Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: SAVE30

Päättyy:

Näyttää 8 tuotetta 8 tuotteesta
Haluatko luoda makuuhuoneeseesi ylellisen ja rauhallisen tunnelman? Jos, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Katossänky antaa makuuhuoneelle ylellistä ilmettä luoden samalla kodikkuutta. Kodin1:n valikoimasta löydät monia erilaisia katossänkyjä edullisesti.

  • Millainen pylvässänky minun pitäisi valita?

    Valitse se katosvuode, josta eniten pidät. Klassisella katosvuoteella saat huoneeseen tyylikkään ilmeen. Jos taas pidät enemmän lämpimän kodikkaasta tunnelmasta, saattaa puinen katossänky olla oikea valinta sinulle. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!
  • Kuuluuko pylvässängyn toimitukseen koko sänky?

    Valitettavasti ei. Pylvässänkyyn kuuluu vain sängynrunko, joten muut tarvikkeet joudut ostamaan erikseen. Kodin1:n valikoimasta löydät kaiken tarvittavan helposti, niin joustinpatjat kuin sijauspatjatkin.
  • Minkä kokoisia katossänkyjä Kodin1:llä on?

    Valikoimastamme löytyy niin yhden kuin kahden hengen katosvuoteita. Niihin löydät meiltä myös sopivan kokoiset sijauspatjat. Meiltä löydät myös eri materiaaleista valmistetut sängyt, jotka kaikki ovat tukevia ja mukavia. Riippumatta siitä, millaisen katosvuoteen päätät valita, olemme varmoja, että se tuo makuuhuoneeseesi kodikasta tunnelmaa ja viihtyisyyttä.