Missing translation for header.skipToContent

Osta nyt – Maksa 3 kk päästä! Lue lisää

Näyttää 24 tuotetta 805 tuotteesta
1
...
34

Suositut suodattimet

Sänky 160x200 on yleinen parisängyn koko Suomessa. Se tarjoaa riittävästi tilaa kahdelle nukkujalle ja mahdollistaa hyvän levon. Sängyn valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, sillä hyvä sänky tukee kehoa oikealla tavalla ja auttaa rentoutumaan. Sängyn patjan kovuus on yksilöllinen asia ja sen valinnassa kannattaa kokeilla eri vaihtoehtoja. Sängyn rungon materiaalina voi olla esimerkiksi puu, metalli tai kangas. Sängyn ulkonäköön voi vaikuttaa myös petauspatjan ja vuodevaatteiden valinnalla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Sänky 160x200

  • Kuinka monta henkilöä 160x200 sänkyyn mahtuu nukkumaan?

    160x200 sänkyyn mahtuu nukkumaan yleensä kaksi henkilöä.
  • Kuinka pitkäikäisiä 160x200 sängyt yleensä ovat?

    160x200 sängyt voivat kestää useita vuosia, mutta niiden elinikä riippuu monista tekijöistä, kuten käytöstä, patjan laadusta ja yleisestä hoidosta. Hyvin hoidettu ja laadukas sänky voi kestää jopa 10 vuotta tai enemmän, kun taas huonosti hoidettu tai halpa sänky voi kulua nopeammin ja vaatia korvaamista paljon aikaisemmin.
  • Onko 160x200 sänky helposti siirrettävissä tai purettavissa tarvittaessa?

    Riippuu sängystä. Joissain tapauksissa sängyn siirtäminen tai purkaminen voi olla melko helppoa, kun taas toisissa tapauksissa se voi olla haastavampaa. On suositeltavaa tarkistaa sängyn valmistajan ohjeet siitä, miten sänky tulee siirtää tai purkaa tarvittaessa. Lisäksi kannattaa harkita apua esimerkiksi ammattilaisilta, jos sänky on erityisen suuri tai raskas.