Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 2990 tuotteesta
1
...
125

Kaikissa kodeissa tarvitaan laskutilaa! Kodin1:ltä löydät laadukkaat eteisen pöydät ja apupöydät muihinkin kodin tiloihin edullisesti ja helposti. Etsit ehkä kapeaa ja tyyliltään yksinkertaista apupöytää tai onko ostoslistallasi mahdollisesti trendikäs ja ylellinen messinkipöytä? Meiltä löytyy paljon vaihtoehtoja, jokaiselle jotakin. Tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Toimitamme tilauksesi sinulle edullisella rahdilla ja sinulla 14 päivän palautusoikeus. Olethan yhteydessä ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme.

Meiltä löydät erilaiset suuret ja pienet apu- ja sivupöydät, joilla saat sisustettua kotisi käytännölliseksi. Valikoimassamme on fiksuja ja tyylikkäitä ratkaisuja, kuten pyörällinen, helposti siirreltävä apupöytä ja konsolipöytä, jossa on laatikoiden ja hyllyjen muodossa sekä umpinaista että avonaista säilytystilaa. Valitsemalla värit ja materiaalit oikein, saat sisustukseen näyttävän ja miellyttävän tunnelman. Vaaleilla väreillä tila tuntuu väljemmältä ja ilmavammalta. Jos tilaa on vähän, kannattaa valita esimerkiksi valkoinen apupöytä. Jos haluat tunnelmasta samalla kertaa tyylikkään ja ylellisen, saattaa valkoinen marmori olla oikea valinta. Valkoisen värin lisäksi lasipinta saa tilan tuntumaan avarammalta. Materiaalin läpinäkyvyys mahdollistaa sen, että kaluste lähestulkoon sulautuu ympäristöönsä viemättä visuaalisesti tilaa lähes ollenkaan.

Tyylikkään sisustuksen aikaan saaminen ei tarkoita sitä, että kaikkien kalusteiden tulisi olla samaa sarjaa tai tyyliltään samanlaisia. Mielenkiintoisen ja kodikkaan ilmeen saat yhdistelemällä keskenään erityylisiä ja -värisiä huonekaluja ja yksityiskohtia. Jos tilan pinnat ovat vaaleita, voi vaaleutta rikkoa hankkimalla tilaan mustan tai ruskean apupöydän. Vastaavasti tummaa seinää vasten vaalea huonekalu on edukseen. Valikoimassamme on sekä valko- että mustalakattuja sekä muun muassa metallirunkoisia eteisen pöytiä. Voit valita halutessasi sivupöydäksi vaikkapa betoni- tai marmorikantisen pöydän. Kodin1:n valikoimasta löydät paljon erityylisiä sivu- ja apupöytiä niin eteiseen kuin vaikkapa keittiöönkin. Meiltä löytyvät niin trendikkäät ja rustiikkiset kuin klassiset ja retrotyylisetkin pöydät. Jos etsit pyöreää pikkupöytää, kannattaa tutustua myös sivupöytävalikoimaamme.

 

Tee eteisestä kutsuva kauniilla eteispöydällä

Eteinen on ensimmäinen tila, jonka asunnosta näemme. Siksi on erityisen tärkeää panostaa eteisen sisustukseen, sillä sen perusteella vieraasi muodostaa käsityksen koko kodistasi. Kapealla pöydällä on sopivasti tilaa leikkokukille, kynttilälyhdylle tai valaisimelle. Jos valitset pöydän, jossa on laatikkotilaa, saat pidettyä helposti yllä järjestystä ja ei-toivotut tavarat poissa silmistä. Jos taas haluat luoda eteiseen ylellistä tunnelmaa, voisi marmoripöytä olla oiva vaihtoehto. Oli eteisesi sitten pieni tai suuri, säilytystilan tarpeessa tai ei, niin löydät varmasti sopivan pöydän Kodin1:n laajasta valikoimasta.