categoryTopBlock
Huonekalut

Sänky

8 985tuotetta
ALE

Sänky on monelle ihmiselle tärkeä paikka lepäämiseen ja rentoutumiseen kiireisen päivän jälkeen. Yksinkertaisimmillaan vuode voi olla vaikka kasa havuja, sijoitettuna suojaisaan paikkaan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse nukkua havuilla, vaan voit nauttia pehmeästä patjasta, joka muokkautuu kehosi mukaisesti ja joka takaa sinulle parhaat mahdolliset yöunet. Vuodetta voi käyttää rentoutumiseen pitkän päivän jälkeen, paikkana hyvän kirjan lukemiseen tai intiimiin oleiluun kumppanin kanssa. Meidän valikoimastamme löydät sängyt moneen erilaiseen kotiin ja tarpeeseen. Meiltä löytyy esimerkiksi sopiva vuode yhden ihmisen tarpeisiin, tai vaikka parivuode uuden pariskunnan ensimmäiseen kotiin. Tule siis ja löydä makuuhuoneeseen uusi, moderni keskipiste, joka takaa sinulle hyvät yöunet ja virkeyttä alkavaan päivään.

Sängyt ja sänkypaketit saatavilla meiltä

Haluathan aloittaa päiväsi levänneenä ja valmiina alkavan päivän haasteisiin? Valveilla vietettyjen tuntien osalta on tärkeää olla hyvin levännyt, jotta jaksaa paremmin ja on virkeämmällä mielellä. Tämän johdosta, haluamme mahdollistaa sinulle parhaat lähtökohdat hyviin uniin. Rankan päivän jälkeen, on mukava käpertyä pehmeään sänkyyn lämpimän peiton alle ja antaa unen tulla. Suuresta valikoimastamme löydät taatusti omaan kotiisi sopivat sängyt. Hanki lastenhuoneeseen sopiva sänky, joka auttaa lasta lepäämään vilkkaiden leikkien päätteeksi. Halutessasi voit valita pelkän sängyn sijaan sänkypaketin, jossa sängyn mukana tulee lisäksi sijauspatja. Löydät meiltä erilaiset sängyt, mutta tämän lisäksi myös patjat, tyynyt ja peitot täydentämään vuodettasi. Parhaiden yöunien mahdollistamiseksi kannattaa päivittää samalla kerralla myös tyynyt ja peitot. Kun koko paketti on uusi, yöuniasi ei pitäisi häiritä mikään sänkyyn liittyvä. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiselle, vaativaankin makuun. Älä siis nuku huonossa sängyssä, vaan tilaa itsellesi tai vaikka koko perheelle hyvien yöunien perusta jo tänään.

Sängyt on helppo asentaa

Sänky netistä on mainio vaihtoehto kaupasta ostetulle. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, jotta saat sänkypaketin kasattua käyttöön. Tilattaessa sänkyä kotiin, kannattaa aina varmistaa, että paketissa on kaikki tarvittavat osat mukana. Tällaisia osia ovat muun muassa jalat, pultit / ruuvit, sekä jalkojen kiinnikkeet. Niiden lisäksi, mikäli pakettiin kuuluu sängynpäädyt, saattaa niihin löytyä lisäksi omat erilliset kiinnikkeet. Perinteisillä työkaluilla, kuten ruuvimeisseli ja kuusiokulma-avain, pääsee jo pitkälle kasauksessa. Kiinnitykset kannattaa toki vielä varmistaa, jotta yöunet eivät keskeydy ikävällä tavalla. Sänkyjen huolellinen kasaaminen on helpompaa, jos sinulla on ystävä auttamassa tässä tehtävässä. Kannattaa muistaa, että sängyn jalat saattavat tarvita kiristystä aika ajoin myös käytön aikana. Tämän huomaa yleensä siitä, että jalat heiluvat ja sänky ei enää tunnu niin tukevalta. Sama koskee sängynpäätyjä. Aika ajoin huoltamalla, sängyt säilyvät pidempään ehjänä ja tukevana. Tukeva sänky ei myöskään natise niin helposti. Jotkin sängyt on saatavina myös sähkökäyttöisinä.

Sängyt netistä, muista tämä

Ostaisinko sänkyni netistä?

