Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 6 tuotetta 6 tuotteesta

Suositut suodattimet

Vaahtomuovipatja 80x200 on erinomainen valinta niille, jotka etsivät mukavaa ja kestävää patjaa. Vaahtomuovi on materiaalina joustavaa ja se muotoutuu kehon mukaan. Patjan koko 80x200 sopii hyvin yhden hengen sänkyyn ja se on erittäin suosittu vaihtoehto esimerkiksi opiskelija-asuntoihin tai vierashuoneisiin. Vaahtomuovipatjat ovat myös allergiaystävällisiä, sillä ne eivät kerää pölyä kuten esimerkiksi perinteiset jousipatjat. Vaahtomuovipatja on myös kevyt ja helppo käsitellä, joten sitä on helppo siirrellä tarvittaessa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä: Vaahtomuovipatja 80x200

  • Kuinka paksu vaahtomuovipatja yleensä on koossa 80x200?

    Yleensä vaahtomuovipatjat koossa 80x200 ovat paksuudeltaan noin 5-10 senttimetriä. Tarkka paksuus voi kuitenkin vaihdella riippuen patjan käyttötarkoituksesta ja valmistajasta.
  • Tarjoavatko vaahtomuovipatjat 80x200 riittävän tuen ja mukavuuden?

    Kyllä, vaahtomuovipatjat 80x200 tarjoavat yleensä riittävän tuen ja mukavuuden. Vaahtomuovi on joustava materiaali, joka muotoutuu kehon mukaan ja tarjoaa hyvän tuen. Tämän kokoiset patjat sopivat yleensä yhdelle henkilölle, ja niitä on saatavilla eri kovuuksilla ja ominaisuuksilla, joten valinnanvaraa riittää eri tarpeisiin. On kuitenkin tärkeää valita patja, joka sopii omaan kehonrakenteeseen ja nukkumistyyliin parhaiten.
  • Onko vaahtomuovipatjassa 80x200 käytetty materiaali allergiaystävällistä?

    Yleisesti ottaen vaahtomuovipatjat ovat allergiaystävällisiä, sillä ne eivät kerää pölyä tai muita allergeeneja samalla tavalla kuin esimerkiksi jousipatjat. Kuitenkin, tarkempaa vastausta kysymykseen ei voida antaa ilman tietoa siitä, millaista vaahtomuovia patjassa on käytetty. Mikäli patja on hankittu suomalaiselta valmistajalta, valmistajan sivuilta tai asiakaspalvelusta voi yleensä löytää tarkempaa tietoa käytetyistä materiaaleista ja niiden allergiaystävällisyydestä.