasti. Jenkkisängyt ovat kokoamisen suhteen sopiva valinta kärsimättömällekin henkilölle, sillä varsinaista kokoamista ei näissä sängyissä juuri ole. Ainoastaan sängyn runko vaatii kasaamisen. Et tarvitse asentamiseen kuitenkaan erikoistyökaluja etkä ammattilaisten apua. Toki sängyn kasaamisesta tulee astetta helpompaa ja mukavampaa, jos sinullla on apuna elämänkumppani tai ystävä. Mukana tulevia ohjeita seuraamalla saat sängyn käyttöön käden käänteessä. Rungon koottuasi asetat sängyn päälle patjat, jonka jälkeen pääsetkin jo testaamaan sänkysi mukavuutta omassa kodissa. Jos ostat jenkkisänkyysi erillisen sängynpäädyn ja niskatyynyt, on niidenkin paikoilleen laittaminen helppoa. Jenkkisängyt eivät myöskään vie ostajaa vararikkoon, sillä mallistomme on myös hinnaltaan ostajaystävällinen. Edullinen jenkkisänky on kuitenkin aina laadukas ja tarjoaa nukkumiseen takuuvarmaa mukavuutta. Jenkkisänky takaa sinulle rauhallisen yöunen ja heräät uuteen aamuun pirteänä.

Mieti näitä seikkoja ennen kategorian jenkkisängyt ostamista

Miksi kannattaa harkita jenkkisänkyä?

Yksi syy, miksi sinun kannattaa harkita jenkkisängyn ostamista, on runsas valikoima, jonka löydät kätevästi nettisivuiltamme. Kaikki jenkkisängyt eivät ole samalaisia. Jokainen nukkuja löytää varmasti itselleen sopivan mallin niin korkeudeltaan, leveydeltään, joustoltaan, pehmeydeltään kuin tyyliltäänkin. Jos tarvitset jenkkisänkyä kahdelle, voit valita joko yhtenäisen mallin tai rakentaa parisängyn kahdesta erillisestä jenkkisängystä, jotka voi kätevästi yhdistää petauspatjalla. Samoin jenkkisängyn lisäosilla, esimerkiksi päädyllä ja niskatuella, saat sänkyysi persoonallista ilmettä. Värivalikoiman runsaus takaa sen, että sänkysi sopii makuuhuoneesi väritykseen täydellisesti. Mallistossamme on myös jenkkisänkyjä, jotka kätkevät sisälleen säilytystilan. Säilytystila sopii vaikkapa ylimääräisten vuodevaatteiden säilytykseen. Ja ostaminenkin on helppoa - valitse vain itsellesi sopiva jenkkisänky netistä ja täytä tilauskaavake.

Kenelle jenkkisänky sopii?

Jenkkisänky sopii kenelle tahansa, joka arvostaa nukkumisen mukavuutta. Muhkea jenkkisänky tuo makuuhuoneeseen myös ripauksen luksusta. Jos makuuhuonetta käytetään nukkumisen lisäksi muuhun rentoutumiseen, jenkkisänky suorastaan kutsuu sinua löhöilemään ja vaikkapa lukemaan kirjaa. Jenkkisänkyvalikoimamme runsaus takaa sen, että löydät varmasti mallin, jossa on sinun mittasuhteillesi paras sängyn korkeus, leveys ja patja. Mallistossamme on lisäksi erilaisia sängynpäätyjä ja niskatukia, joista voit valita juuri tarpeisiisi sopivat. Malliemme värivaihtoehdot puolestaan takaavat sen, että sänky sopii makuuhuoneesi värimaailmaan. Luonnollisesti jenkkisängyissämme on malleja, jotka sopivat kevyempää muotoa rakastavalle nukkujalle. Jenkkisängyt ja niiden muhkea ulkomuoto herättävät ihmisissä usein mielikuvan siitä, että jenkkisänky on kallis investointi. Meiltä löydät myös edulliset jenkkisängyt, joissa ei kuitenkaan ole tingitty laadusta.

Kannattaako jenkkisänkyä ostaa netistä?

Jenkkisängyn ostat kätevästi myös netistä. Kunkin jenkkisänkymallimme kohdalta löydät kattavat tiedot sängyn kaikista osista: rungosta, jaloista, runkopatjasta, joustinpatjasta ja sijauspatjasta. Tietovalikko sisältää mitat, jousitustyypin sekä käytetyt materiaalit. Tiedoista selviää myös se, kuuluuko sänkypakettiin pääty ja niskatuet vai ei. Luonnollisesti sinulla on käytettävissä asiantuntijoidemme tietotaito. Jos olet epävarma siitä, sopivatko jenkkisängyt sinulle, soita ja kysy neuvoja alan osaajiltamme. Sänkypaketteja voidaan rakentaa myös yksilölliseen tarpeeseesi muun muassa vaihtamalla valmispakettiin kuuluva petauspatja toisenlaiseen malliin. Tilaamalla jenkkisängyt netistä teet ostamisesta helppoa. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Tilauslomakeen täyttäminen on helppoa ja tarjolla on useita maksuvaihtoehtoja. Netistä tilaaminen on myös turvallista, sillä tuote tuodaan suoraan kotiovellesi ja sinulla on mahdollisuus palauttaa tuote 14 päivän sisällä.

Miten valitset itellesi sopivan jenkkisänkymallin?

Jenkkisängyt kiinnostavat monia. Valitessasi itsellesi sopivinta mallia kannattaa miettiä muutamia seikkoja. Yksi tärkeimpiä mallin valintaan vaikuttavia asioita on nukkujan paino. Paino vaikuttaa patjan valintaan, sillä patjan tarkoitus on tukea kehoa. Samoin patjan valinnassa on huomioitava mahdollisen partnerin mittasuhteet. Liian pehmeä tai joustava patja ei tue kehoa optimaalisesti. Jenkkisänkyjen kolme patjakerrosta antavat useita mahdollisia yhdistelmämahdollisuuksia. Patjamallistostamme löydät juuri sinulle ja partnerillesi sopivan jouston ja kovuuden patjaan. Löydät myös juuri sopivan levyisen sängyn: meiltä löytyy 80 cm-210 cm levyisiä sänkyjä. Luonnollisesti ennen ostopäätöstä sinun kannattaa mitata makuuhuoneesi, jotta unelmiesi sänky varmasti sopii huoneeseen. Samoin huomioon kannattaa ottaa makuuhuoneen tyyli ja värimaailma. Mukavinta on, kun uusi sänkysi täydentää makuuhuoneen muuta sisustusta.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Vuodekoko
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE