categoryTopBlock
Sängyn lisävarusteet

Pidä makuuhuone järjestyksessä Kodin1:n säilytyskalusteilla

114tuotetta
Kampanja

Makuuhuone on paikka rentoutumiselle ja rauhoittumiselle. Se on rauhallinen turvapaikka, jossa pitkän päivän jälkeen on mukava rentoutua ja nukkua. Tästä syystä onkin tärkeää sisustaa makuuhuone niin, että kaikelle tarvittavalle löytyy oma paikkansa. Tavaroiden organisointi ja järjestäminen on helppoa kun huoneessa on järkevät sisustuskalusteet ja -ratkaisut. Kodin1:n valikoimasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä säilytyskalustevaihtoehtoja, kuten sängynaluslaatikoita, säilytysarkkuja, sängynpäätypenkkejä ja sängynpäätyjä sekä tyylikkäitä säilytyskoreja. Hanki tyylikkäät ja käytännölliset säilytysratkaisut Kodin1:ltä!

Käytännöllisiä säilytysratkaisuja

Käytännöllisellä ja riittävällä makuuhuoneen säilytystilalla on suuri merkitys. Järkevien säilytysjärjestelmien avulla on mahdollista saada pieneenkin huoneeseen lisää tilantuntua. Makuuhuoneesta tulee hetkessä viihtyisämpi ja rauhallisempi, kun tavaroita saa laitettua piiloon. Makuuhuoneeseen suunniteltuja säilytyskalusteita- ja ratkaisuja on monia. Voit valita mieleisesi systeemin sisustustyylistäsi ja maustasi riippumatta. Olemme valinneet Kodin1:n valikoimaan lukuisia tyylikkäitä ja laadukkaita säilytyskalusteita, joista löydät varmasti omaan kotiisi sopivat.

Makuuhuoneen säilytys sisustuksen mukaan
Jos makuuhuoneesi sisustus on romanttinen, voit valita säilytyskalusteeksi esimerkiksi kauniin säilytysarkun, joka on viimeistelty nappitoppauksella ja pehmeällä istuimella. Säilytysarkussa on reilusti arvokasta säilytystilaa ja se on ilo silmälle. Jos makuuhuoneesi sisustus on moderni, voit valita sinne pelkistetymmän säilytyslaatikon tai vaikkapa sängynpäätypenkin, joita on saatavana usean värisenä. Sisustustyylistä riippumatta, säilytysarkut ovat käytännöllinen tapa saada paljon tavaraa katseilta piiloon. Voit myös valita sängynpäädyn, jossa on säilytystilaa tai vaikkapa kirjahyllymaisen sänkyhyllyn. Hyllyille on mukava laittaa vaikkapa kauniit säilytyskorit.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Pestävä
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Toiminto
Vuodekoko
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Sänkytyyppi
Tyyli
Tyyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja