categoryTopBlock
Sänky

Parisänky

448tuotetta
Kampanja

Parisänky on makuuhuoneen tärkein kaluste, jolla on suurin rooli ja joka määrää kuinka mukavasti nukut. Meiltä löydät parisänkyjä monessa eri koossa, kaikkiin sisutustyyleihin ja hintaluokkiin. Kun ostat parisänkyä, on monta asiaa, joita täytyy ottaa huomioon. Minkä kokoisen parisängyn tarvitset, kuinka kova sänky on ja mikä sopii malli sinulle parhaiten? Kodin1 valikoimasta löydät trendikkäitä ja halpoja parisänkyjä eri kovuisina, joista löydät varmasti sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Luksus, mukavuus & kuninkaallinen koko

Parisänkyjämme tarjotaan useissa eri kovuusasteissa, jotta sinä löytäisit juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. valita vapaasti valita tarpeesi mukaan parisänkyjä mustassa, tummanharmaassa, vaaleanharmaassa, beigessä, sinisessä, vihreässä, vaaleanpunaisessa sekä valkoisessa värivalikoimassa sekä valita sängyn leveyden  140 cm – 210 cm väliltä.

Sisusta sängyllä

Jotta sänkysi sopisi juuri sinun sisustustyyliisi, rohkaisemme valitsemaan oheistuotteita sänkyysi. Valitse sinulle mieluisin värivaihtoehto ja tilaa lisäksi sängynpääty luodaksesi unelmamakuuhuoneesi. Etsi valikoimastamme paras parisänkyvaihtoehto sinun tarpeillesi, muokkaa siitä näköisesi ja tilaa nyt Kodin1:ltä.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Säilytys
Pestävä
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Valaistus
Toiminto
Vuodekoko
Makuupaikkojen määrä (kpl)
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja