Missing translation for header.skipToContent

Älä missaa KESÄALE - hulluja tarjouksia kotiin & terassille!

Sänky

10355 tuotetta
Näyttää 24 tuotetta 10355 tuotteesta
1
...
416

Suositut suodattimet

Sänky on monelle ihmiselle tärkeä paikka lepäämiseen ja rentoutumiseen kiireisen päivän jälkeen. Yksinkertaisimmillaan vuode voi olla vaikka kasa havuja, sijoitettuna suojaisaan paikkaan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse nukkua havuilla, vaan voit nauttia pehmeästä patjasta, joka muokkautuu kehosi mukaisesti ja joka takaa sinulle parhaat mahdolliset yöunet. Vuodetta voi käyttää rentoutumiseen pitkän päivän jälkeen, paikkana hyvän kirjan lukemiseen tai intiimiin oleiluun kumppanin kanssa. Meidän valikoimastamme löydät sängyt moneen erilaiseen kotiin ja tarpeeseen. Meiltä löytyy esimerkiksi sopiva vuode yhden ihmisen tarpeisiin, tai vaikka parivuode uuden pariskunnan ensimmäiseen kotiin. Tule siis ja löydä makuuhuoneeseen uusi, moderni keskipiste, joka takaa sinulle hyvät yöunet ja virkeyttä alkavaan päivään.

Sängyt ja sänkypaketit saatavilla meiltä

 • Ostaisinko sänkyni netistä?

  Sängyt on nykyään helppo ostaa netistä ja tilata suoraan kotiovelle toimitettuna. Verkosta tilattaessa tilauksen toimitus on nopeaa, eikä turhia odotusaikoja pääse syntymään. Jokainen ihminen on yksilöllinen ja tämän johdosta kaikille sopivaa, yhtä vaihtoehtoa, ei varsinaisesti ole määriteltävissä. Hyvän sängyn tulisi olla tukeva ja elimistön ja lihasten ei pitäisi kipeytyä yön jäljiltä. Sängyn ja patjan lisäksi kannattaa muistaa hyvät petivaatteet ja niiden merkitys levollisten yöunien saamiseksi. Meiltä löydät pehmeät ja kovat patjat, kumpi sattuukaan miellyttämään enemmän. Osta nyt meiltä edullinen sänky ja sano hyvästit huonosti nukutuille öille. Sänkyyn sijoittaminen maksaa itsensä takaisin hyvillä yöunilla, levänneellä kropalla sekä iloisella ja virkeällä mielellä.
 • Kuinka usein tarvitsen uuden sängyn?

  Sängyt ja patjat tulisi vaihtaa, kun ne eivät enää tunnu tukevilta, ovat hajonneet tai jääneet liian pieneksi. Hyvin tehty sängyn runko kestää kyllä pitkään, mutta patja sen sijaan suositellaan vaihdettavaksi 5 - 8 vuoden välein. Patjasta huomaa usein melko selvästi, kun se ei enää ole kunnossa. Hieman jo väsyneessä patjassa jouset voivat esimerkiksi natista ja patja saattaa olla näkyvästi kuopalla, vaikka sen päällä ei ole ketään. Sen lisäksi patja voi tuntua siltä, että siihen uppoaa tietyssä kohdassa, tai se ei tue riittävästi oikeista kohdista. Vuoteet ja patjat löydät edullisesti meidän verkkokaupastamme, jonka laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto.
 • Haluaisin säädettävän sängyn, onko teillä niitä?

  Meiltä löytyy jokaiseen tarpeeseen myös säädettävät sängyt. Säädettävä sänky on näppärä ja monikäyttöinen ja se saattaa auttaa myös kuorsaamiseen. Mikäli partnerisi kuorsaus muistuttaa käyvää moottorisahaa ja pilaa yöunesi, niin silloin säädettävä sänky voi olla juuri se oikea valinta. Tai jos luet paljon tai olet puhelimen / tabletin ääressä ennen nukkumaan menoa, säädettävä vuode tarjoaa mahdollisuuden näihin. Voit säätää vuodetta siten, että niskasi eivät rasitu turhaan ja saat rennon asennon. Kun olet valmis, niin voit säätää sängyn taas normaaliin makuuasentoon. Meiltä löytyy yhden hengen vuoteiden lisäksi myös säädettäviä parisänkyjä. Osta sängyt netistä nyt edullisesti ja nopeasti. Sängyn tilaus on helppoa ja onnistuu ainoastaan parilla klikkauksella.
 • Haluaisin kerrossängyn lapsille, mutta onko se vaikea kasata?

  Sängyt ja kerrossängyt eivät ole lainkaan vaikeita kasata. Kerrossängyssä tulee mukana hyvät ohjeet, joiden avulla kasaaminen on helppoa ja projektiin osallistuvat varmasti lapsetkin mielellään. Kerrossänky on vaihtoehto, joka varmasti ilahduttaa perheen pienimpiä. Ne ovat myös oiva tapa säästää tilaa, etenkin jos lapset jakavat huoneen keskenään. Tällöin heille ei tarvitse ostaa kahta sänkyä erikseen. Sängyn kiinnitykset kannattaa kiristää huolella, sillä lapset varmasti tulevat kiipeilemään siinä muulloinkin, kuin vain nukkuman mennessä. Löydät myös vaihtoehtoja, joissa on kirjoituspöytä tai säilytystilaa samassa kokonaisuudessa, mikäli sellaiselle on tarvetta.