categoryTopBlock
Sänky

Sängyn lisävarusteet & sängynpäädyt

2 133tuotetta
Kampanja

Kodin1:ltä löydät laajan valikoiman erilaisia sängyn lisävarusteita, joilla on helppo luoda täysin uutta mukavuutta ja ilmettä makuuhuoneeseesi sekä kotisi ympäristöön. Sängyn lisävarusteilla ja tarvikkeilla voit toteuttaa itseäsi ja luoda nukkumisen kannalta parhaan mahdollisen ympäristön ja taata itsellesi parhaat mahdolliset unet.

Laadukkaat sängyn lisätarvikkeet edullisesti

Sänky on tietenkin makuuhuoneen tärkein elementti, mutta sängyn lisävarusteilla voit tuoda uutta nostetta ja parantaa sänkyäsi entisestään. Luo mahdollisimman viihtyisä makuuhuone uusilla sängyn lisävarusteilla Kodin1:ltä.

Valikoimastamme löydät esimerkiksi seuraavia tuotteita:

Sängynjalat

Jos haluat muuttaa sänkysi ilmettä vaivattomasti voit ostaa siihen uudet jalat antamaan uutta ilmettä. Meiltä löydät eri sängynjalkoja eri väreistä, materiaaleista, muodoista ja tyyleistä. Etsi valikoimasta sinulle mielisimmät sängynjalat ja muuta makuuhuoneesi yksityiskohtia helposti. Voit esimerkiksi ostaa puisia, metallisia, pyöreitä tai kulmikkaita sängynjalkoja. Vain mielikuvitus on rajana, kun toteutat kotisi ulkonäköä.

Niskatyynyt ja niskatuet

Niskatuki on oivallinen ratkaisu, jos esimerkiksi pidät sängyssä lukemisesta. On hyvä tukea niskaa, kun istuu sängyssä hyvän kirjan parissa. Tämän lisäksi niskatuki voi olla tyylikäs lisä makuuhuoneen sisustuksessa.

Makuuhuoneen säilytys

Monet törmäävät ongelmaan säilytystilan puutteessa ja siksi voit helposti lisätä säilytystilaa makuuhuoneeseesi. Tähän löytyy monta eri ratkaisua ja sängynaluslaatikot toimivat erinomaisesti sellaisille sängyille, joiden alle jää paljon tyhjää tilaa. Muita hyviä ratkaisuja ovat sängynpäätyarkut, jotka kaiken lisäksi ovat todella tyylikkäitä.

Peitteet ja tyynyt

Valikoimamme sisältää myös paljon erilaisia tyynyjä ja peitteitä, joilla voi päivittää makuuhuoneen ulkonäköä kaikista helpoiten. Voit vapaasti valita eri värisiä ja kokoisia tyynyjä tuomaan raikkautta ja väriä makuuhuoneeseen. Päiväpeitteet ovat samasta syystä loistava ratkaisu ja pitää kaiken lisäksi sänkysi puhtaana pölystä. 

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Vuodekoko
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja