Missing translation for header.skipToContent

Kampanjahinnat sängyistä, sohvista & paljon muuta!

Näyttää 21 tuotetta 21 tuotteesta

Suositut suodattimet

Kodin1:ltä saat ergonomiset, vartaloa hyvin mukailevat ja vartalon paineen tunnetta vähentävät vaahtomuovipatjat. Joustavuutensa ansiosta vaahtomuovipatja jakaa painosi tasaisesti nukkuma-alustalle parantaen samalla verenkiertoa ja unen laatua. Vaahtomuovipatja antaa vartalolle tukea samalla tuntuen mukavan pehmeältä. Vaahtomuovipatjat ovat hengittäviä ja irrotettavan päällisen ansiosta ne on helppo pitää puhtaina ja raikkaina. Yhdessä sälepohjan kanssa ne tekevät sängynrungosta mukavan sängyn, jossa voit nukkua yösi hyvin ja rauhallisesti.

Erilaisia vaahtomuovipatjoja

Valikoimamme vaahtomuovipatjat voidaan jakaa kahteen eri kategoriaan. Ohessa voit tutustua niiden yleisimpiin ominaisuuksiin.

Memoryvaahto

Memoryvaahto on lämpö- ja painosensitiivinen, joten se antaa keholle erinomaisen mukavuuden ja tuen. Tämä suhteellisen pehmeä materiaali mukautuu kehosi muotoihin ja liikkeisiin. Vaahto auttaa vähentämään paineen tunnetta keholla, joten voit nukkua yösi rauhallisesti ja mukavasti.

Kylmävaahto

Verrattuna memoryvaahtoon, kylmävaahto antaa vartalolle kiinteämmän tuen ja tunnun. Tämä korkeaelastinen materiaali ei ole yhtä sensitiivinen painolle ja lämmölle kuin memoryvaahto. Näin vaahto ei painu kasaan yhtä helposti ja se pitää kiinteytensä pidempään. Kylmävaahdon tärkein etu on sen hengittävyys, joka muun muassa pidentää patjan käyttöikää.

Näin valitset sinulle sopivan vaahtomuovipatjan

Vaahtomuovipatjaa valittaessa kannattaa pohtia vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • Pidätkö pehmeästä vai kovasta patjasta?
  • Tuleeko sinulle öisin helposti kuuma?

Jos haluat nukkua pehmeällä patjalla, valitse silloin memoryvaahdosta valmistettu vaahtomuovipatja. Jos taas pidät nukkumisesta hieman kovemmalla alustalla, kannattaa valita kylmävaahdosta valmistettu patja.

Valikoimastamme löydät erikokoisia vaahtomuovipatjoja:

  • Vaahtomuovipatja 80x180
  • Vaahtomuovipatja 90x200
  • Vaahtomuovipatja 180x200