Sängyt on nykyään helppo ostaa netistä ja tilata suoraan kotiovelle toimitettuna. Verkosta tilattaessa tilauksen toimitus on nopeaa, eikä turhia odotusaikoja pääse syntymään. Jokainen ihminen on yksilöllinen ja tämän johdosta kaikille sopivaa, yhtä vaihtoehtoa, ei varsinaisesti ole määriteltävissä. Hyvän sängyn tulisi olla tukeva ja elimistön ja lihasten ei pitäisi kipeytyä yön jäljiltä. Sängyn ja patjan lisäksi kannattaa muistaa hyvät petivaatteet ja niiden merkitys levollisten yöunien saamiseksi. Meiltä löydät pehmeät ja kovat patjat, kumpi sattuukaan miellyttämään enemmän. Osta nyt meiltä edullinen sänky ja sano hyvästit huonosti nukutuille öille. Sänkyyn sijoittaminen maksaa itsensä takaisin hyvillä yöunilla, levänneellä kropalla sekä iloisella ja virkeällä mielellä.

Kuinka usein tarvitsen uuden sängyn?

Sängyt ja patjat tulisi vaihtaa, kun ne eivät enää tunnu tukevilta, ovat hajonneet tai jääneet liian pieneksi. Hyvin tehty sängyn runko kestää kyllä pitkään, mutta patja sen sijaan suositellaan vaihdettavaksi 5 - 8 vuoden välein. Patjasta huomaa usein melko selvästi kun, se ei enää ole kunnossa. Hieman jo väsyneessä patjassa jouset voivat esimerkiksi natista ja patja saattaa olla näkyvästi kuopalla, vaikka sen päällä ei ole ketään. Sen lisäksi patja voi tuntua siltä, että siihen uppoaa tietyssä kohdassa, tai se ei tue riittävästi oikeista kohdista. Vuoteet ja patjat löydät edullisesti meidän verkkokaupastamme, jonka laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto. Eikö nyt olisi sopiva hetki sijoittaa uuteen sänkyyn ja nukkua paremmin!

Haluaisin säädettävän sängyn, onko teillä niitä?

Meiltä löytyy jokaiseen tarpeeseen myös säädettävät sängyt. Säädettävä sänky on näppärä ja monikäyttöinen ja se saattaa auttaa myös kuorsaamiseen. Mikäli partnerisi kuorsaus muistuttaa käyvää moottorisahaa ja pilaa yöunesi, niin silloin säädettävä sänky voi olla juuri se oikea valinta. Tai jos luet paljon tai olet puhelimen / tabletin ääressä ennen nukkumaan menoa, säädettävä vuode tarjoaa mahdollisuuden näihin. Voit säätää vuodetta siten, että niskasi eivät rasitu turhaan ja saat rennon asennon. Kun olet valmis, niin voit säätää sängyn taas normaaliin makuuasentoon. Meiltä löytyy yhden hengen vuoteiden lisäksi myös säädettäviä parisänkyjä. Osta sängyt netistä nyt edullisesti ja nopeasti. Sängyn tilaus on helppoa ja onnistuu ainoastaan parilla klikkauksella.

Haluaisin kerrossängyn lapsille, mutta onko se vaikea kasata?

Sängyt ja kerrossängyt eivät ole lainkaan vaikeita kasata. Kerrossängyssä tulee mukana hyvät ohjeet, joiden avulla kasaaminen on helppoa ja projektiin osallistuvat varmasti lapsetkin mielellään. Kerrossänky on vaihtoehto, joka varmasti ilahduttaa perheen pienimpiä. Ne ovat myös oiva tapa säästää tilaa, etenkin jos lapset jakavat huoneen keskenään. Tällöin heille ei tarvitse ostaa kahta sänkyä erikseen. Sängyn kiinnitykset kannattaa kiristää huolella, sillä lapset varmasti tulevat kiipeilemään siinä muulloinkin, kuin vain nukkuman mennessä. Löydät myös vaihtoehtoja, joissa on kirjoituspöytä tai säilytystilaa samassa kokonaisuudessa, mikäli sellaiselle on tarvetta. Edulliset sängyt ja kerrossängyt löydät meiltä. Tilaa jo tänään ja ilahduta itseäsi tai perheenjäseniäsi. Vietämme kolmasosan elämästämme nukkumalla, joten miksi sitä ei voisi tehdä mahdollisimman mukavaksi.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Vuodekoko
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE