categoryTopBlock
Sänky

Kerrossängyt

49tuotetta
Kampanja

Jos sinulla on enemmän kuin yksi lapsi tai jos lapsellasi on monta ystävää, jotka mielellään tulevat yökylään voi kerrossänky olla hyvä sijoitus. Sänky ottaa vähän tilaa mutta tarjoaa mukavat unet läpi yön.

Nuku mukavasti kerrossängyssä

Aivan kuten aikuisilla niin on tärkeää lapselle nukkua mukavasti läpi yön. Näin he jaksavat paremmin koulussa ja seurustelua ystävien kanssa vapaa-aikana. Ei nimittäin auta, jos he menevät aikaisin sänkyyn kiemurtelemaan läpi koko yön. Lapset tarvitsevat sitä paitsi enemmän unta kuin aikuinen henkilö. Tämä johtuu siitä, että lapset vielä kasvavat ja kehittyvät. Jos sinulla on enemmän kuin yksi lapsi ja vähän tilaa kotona voi kerrossänky olla hyvä vaihtoehto. Lapset voivat myös tuntea itsensä turvallisemmaksi, jos he saavat nukkua yhdessä ja rauhoittua siten helpommin, joka voi olla hyvä syy ostaa kerrossänky erillisten sänkyjen sijaan. Monille lapsille kerrossängyt ovat todella suosittuja.

Yksi kerrossänky kaikille

Vaikka kerrossängyt ovat tavallisempia lapsille voivat niitä tietenkin myös käyttää aikuiset. Etenkin mökillä voi kerrossänky olla hyvä vaihtoehto tilan puutteen takia. Muista kuitenkin, että tämän tyyppisillä sängyillä on usein painorajoituksia siinä nukkuvalle. Kun olet päättänyt hankkia tämän tyylisen sängyn voit ostaa kerrossänkysi netistä. Täällä tarjonta on huomattavasti kattavampi ja sinun on helpompi löytää sinulle sopiva vaihtoehto. Kun ostat kerrossängyn netistä, on myös helpompi vertailla eri tuotteita keskenään, joten voit olla varma, että saat parhaan vastineen rahoillesi.

Voiko lapseni kasvaa sängyn mukana?

Suurin osa lapsista pitävät ajatuksesta nukkua kerrossängyssä, etenkin jos saavat nukkua yläpunkassa. Koska lapsi viettää suuren osan ajasta sängyssä on tärkeää, että sijoitat mukavaan etkä vain tyylikkääseen kerrossänkyyn. Voi myös olla viisasta ostaa sänky, jossa lapsella on tilaa kasvaa. Tänä päivänä löydät useita malleja mistä valita, on myös malleja, jotka voit helposti muuttaa kerrossängystä kahdeksi erilliseksi sängyksi.

Ovatko kerrossängyt turvallisia?

Kerrossängyt ovat aivan yhtä turvallisia kuin perinteiset sängyt. Kaikki mallit ovat varustettu tukevalla turvakaiteella, joka kiertää ylemmän sängyn ja estää lapsen tippumasta alas. Ennen kuin suoritat ostoksen voit lukea tuotteiden painorajoituksista eri tuotteille. Kevyimmän lapsen kannattaa nukkua yläsängyssä mutta kannattaa ottaa lapsen ikä huomioon sillä liian nuoria lapsia ei suositella tämän tyyppisiin sänkyihin. Tänä päivänä ei ole vaikeaa löytää turvallinen ja rahanarvoinen kerrossänky.

Näyttääkö huone pienemmältä kerrossängyllä?

Jos sinulla on vähän tilaa kotona, niin suosittelemme kerrossänkyä. Kerrossänky perustuu korkeuteen eikä leveyteen, joten lapsi saa enemmän lattiatilaa leikeille. Tyhjä lattiatila saa sitä paitsi huoneen tuntumaan ilmavammalta ja isommalta. Jos sijoitat kerrossängyn seinän viereen, pysyy huone edelleen avarana. Jos tila on pieni voi myös olla viisasta valita sänky, joka on maalattu vaalealla värillä. Tämä siitä syystä, että tummat värit voivat tehdä tilasta pienemmän näköisen.

Kerrossänky vai parvisänky?

Parvisänky ja kerrossänky voivat olla saman tyylisiä mutta ovat eroltaan suuria. Kerrossänky koostuu kahdesta sängystä ja parvisänky koostuu vain yläsängystä. Molemmat mallit löytyvät usein lastenhuoneista ja ovat erityisen käteviä pienemmissä tiloissa. Jos sinulla on vain yksi lapsi voi parvisänky olla parempi vaihtoehto kuin kerrossänky. Parvisängyt tulevat usein monilla lisävarusteille kuten kirjoituspöytä ja säilytysmahdollisuuksilla. Parvisängyn alapuolella jää paljon tilaa sijoittaa televisio, leluja tai jotain muuta.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Vuodekoko
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja