categoryTopBlock
Sänky

Patja

333tuotetta
ALE
Suositut suodatukset

Keskiverto ihminen nukkuu 7-9 tuntia vuorokaudessa, joten ei todellakaan ole samantekevää, millaisella alustalla tämä tapahtuu. Patja vaikuttaa suuresti unen laatuun ja jopa määräänkin. Patjan valintaan kannattaakin paneutua huolella. Valikoimassamme on hyviä vaihtoehtoja kaikenikäisille ja kokoisille nukkujille. Uutta hankittaessa ovat jousitetut patjamme hyvä valinta. Ne soveltuvat eripainoisille ja eri nukkumatyyleille. Patjojen kovuutta voi vertailla tarkkailemalla jousien määrää per neliömetri. Mitä enemmän patjassa on jousia, sen kovemmat ovat myös patjat. Henkilökohtaiset mieltymykset määräävät osaltaan patjan kovuutta. Meiltä löydät myös patjoja eri leveyksillä, joten sopiva löytyy varmasti kaikenkokoisille ja tyylisille nukkujille. Runkopatjoihimme voi lisätä jalat ja näin niistä saa helposti tehtyä mukavan vuoteen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä patjoista

Miten valita oikea patja?

Oikean patjan valinta riippuu monista tekijöistä, kuten nukkujan painosta, pituudesta, nukkuma-asennosta ja henkilökohtaisista mieltymyksistä. Hyvä patja tukee kehoa oikeissa kohdissa ja auttaa välttämään selkäkipuja. Kannattaa kokeilla erilaisia patjoja ja ottaa aikaa löytääkseen sopivan. Liian pehmeä tai liian kova patja voi aiheuttaa epämukavuutta ja häiritä unta.

Voiko patja olla liian kova?

Kyllä, patja voi olla liian kova. Liian kova patja ei tue kehon luonnollisia käyriä, mikä voi johtaa kipuihin ja epämukavuuteen nukkuessa. Liian kova patja voi myös aiheuttaa painepisteitä, jotka häiritsevät verenkiertoa ja hermotoimintaa. Jokaisen keho on kuitenkin yksilöllinen, ja jotkut ihmiset voivat tuntea olonsa mukavaksi kovemmassa patjassa kuin toiset.

Kuinka usein patja pitää vaihtaa?

Patja tulisi vaihtaa noin 7-10 vuoden välein. Tämä johtuu siitä, että patjan käyttöikä riippuu monista tekijöistä, kuten patjan laadusta, käyttömäärästä ja käyttötavasta. Patjan vaihtaminen säännöllisesti auttaa ylläpitämään hyvää unenlaatua ja vähentämään selkäkipuja ja muita kehon kiputiloja.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Vuodekoko
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE