Missing translation for header.skipToContent

Kampanjahinnat sängyistä, sohvista & paljon muuta!

Näyttää 17 tuotetta 17 tuotteesta

Suositut suodattimet

Meiltä löydät tyylikkäät ja mukavat moottorisängyt, jotka ovat helposti säädettävissä haluamaasi lepoasentoon. Moottorisängyn päädyt säädät kätevästi langattomalla kaukosäätimellä. Moottorisänkyjämme voit täydentää mielesi mukaan sängynpäädyillä ja niskatyynyillä, jolloin mukavuutesi lisääntyy entisestään. Tuote sopii myös erityisen hyvin kuorsauksesta kärsiville tai ruokatorven refluksitautia sairastaville, jotka saavat usein avun sängynpäädyn korottamisesta. Selälle sänky antaa myös mukavan tuen ja ehkäisee selkäsärkyjä. Moottorisänkyihimme voit myös vaihtaa patjat, jos tunnet siihen olevan tarvetta. Moottorisänkyyn sijoittaessa, sijoittaa samalla myös elämisen laatuun. Sängyssä nukumme, lepäämme, katsomme televisiota tai luemme kirjaa. Eikö sängyn siis pitäisi olla mukava ja tarpeidemme arvoinen? Tietenkin pitäisi. Hyvään yöuneen sijoittaminen maksaa aina itsensä takaisin terveydessä ja kohentuneessa elämänlaadussa.

Moottorisänky - mitä pitää huomioida ennen ostotapahtumaa?

  • Minkälaiseen sisustukseen moottorisänky sopii?

    Moottorisängyt sopivat kaikenlaiseen sisustukseen. Huoneen koosta riippuu, mitä kalusteita makuuhuoneeseen kannattaa laittaa. Makuuhuone on myös kodin yksityisin huone, johon vierailla ei yleensä ole asiaa. Makuuhuoneen sisustusta voi lähestyä useammasta eri lähtökohdasta. Makuuhuoneen sisustuksessa voit toteuttaa kaikki unelmasi, sillä makuuhuone on vain sinun. Makuuhuoneen ja ensisijaisesti vuoteen tarkoitus on antaa parhaat lähtökohdat uneen. Makuuhuoneen tulisi olla sisustettu siten, että tunnet itsesi nukkumaan mennessä rentoutuneeksi ja olosi on levollinen. Sängyn viereen kannattaa laittaa yöpöytä, jossa ovat tärkeimmät tavarasi, kuten esimerkiksi puhelin tai kirja, jota luet ennen nukkumaanmenoa. Makuuhuoneeseen sopii kätevästi myös nojatuoli ja vaatekaappi tärkeimmille vaatteillesi. Mekanismisängyt sopivat mihin tahansa sisustustyyliin täydellisesti. Osta siis käytännölliset ja upeat sängyt meiltä.
  • Voinko tarvittaessa perua kaupan?

    Uskomme, että tulet olemaan tyytyväinen edullisiin ja käytännöllisiin moottorisänkyihimme, mutta sinulla on aina myös 14 päivän palautusoikeus kaikille ostamillesi tuotteille. Asiakas on meille aina tärkein ja haluamme tietysti, että olet ostamaasi tuotteeseen tyytyväinen. 14 vuorokauden palautusoikeus tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että sinulla on oikeus vaihtaa ostamasi tuote vastaavaan tuotteeseen. Kuluttajansuojan toteutuminen käytännössä on sekä ostajan että myyjän etu ja haluamme, että tulet meille ostoksille toistekin. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja poimi sieltä sinua eniten miellyttävät tuotteet. Tilaa siis moottorisängyt meiltä jo tänään.
  • Minkälaisia maksuvaihtoehtoja on saatavilla?

    Verkkokauppamme tarjoaa monenlaisia maksuvaihtoehtoja. Visalla tai Mastercardilla voi maksaa kätevästi suoraan verkkokaupassa. Maksaessasi sinun tulee ilmoittaa korttisi numero, voimassaoloaika ja CVC-koodi, jonka löydät kortin takaa. Maksu veloitetaan tässä tapauksessa suoraan luottokortilta. Tilauksen voi maksaa myös verkkopankissa. Jos valitset tämän vaihtoehdon, ohjautuu sivu suoraan verkkopankkiisi. Tänä päivänä yhä useampi haluaa saada lisää maksuaikaa tilaukselleen. Näin halutessasi, voit maksaa ostoksesi myös laskulla tai jakaa maksusi osiin. Osamaksu voi olla pienimmillään vain viisi euroa kuukaudessa tilauksesi summasta riippuen. Lasku- ja osamaksuvaihtoehdot tarjoaa Klarna, jonka kautta laskutus hoituu luotettavasti. Osta siis moottorisängyt meiltä ja maksa vain vähän kerrallaan tai koko ostos jo heti tilaushetkellä.