categoryTopBlock
Sänky

Moottorisänky

19tuotetta
ALE

Meiltä löydät tyylikkäät ja mukavat moottorisängyt, jotka ovat helposti säädettävissä haluamaasi lepoasentoon. Moottorisängyn päädyt säädät kätevästi langattomalla kaukosäätimellä. Moottorisänkyjämme voit täydentää mielesi mukaan sängynpäädyillä ja niskatyynyillä, jolloin mukavuutesi lisääntyy entisestään. Tuote sopii myös erityisen hyvin kuorsauksesta kärsiville tai ruokatorven refluksitautia sairastaville, jotka saavat usein avun sängynpäädyn korottamisesta. Selälle sänky antaa myös mukavan tuen ja ehkäisee selkäsärkyjä. Moottorisänkyihimme voit myös vaihtaa patjat, jos tunnet siihen olevan tarvetta. Moottorisänkyyn sijoittaessa, sijoittaa samalla myös elämisen laatuun. Sängyssä nukumme, lepäämme, katsomme televisiota tai luemme kirjaa. Eikö sängyn siis pitäisi olla mukava ja tarpeidemme arvoinen? Tietenkin pitäisi. Hyvään yöuneen sijoittaminen maksaa aina itsensä takaisin terveydessä ja kohentuneessa elämänlaadussa.

Moottorisänky - mitä pitää huomioida ennen ostotapahtumaa?

Moottorisänky on mukava unentuoja ja sopii meille jokaiselle. Jokaisella henkilöllä on sama perustarve, eli uni. Unentarve vaihtelee ihmisestä riippuen. Joskus jokin sairaus tai elämäntilanne saattaa vaikuttaa unentarpeeseemme. Ammattilaisten suositusten mukaan ei patja saa olla liian pehmeä. Kunnon jousitus saa aikaan tunteen, että patja tuntuu pehmeältä. Moottorisängyissämme on jämäkät ja joustavat patjat, jotka pitävät selkärangan suorassa. Meiltä saat myös hyvän sijauspatjan ja lisää mukavia tyynyjä moottorisänkyysi. Moottorisänkyhän on upea keksintö, joka on olemassaolollaan tuonut helpotusta monille ihmisille. Huonosti nukkuvat ja refluksitaudista ja kuorsauksesta kärsivät ovat useimmiten saaneet moottorisängystä avun vaivoihinsa. Tyynyillä ja sängynpäädyllä saa lisää tukea hienoille ja käytännöllisille moottorisängyillemme. Huomioi, että tyynyt ja sängynpäädyt eivät tule sängyn mukana. Tyynyjä hankkiessasi muista myös, että tyynyillä tuetaan niskaa ja pidetään selkäranka suorana. Sopiva tyyny estää tehokkaasti myös niska- ja hartia-alueen kiputiloja. Moottorisängyt palvelevat käyttäjää mahdollisimman hyvin. Hanki omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat moottorisängyt meiltä.

Asenna moottorisängyt helposti ja kätevästi

Moottorisängyt ovat huonekaluja, jotka ovat helppoja asentaa. Älä suotta pelkää asennusta, sillä sänky tuodaan suoraan kotiisi ja sängyn jalkojen laittamiseen tarvitset vain ruuveja, vasaran ja ruuvimeisselin. Sänky on huonekaluista se, jolle asetetaan usein suuria vaatimuksia mukavan ja rentouttavan yöunen saamiseksi. Sängyssä myös luetaan kirjaa ja katsotaan televisiota. Moottorisängyt vaihtelevat kooltaan, joten sinun tarpeisiisi löytyy varmasti sopiva yksilö. Moni miettii myöskin, miten hankittu sängynpääty asennetaan. Sängynpääty toimitetaan suoraan kotiisi. Mukana tulevat selkeät asennus- ja kiinnitysohjeet ja tarpeellinen kiinnityslista. Porakone on myös hyvä olla esillä kokoamisessa. Säätösängyt ovat monille käyttäjille kuin tehtyjä, sillä ne antavat pehmeän ja turvallisen yöunen ja tukevat selkärangan oikeaa asentoa. Jos tarvitset parisänkyä, on valintasi myös todella onnistunut, sillä parisängyissä kumpikin puoli sängystä on säädettävissä yksilöllisesti kaukosäätimellä. Jokainen meistä on yksilö ja meillä on erilaiset tarpeet myös vuoteemme valinnassa. Osta kätevä ja hoitava moottorisänky luotettavasti meiltä.

Moottorisängyt ja muu sisustus

Minkälaiseen sisustukseen moottorisänky sopii?

Moottorisängyt sopivat kaikenlaiseen sisustukseen. Huoneen koosta riippuu, mitä kalusteita makuuhuoneeseen kannattaa laittaa. Makuuhuone on myös kodin yksityisin huone, johon vierailla ei yleensä ole asiaa. Makuuhuoneen sisustusta voi lähestyä useammasta eri lähtökohdasta. Makuuhuoneen sisustuksessa voit toteuttaa kaikki unelmasi, sillä makuuhuone on vain sinun. Makuuhuoneen ja ensisijaisesti vuoteen tarkoitus on antaa parhaat lähtökohdat uneen. Makuuhuoneen tulisi olla sisustettu siten, että tunnet itsesi nukkumaan mennessä rentoutuneeksi ja olosi on levollinen. Sängyn viereen kannattaa laittaa yöpöytä, jossa ovat tärkeimmät tavarasi, kuten esimerkiksi puhelin tai kirja, jota luet ennen nukkumaanmenoa. Makuuhuoneeseen sopii kätevästi myös nojatuoli ja vaatekaappi tärkeimmille vaatteillesi. Mekanismisängyt sopivat mihin tahansa sisustustyyliin täydellisesti. Osta siis käytännölliset ja upeat sängyt meiltä.

Mistä sisustusideoita makuuhuoneeseen

Moottorisängyt sopivat kaikenlaisille käyttäjille ikään, sukupuoleen tai kokoon katsomatta. Moottorisänky ei ole ylellisyystuote niin kuin vielä muutama vuosi sitten yleisesti luultiin. Päinvastoin moottorisängyn on todettu helpottavan monenlaisista oireista ja sairauksista kärsiviä. Meiltä löydät tyylikkäät ja edulliset mekanismisängyt, jotka on suunniteltu jokaiselle kukkarolle. Moottorisängyn itsessään voi vielä sisustaa joko hillityn tyylikkäillä mustilla, valkoisilla tai tiilenruskeilla tyynyillä tai luoda ympärille värien kirjoa värikkäillä tyynyillä. Nykyään on vallalla trendi, joka kehottaa sisustamaan mahdollisimman yksinkertaisesti, näkyvästi ja tyylikkäästi sekä etsimään siistiä ja harmonista kokonaisuutta. Edullinen moottorisänky on upea valinta kaikille ja kaikentyyppisiin makuuhuoneisiin.

Voinko tarvittaessa perua kaupan?

Uskomme, että tulet olemaan tyytyväinen edullisiin ja käytännöllisiin moottorisänkyihimme, mutta sinulla on aina myös 14 päivän palautusoikeus kaikille ostamillesi tuotteille. Asiakas on meille aina tärkein ja haluamme tietysti, että olet ostamaasi tuotteeseen tyytyväinen. 14 vuorokauden palautusoikeus tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että sinulla on oikeus vaihtaa ostamasi tuote vastaavaan tuotteeseen. Kuluttajansuojan toteutuminen käytännössä on sekä ostajan että myyjän etu ja haluamme, että tulet meille ostoksille toistekin. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja poimi sieltä sinua eniten miellyttävät tuotteet. Tilaa siis moottorisängyt meiltä jo tänään.

Minkälaisia maksuvaihtoehtoja on saatavilla?

Verkkokauppamme tarjoaa monenlaisia maksuvaihtoehtoja. Visalla tai Mastercardilla voi maksaa kätevästi suoraan verkkokaupassa. Maksaessasi sinun tulee ilmoittaa korttisi numero, voimassaoloaika ja CVC-koodi, jonka löydät kortin takaa. Maksu veloitetaan tässä tapauksessa suoraan luottokortilta. Tilauksen voi maksaa myös verkkopankissa. Jos valitset tämän vaihtoehdon, ohjautuu sivu suoraan verkkopankkiisi. Tänä päivänä yhä useampi haluaa saada lisää maksuaikaa tilaukselleen. Näin halutessasi, voit maksaa ostoksesi myös laskulla tai jakaa maksusi osiin. Osamaksu voi olla pienimmillään vain viisi euroa kuukaudessa tilauksesi summasta riippuen. Lasku- ja osamaksuvaihtoehdot tarjoaa Klarna, jonka kautta laskutus hoituu luotettavasti. Osta siis moottorisängyt meiltä ja maksa vain vähän kerrallaan tai koko ostos jo heti tilaushetkellä.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Vuodekoko
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE