categoryTopBlock
Apupöytä

Yöpöydät

1 409tuotetta
Kampanja

Yöpöydät ovat tuiki tarpeellisia kalusteita. Yöpöydälle tulisi mahtua lamppu, vesilasi, kirja ja puhelin niin, ettei mikään niistä ole vaarassa pudota. Makuuhuoneen sisustukseen sopiva yöpöytä viimeistelee tyylikkään sisustuksen. Yöpöytää hankittaessa on hyvä miettiä, onko tarvetta esimerkiksi ylimääräiselle säilytystilalle. Jos on, niin silloin kannattaa hankkia vaikkapa laatikollinen yöpöytä tai pieni lipasto. Laatikot ovat käteviä myös silloin, kun haluaa pitää kodin tasot mahdollisimman siisteinä. Jos etsit parisänkyyn sopivia yöpöytiä, niiden ei ole mikään pakko olla samaa sarjaa kuin sänky tai edes samaa sarjaa keskenään. Sisustukseen voi luoda hauskaa kontrastia vaikkapa eri värisillä yöpöydillä. Siro ja yksinkertainen yöpöytä on omiaan pieneen tilaan. Pääasia kuitenkin on, että sille mahtuu kaikki tarpeellinen.

Valitse sopivan kokoiset ja tyyliisi sopivat yöpöydät

Yöpöydät ovat parhaimmillaan erinomaisia ja käytännöllisiä kalusteita. Siksi yöpöytää valittaessa tulisi ottaa huomioon seuraavat asiat. Käytettävissä oleva tila määrää yöpöydän koon. Usein makuuhuoneet ovat pieniä, eikä kovin isolle yöpöydälle ole tilaa. Sängyn korkeus on tärkeää siinä mielessä, että yöpöydän tulisi olla suunnilleen samalla korkeudella kuin sängyn. Tällöin nukkujan pään korkeudella ei ole teräviä kulmia. Mieti myös, tarvitaanko säilytystilaa vai pelkkää laskutilaa. Riittääkö siis pelkkä pöytä vai tulisiko siinä olla laatikot? Sopivatko väri ja materiaali muun huoneen sisustukseen ja sinun makuusi? Valikoimissamme on monenlaisia pöytiä eri materiaaleista. Haluatko puuta, lasia, rottinkia tai kenties jotain muuta? Makuuhuoneen sisustuksen olisi hyvä olla rauhallinen ja rentouttava. Parhaimmillaan ison sängyn molemmilla puolilla on yöpöydät ja niillä tyyliin sopivat lamput, jotka on helppo ja nopea laittaa päälle unenpöpperössä. Yksikin yöpöytä riittää kuitenkin, jos kahdelle ei ole tilaa. Tärkeää on, että sängyn vieressä on paikka, johon laskea kirja, puhelin tai silmälasit ennen nukkumaanmenoa.

Yöpöydät tukevasti paikoilleen

Päivitä makuuhuoneen sisustus nopeasti, hankkimalla tyylikkäät ja laadukkaat yöpöydät netistä edullisesti ja helposti kotiin toimitettuna. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja löydä mieleisesi kalusteet makuuhuoneeseen. Yöpöydän tulee olla tukeva, ettei se kaadu helposti. Yöpöydät voi tarvittaessa kiinnittää seinään tai vaikka sängyn päätyyn. Mutta jos pöytä on tarpeeksi tukevaa tekoa, ei kiinnitys ole tarpeen. Ennen tilaamista sinun tulee mitata käytettävissä oleva tila ja sängyn korkeus, jotta tilaat varmasti oikean kokoisen pöydän. Yöpöytien kokoaminen on useimmiten aika yksinkertaista ja nopeaa etenkin, jos kyseessä on pieni ja kevyt pöytä. Sen voi tehdä helposti ilman apukäsiä. Haastavinta onkin laatikoiden kokoaminen. Käyttömukavuuden vuoksi se on tärkeää tehdä erityisen huolellisesti, mutta vaikeaa ei sekään ole. Voit valita yöpöydäksi myös pienen sivupöydän tai vaikka kauniin jakkaran, jos ne sopivat sisustukseen paremmin, etkä tarvitse erityisen tukevaa pöytää. Löydät valikoimastamme varmasti budjettiisi ja kotiisi sopivat yöpöydät.

