categoryTopBlock
Apupöytä

Sarjapöytä

234tuotetta
Kampanja
Suositut suodatukset

Sarjapöydät ovat käytännöllinen ratkaisu lähes tilaan kuin tilaan. Valikoimassamme on erilaisia ja erikokoisia vaihtoehtoja, joista löydät varmasti oikean pöytäsarjan, joka sopii juuri sinun kotiisi ja tarpeisiisi. Toimitamme tilauksesi aina edullisella rahdilla luotettavasti ja turvallisesti. Tule tutustumaan valikoimaamme! Jos tarvitset apua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sarjapöytä sopii yhtä hyvin sohvapöydäksi kuin tyylikkääksi sivupöydäksinojatuolin ääreen. Valikoimastamme löydät niin pieniä kuin suuriakin vaihtoehtoja. Voit valita joko 2- tai 3-osaisen yhdistelmän. Sarjapöydän etuna on sen rakenne ja monikäyttöisyys, joka mahdollistaa sen, että pöytiä voi jakaa tarpeen mukaan eri paikkoihin. Niiden avulla uudistat olohuoneen sisustusta helposti ja nopeasti. Vain oma mielikuvituksesi luo rajat sarjapöytien käytölle. Ehkäpä haluat käyttää sarjapöydän yhtä osaa sohvapöytänä ja muita sivupöytinä samassa tilassa? Sarjapöydän avulla tilan sisustuksen muuntelu on helppoa ja nopeaa, näin sitä voi tehdä vaikka päivittäin!

 

Sarjapöytiä joka makuun ja tarkoitukseen

Haluatko sisustaa tilan tyylikkäästi mustalla tai valkoisella korkeakiiltoisella sarjapöydällä? Rustiikkisen tammisella pöydällä tai ylellisen tyylikkäällä marmoripöytäsarjalla? Meidän valikoimistamme löytyy sopiva sarjapöytä lähes joka tyyliin ja tarkoitukseen. Sarjapöytää voi käyttää sohva- ja sivupöydän lisäksi pienenä apupöytänä, jonka ääressä lapset voivat tarvittaessa nauttia mehusta ja kekseistä aikuisten kahvitellessa suuren pöydän ääressä. Sarjapöytä on oiva vaihtoehto myös perinteiselle yöpöydälle. Valitse vain suosikkisi eri materiaali- ja värivaihtoehdoista. Löydät meiltä luonnonkauniit puumateriaalista valmistetut pöydät sekä tyylikkäät pöydät, joiden runko on valmistettu metallista, puusta tai teräksestä. Kansitasomateriaaleja ovat muun muassa lasi, marmori ja betonijäljitelmä.  Pöytiä löytyy niin pyöreinä kuin kulmikkainakin. Valitse niistä se, joka sopii parhaiten haluttuun käyttötarkoitukseen ja tilaan.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja