Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 8 tuotetta 8 tuotteesta

Ilmapatja on kevyt ja kätevä varavuode, joka on helppo ottaa mukaan esimerkiksi retkelle tai vierailulle. Ilmapatjan pumppaaminen on nopeaa ja sen käyttö on mukavaa. Ilmapatja voi olla myös hyvä vaihtoehto varavuoteena esimerkiksi tilanteissa, joissa vierasvaraa ei ole tarpeeksi. Ilmapatjan etuna on sen keveys ja helppo säilytettävyys. Ilmapatjan huonona puolena voi olla sen herkkyys puhkeamiselle. Ilmapatjaa käytettäessä on tärkeää huolehtia sen asianmukaisesta säilytyksestä ja käyttämisestä, jotta se kestää pitkään ja pysyy ehjänä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ilmapatjoista

  • Millaisia ilmapatjoja ja puhallettavia patjoja Kodin1:llä on?

    Kodin1:llä on laaja valikoima erilaisia ilmapatjoja ja puhallettavia patjoja, jotka sopivat esimerkiksi vierasvaraksi tai retkelle mukaan otettaviksi. Valikoimassa on muun muassa perinteisiä ilmapatjoja, ilmapatjoja sisäänrakennetulla pumppulla, kaksikerroksisia ilmapatjoja, retkipatjoja sekä ilmatäytteisiä makuualustoja. Lisäksi valikoimassa on erilaisia puhallettavia patjoja, kuten sohvapatjoja, rantapatjoja ja leikkimattoja lapsille.
  • Voinko ostaa itsetäyttyvän patjan?

    Kyllä, voit ostaa itsetäyttyvän patjan. Monet kauppiaat ja verkkokaupat tarjoavat itsetäyttyviä patjoja eri kokoisina ja hintaisina vaihtoehtoina. Muista kuitenkin vertailla eri vaihtoehtoja ja lukea arvosteluja ennen ostamista varmistaaksesi, että valitsemasi patja sopii tarpeisiisi.