Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 1867 tuotteesta
1
...
78

Suositut suodattimet

Sängynpäädyt ovat helppo tapa lisätä makuuhuoneesi viihtyvyyttä. Aikaisempina vuosina harvemmin käytetyt sänkyjen erilliset päätyosat alkavat olla arkea myös meillä. Niiden avulla on helppoa muuttaa sisustuksen ilmettä makuuhuoneessa tarvitsematta vaihtaa koko sänkyä. Ja mikä tärkeintä, ne ovat huomattavasti edullisempia hankkia kuin perinteiset sängyt. Perinteistä jalallista runkopatjaa tai jenkkityylistä sänkyä voi muunnella helposti vaihtamalla sängynpäätyjä. Valikoimaa alkaa myöskin olla runsaasti, niin väreissä kuin materiaaleissakin. Voit valita upeita, kartanomallisia sängynpäätyjä tai tyylikkään yksinkertaisia malleja. Päätyjä on saatavilla puisina, erilaisilla kankailla verhottuina tai vaikkapa aidolla nahalla päällystettyinä. Jo reilulla satasella muutat makuuhuoneesi tärkeimmän kalusteen kutsuvaksi keitaaksi, joka suorastaan houkuttelee sinua nukkumaan. Tämä kaikki mahdollistuu vain pienellä vaivalla.

Sängynpäädyt makuuhuoneen tyylin luojana

 • Vanhaa vai uutta tyyliä?

  Sängynpäädyt voivat kruunata makuuhuoneesi. Sängynpääty netistä hankittuna antaa sinulle mahdollisuuden miettiä ja vertailla kodin rauhassa, mitä haluat tuotteeltasi. Sitäpaitsi verkkokauppa on tämän päivän trendikäs ostosmuoto. Materiaalit ja värit, koot ja design, kaikkia näitä voit vertailla yksinkertaisella hiiren näpäyksellä. Jos olet vanhaa tyyliä arvostava, niin olet saapunut oikeaan osoitteeseen. Jos arvostat modernia tai vaikkapa orientaalista tyyliä, mallistostamme löydät varmasti sinulle sopivan tuotteen. Myös edulliset hintamme ja toimitusvarmuutemme ovat suunniteltu tukemaan valintaasi. Mikäli sinulle jää jokin asia epäselväksi tai tarvitset muuten vaan lisätietoa hankintaasi liittyen, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Ystävälliset asiakaspalvelijamme neuvovat sinua mielellään ja vastaavat tuotteitamme ja toimitusta koskeviin kysymyksiin.
 • Mihin sängynpääty sopii?

  Sängynpäädyt sopivat kaikkiin koteihin. Laaja ja kattava mallivalikoima ja innovatiivinen designimme mahdollistavat trendikkään makuuhuoneen sisustuksen jokaiselle. Yhdessä niskatyynyjen kanssa käytettynä sängynpääty toimii erinomaisena selkänojana. Tällöin esimerkiksi puoli-istuvassa asennossa rentoutuminen tai lukeminen sängyssä on helppoa. Sängynpääty saattaa myös suojella seinää likaantumiselta ja hankaukselta. Sitäpaitsi on huomattavasti miellyttävämpää kolauttaa unissaan kätensä lämpöisellä kankaalla verhottuun sängynpäätyyn kuin viileään ja kovaan seinään. Sisustajalle se tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet. Eri värivaihtoehdot ja valmistusmateriaalit, muotoilu ja koko mahdollistavat sängynpäädyn toimimisen tilan harmonisoijana tai vaikkapa tilaa piristävänä yksityiskohtana. Vaaleat vaihtoehdot luovat avaruutta tilaan, kun taas tummat pienentävät tilaa. Värileikeillä voidaan helposti piristää kenties muuten yksitoikkoista sisustusta. Muotoilu kertoo sängyn haltijasta.
 • Hinta vai näyttävyys?

  Meillä hinta ja näyttävyys eivät ole toistensa vastakohtia. Edulliset mallimme mahdollistavat näiden sisustusta, mukavuutta sekä näyttävyyttä lisäävien sängynpäätyjemme hankkimisen jokaiseen budjettiin. Pienelläkin rahalla voit rakentaa kokonaisuuden, joka tyydyttää katsojan silmää luoden samalla harmonista tunnelmaa juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Mikset käyttäisi sängynpäätyä kertomaan, että tässä nukun minä! Sängynpäädyt soveltuvat hyvin hintansa ja helpon asennettavuutensa puolesta tekemään tilasta persoonallisen. Suunnittelemalla kokonaisuuden ja lisäämällä siihen ripauksen omaleimaisuutta voit luoda hyvinkin jännittävän tilan, jossa viihtyy muutenkin kuin nukkuessa. Hyvä maku ei välttämättä ole kallista. Pienellä budjetilla voi saada aikaan aivan yhtä hyvän tuloksen kuin upottamalla suuria summia sisustukseen. Suunnittelu ja rauhassa tehdyt valinnat ovat a ja o.
 • Kuinka valita helppohoitoinen vaihtoehto?

  Myymämme sängynpäädyt ovat kaikki helppohoitoisia. Ostettaessa ei siis tarvitse huolehtia, miltä sängynpääty näyttää parin vuoden käytön jälkeen. Kankaat ja muut materiaalit ovat suunniteltu kestämään, joten niiden puhdistaminen ja hoito sujuvat kädenkäänteessä. Kangaspintojen puhdistukseen ei tulisi käyttää voimakkaita pesuaineita, eikä kohdistaa niihin mekaanista rasitusta. Kostea liina on hyvä aloitusvaihtoehto. Vahingon sattuessa kannattaa jäljet huolehtia puhtaaksi välittömästi, sillä kuivuneen lian poistaminen on yleensä paljon vaikeampaa. Jos pelkällä kostealla liinalla pyyhkiminen ei tuo toivottua tulosta, voidaan myös käyttää mietoa pesuainetta, kuten astianpesuainetta tahrojen ja läikkien puhdistamiseen. Verhoilemattomien ja puupintaisten sängynpäätyjen puhdistamiseen riittää normaali pölyjen pyyhintä, joten liian veden käyttöä kannattaa välttää. Oikein hoidettu sängynpääty tuo iloa vuosiksi.