Mieti näitä asioita ennen kuin ostat yöpöydät

Miten luot makuuhuoneeseen harmonisen tunnelman?

Yöpöydät, jotka notkuvat lukemattomia kirjoja ja kaikenlaista pikkutavaraa, tekevät makuuhuoneesta helposti levottoman oloisen ja saattavat jopa heikentää yöunia. Siksi kannattaakin miettiä ennen yöpöydän hankintaa, mitä sillä yleensä säilytetään. Jos tapanasi on kerätä kaikenlaista pikkutavaraa yöpöydälle, hanki laatikollinen malli ja pidä yöpöydällä vain juuri sillä hetkellä lukemaasi kirjaa, herätyskelloa tai puhelinta ja tietenkin lamppua. Jos taas yöpöytä on lähinnä lamppua varten, voit hankkia siron, pienen pöydän. Tilaa ihana yöpöytä netistä ja voit jo muutamassa päivässä sisustaa unelmiesi makuuhuoneen valmiiksi. Makuuhuone, jossa tavarat ovat paikoillaan ja kaikella on paikkansa, on paras paikka hyville yöunille. Valitse sisustukseen harmoniset värit, jotka miellyttävät silmää kauniin kokonaisuuden aikaansaamiseksi.

Tarkoittaako käytännöllisyys tinkimistä tyylistä?

Yöpöydät ovat käytännöllisiä, mutta se ei onneksi tarkoita, etteivät ne voisi samalla olla myös kauniita ja tyylikkäitä. Hillitystä tyylistä pitävä valitsee yöpöydän, joka sopii sängyn tyyliin. Boheemimpi yhdistelee rohkeasti erilaisia materiaaleja, tyylejä ja värejä oman persoonallisen sisustuksen luodakseen. Vaikka sisustuslehdet pursuavatkin tiukkoja sääntöjä ja vinkkejä, pohjimmiltaan on kuitenkin tärkeintä, että asukkaasta itsestään koti tuntuu kodikkaalta ja viihtyisältä. Yhdistele siis rohkeasti ja kuuntele itseäsi. Erityisesti kodin intiimein huone, makuuhuone, voi edustaa asukkaansa makua, sillä sen ei tarvitse edustaa tai miellyttää ketään muuta. Käytännöllinen voi olla hyvinkin tyylikästä ja joskus taas voi tinkiä käyttömukavuudesta visuaalisen nautinnon vuoksi, mutta onneksi useimmiten niin ei tarvitse tehdä.

Pitääkö vierashuoneessa olla yöpöytä?

Yövieraan kannalta sängyn vieressä oleva pöytä on vierashuoneen tärkein kaluste heti sängyn jälkeen. Pöydällä olisi hyvä olla tilaa lampulle, vesilasille, kirjalle ja puhelimelle. Onko kurjempaa kuin vieraassa paikassa yöpyessään tunnustella tiensä pilkkopimeässä vuoteeseen, koska valot täytyy sammuttaa huoneen toiselta puolelta? Jos vierashuone on normaalisti jossain muussa kuin makuuhuonekäytössä, yöpöydäksi kannattaa hankkia esimerkiksi pieni lipasto, joka voi muuten toimia säilytystilana. Mieluiten sen tulisi kuitenkin olla huonekalu, jolla on muutakin käyttöä. Myös pienissä kodeissa, kuten yksiöissä, joissa huoneella on monta käyttötarkoitusta, yöpöydät kannattaa valita mahdollisimman monikäyttöisiksi.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja